تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 1004 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

مبین نت وایمکس سرعت 512:

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تا فردا ظهر یک پست کامل از این پارس می نویسم.

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

وای خدای من . این تست بالایی مال توربو هست ؟ چطور ممکنه . من میخواستم توربو تمدید کنم

ولی زنگ بزن برات درست میکنن . یکی از بچه ها هم این وضعیتو داشت
    سرویس شما چیه؟ با چند دانلود میکنید؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مبین نت وایمکس سرعت 512:

معلومه كه همون 64K دانلود رو بهت دادن ولي انصافا آپلودت خيلي خوبه و همينطور پينگت. اگه سرعت دانلودت به 100 ميرسيد ميشد گفت كه يه اينترنت خوب و مناسب البته در حد اورميه داشتي

5. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

من 128 محدود دارم الان با 50 دان میکنم . ولی یکی از دوستان 512 داره با +100 دانلود میکنه ! شما باید بالای 120 بگیری . تو تبریز توربو 170 میگیره !

7. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تا فردا ظهر یک پست کامل از این پارس می نویسم.
    دست شما درد نكنه ولي اينم بگم كه آمادگي جواب دادن به سوالات زيادي كه خواهد شد رو داشته باش

چون به احتمال زياد خودم و دوستان، حسابي سوال پيچت ميكنيم مگه اينكه پستي كه ميزني كامل كامل باشه
    Last edited by urumchi; 21-06-2011 at 00:48.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خب اینم پستی در باب پارس آن لاین ارومیه.
    این لیست قیمتی که اگه به شرکت اندیشه گستر النا برید٬ بهتون می دهند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید به قیمت ها یکی دو هزار اضافه کنید. مثلا من برای 39950 مقدار 42500 پول میدم. بعضی مشخصاتش ممکنه دقیق نباشه. مثلا هزینه نصب و راه اندازی ۱۰ هزار تومن هست بر خلاف ۱۵ تومنی که نوشته. اگه خودتون تنظیم کنید فقط باید ۵ تومن بدید.
    اگر ۶ ماهه هم بخرید یک ماه رایگان (بدون حجم) میدن. این بیت دفنری هم که نوشته زنگ زدم بپرسم٬ ولی خب گفتند صبر کنم بیان از مسئولش بپرسند که خب هنوز نتوسنتم بفهمم.
    *اگر ۱۰ نفر هم معرفی کنید٬ هر سرویسی داشته باشید براتون رایگانه تا اون ۱۰ نفر هستند.
    *با این که نوشته حجم رایگان از ۱ تا ۶ صبح٬ ولی ترفندی است که میشه از ۱۲:۳۲ تا ۶:۵۸ هم رایگان استفاده کرد٬ اما خب نباید تا ۱ دی سی بشید و فکر کنم از ۶ تا بعد.:
    کد:
    *سرعت دانلود شبانه خوب نیست. وضع معمولی و نسبتا خوبش دور و بر ۵۰ هست. این لیست حجم مصرفی امشب منه که ساعت ۴:۴۰ که بیدار شدن دیدم پی سی ریستارت شده بود:
    کد:
    *همین اول که برید انگار سرویستون رو ۱ مگ می بندن. اما خب جدیدا من سرعت روزانه تا ۱۸۰ هم دیدم.اما متوسط دانلودم رو ۶۰ تا ۱۰۰ هست.
    اینم تست اسپید تست ۱ فعلی:

تست اسپید ۲ :

تست ۳:

تست ۴:

*این تست های بالایی تو ۱۵ دقیقه گرفته شده اند.

*پارس آنلاین انگار تو ارومیه یک دفتر مرکزی داره٬ یک نماینده . این نماینده اندیشه گستر النا هست که من ازش می خرم٬ اما فکر کنم بشه از اون دفتر مرکزی هم خرید. سرویسشون که فرقی نداره(تا اونجا که میدونم) ٬پشتیبانیشون هم یکیه.
    *چون پارس آنلاین نماینده رسمیه چند تا حسن داره. مثلا اگر پشتبانی ارومیه نبود احیانا وصل میشه تهران (مخصوصا بعضی شب ها). یا می تونید زنگ بزنید راحت شکایت کنید و ... . چند تا عیب هم داره. مثلا من ساعت ۵ عصر برم سرویسی که ظهر قطع شده تمدید کنم٬ می مونه برای فردا ساعت ۱۰:۳۰ تا ظهر.
    *کادر این اندیشه گستر النا چند نفرشون رابطه فامیلی دارند. یکی دو نفر هم تازه اومدند. برای همین یک مشکل جدیدا پیدا کرده. قبلا زنگ می زدم می گفتم پرداخت رو بزنید من بعدا میام میدم٬ اما الآن نمیشه٬ باید اول بری پول بدی
    *یک سرویسی داره این پارس آنلاین به نام little more. این یک سرویس ۵ روزه ۱۰ گیگی ۱۲۸ برست فکر کنم ۱ مگ هست. وقتی سرویستون تموم میشه می تونید این سرویس رو بخواهید تا وصل شه تا وقتی پول رو بدید. اگه سرویس رو تمدید کنید هر قدر استفاده کردید کم میشه٬ اما اگه تمدید نکنید٬ بابت اون سرویس ۵هزار باید بدید.

10. 5 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون از نگارشتون؛
    یه سوال، شما آیا تونستید پهنای باند رو کامل پر کنید؟ چون یه قسمتی در 168 دقیقه مقدار مصرف 209 مگ شده و تایم دیگه در 52 دقیقه 215 مگ دانلود شده!
    بعد دلیل خاصی داره که از نمایندگی سرویس میگیرید؟ چون یه 50 متر پایینتر دفتر مرکزی پارس هست!
    باز برای بعضی پلنها ستاره گذاشتن، اینا رو هم شانسی هست دیگه که بدن یا نه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

ممنون shah abas عزیز، راستی نگفتی شما چه سرویسی رو گرفتین؟

من دیروز رفته بودم پارس آنلاین، در مورد این یک مگ سوال میکردم! گفت که حداقل 1 مگ رو میگیرید!! ولی نمیدونم میشه اعتماد کرد به اینا یا نه...!!!!

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

نه گویا کلا تو استان اینترنت ناجوره . ربطی به هیچ شرکتی نداره . تقصیر مخابرات هست و هیچ فکری هم برای مشکل نمیکنن ! نمیدونم جریان چیه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •