آبجی خیلی بی معرفتی ماله من که بهتر از اونه![]()
ای بابا حالا بیخیال دیگه![]()
من در حد امکاناتي که خانوادم بهم داد خيلي خوب شدم پيش هم قراره مدرسه دولتي برم
تو خوبه باز ترم اول امتحان داديو اين شدي من 42 روز امسال غايب بودم همه ضربرو هم دارم از همون ميخورم
دکتر يه قرص اشتباه بهم داد و من 42 روز گريه ميکردم چون نه امتحاناي ترمو دادم نه چيزي از درسايي که نبودم فهميدم.تازه همين نمره هاي نهاييم ميره به جاي ترم اولم.هي روزگار
تازه هنوزم يه کم مريضم بعضي موقها قلبم درد ميگيره و اينو دارم فقط به شماها ميگم.
راستي مدرسه ما خيلي بده 70 درصد کلاس به نظرم تو فيزيک افتادن.
هر کجا هستم باشم آسمان مال من است..........
به نظر من اونايي که ميرن مدرسه غيز انتفاعي هنر نکردن که معدلشون بالا شد مهم اينه که با کمترين امکانات بهترين نتيجه ي ممکن رو بگيري![]()
به نظر من اونايي که ميرن مدرسه غيز انتفاعي هنر نکردن که معدلشون بالا شد مهم اينه که با کمترين امکانات بهترين نتيجه ي ممکن رو بگيري![]()
درسته که مدرسمون غیر انتفاعیه ولی همچین امکانات عالی نداره همین نمره های افتضاحو خودم گرفتم مدرسمون هیچ کمکی از جهت نمره بهمون نکرد
مثلا نمره عربیمو ببین توی کارنامه ترم اول 18 بود اعتراض زدم ولی چون اعتراضم قبول نبود مدیرمون گفت 2نمره ازت کم میکنم اون موقع جدی نگرفتم ولی دیروز که کارنامرو گرفتم با کمال تعجب دیدم که نمرم 16 شده هیچ کاریشم نمیشه کرد
در ضمن کی گفته ما بچه مایه داریم شرط می بندم نصف بچه هایی که میان اینجا در حد متوسطن
بهت تبریک میگم با اینکه سر کلاس نبودی نمره هات عالیه حرفتم قبول دارم
اگه ناراحت شدی معذرت میخوام انشاءالله خوب میشی![]()
ببین من هم مدرسم غیر انتفاییه ولی نه معلمامون خدا ان نه کلاس خصوصی میرم نه خر پولم فقط فقط زحمت های خودمه لطفا کار مارو زیر سوال نبر
مرسی آّبجی جون
نه عزیز , مهم اینه که با هر امکاناتی که داری رشته مورد علاقت قبول بشی![]()
يعني ميگي معلم هيچ تاثيري نداره مگه ميشه
پس مدرسه نرو بگو خودم تلاش ميکنم
منم تلاش کسي رو زير سوال نبردم فقط نظرمو گفتم و اطمينان دارم که تو اين تاپيک براي نظراي همديگه ارزش قايليم
آبجي؟؟؟؟
Last edited by rosenegarin13; 26-06-2008 at 20:40.
من گفتم نتيجه حالا نتيجه ميتونه قبول شدن تو رشته ي مورد علاقت باشه
خوبي؟![]()
ما چاکريم آبجي![]()
من نميتونم باور كنم كه كسي باشه نمره 19 ديني اورده باشه
البته تو مدرسه هاي تهران بعيد نيس(تفلب و معلم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)