این یه بک گراند با سایز 1280 در 1024 که خودم درست کردم البته ساده هستش ولی خوب قشنگه !
دانلود تو سایز 1280 در 1024
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یه بک گراند با سایز 1280 در 1024 که خودم درست کردم البته ساده هستش ولی خوب قشنگه !
دانلود تو سایز 1280 در 1024
دست شما درد نکنه ...
ولی تونی پیک خیلی وقته نصفه نیمه چیلتر شده
هه هه هه!
آفنر برار
بسی جلب گشته
من که این قد گرافیکم کم میاورد در حده چغندر قند بود گرافیکش
دوستان این سیو رو دانلود کنین تا بعد از گرفتن 10001 یکمین تخم نور() prototype پرنس و پرنسسش باز بشه.
بعد میرین تو extra تو منوی اول شخصیت رو انتخاب میکنید که شخصیت یکیه ولی لباساشون عوض میشه و بالاخره یه کفشی پای شاهزاده خانم میشه. بدبخت کفش نداره بپوشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان!با عرض سلام من تازه این بازی رو نصب کردم اما وقتی اولین loadingبرای ورود به بازی میاد اصلا وادر بازی نمیشه و همونجور میمونه !مشکل از چیه !
سیستم
e8400 & 9600 gso & 4GB Ram
در واقع بازی کامل نصب شد و اجرا هم شد و فقط نمیره تو بازی!
این مشکلات ویندوزی . شما دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن یا نمیدونم net frame wark ها رو از 1.1 تا 3 رو نصب داشته باش اگه ااگه خیلی بازی رو دوست داری ویندوز رو پاک کن !
ویندوز رو تازه واسه جی تی ای عوض کردم sp3هست اما netframe 3.5رو نریختم ایمتحان میکنم ببینم چی میشه در هر صورت ممنوناین مشکلات ویندوزی . شما دایرکت ایکس خود بازی رو نصب کن یا نمیدونم net frame wark ها رو از 1.1 تا 3 رو نصب داشته باش اگه ااگه خیلی بازی رو دوست داری ویندوز رو پاک کن !
من بازی Prince of Persia 4 رو می خوام ! البته همشو نه !
فقط فایل Setup.exe رو می خوام ! آخه آنتی ویروسم زده پاکش کرده !
اگه کسی از بچه ها داره این. برام آپلود کنه !
شما جواب سوالتون رو خیلی وقته که در آخر آدرس زیر گرفتین ولی برای دریافتش مراجعه نکرده بودین.
لطفا از این به بعد دقت کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)