این سرویس 128 هست نه 512
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه منطورت DownStream اون عدد هست باید بگم ربطی به نویز و ... نداره. فرض کن یه سایت داریم مثل یاهو ، تو مرور گر میزنی یاهو یکسری نوشته میاره . حالا فردا بازم بری یاهو یه نوشته دیگه باشه این مربوط به نویز میشه ؟نه . نوشته ها توسط یاهو عوض میشه و نویز شما فقط در زودتر یا دیرتر بازکردن صفحه ها به کار میاد.
نویز و ... باعث میشه شما از پهنا که مثلا 512 هست کمتر بگیرین یا برابر. پس اون یک عددی هست ثابت مانند caller id که از سرور میخونه.
اونم که ما وقتی شروع به دانلود می کنیم تا از ماکسیمم یهو میاد مینیمم و ثابت میشه یا کمتر فرض کن تا برنامه بیاد تست کنه و سرور عملیات دانلود رو توسط نرم افزار بشناسه و بیاد سرعت مناسب رو بده (عملیات پردازشی و تقسیم و ساماندهی share کردن ) یکم اینطوری میشه . این مال همونه . یک مثال ساده بود برای اشنایی تقریبی.
والا میان خبرش را میدن و میان برنامه میزارن و تصویب میشه اما وقتی برا اجرا میرسه میمونه .
اگر برای قیمت بگیری خوب نیست.
این شرکت کاربر زیادی نداره در اوایل حتما تایید خواهید کرد اما بعد چند ماه متاسفانه نه. اصلا به خاطر قیمت به یه شرکتی مراجعه نکنید. هر روز یه شرکتی میاد isp میزنه (خدا رو شکر تا اطلاع ثانوی دیگه مجوز نمیدن) نمیشه که . درسته اونم می خواد نون دربیاره ولی این شما کاربران هستید که شکست میخورید.
برای همین هست که به شرکتهای سابقه دار و قدیمی مراجعه کنید.
چی میگی masood
خوب الان پس ما چیکار کنیم که عدد DownStream درست بشه؟
میدونستید که بیش از 70% مردم تبریز قادر به استفاده از اینترنت پرسرعت نخواهند بود؟
مراکز مخابراتی تجهیزات کافی برای نصب پورت های اینترنت پرسرعت را ندارند.
برای همین تتنها عده معدودی خواهند توانست.
پورتهای درحال حاضر داره پر میشه و متاسفانه امکانات دیگر برای نصب و نگهداری این پورتها نیست.
متاسفم.
برای همین در اینده از سرویسهای وایرلس و وای مکس برای ارائه اینترنت استفاده خواهند کرد . ولی اونم نمیشه ؟؟؟؟
یعنی برای اینکه همه از اینترنت پر سرعت بتونن استفاده کنن آینده چه شکلی خواهد بود ؟؟؟؟؟ چیکار می کنن ؟
وای چقدر هیجان انگیز.
منظورم چیز دیگه ای بوود !
-=- یه عواملی هست برای کاهش سرعت که ما اسمشو نویز میزاریم و اصلا نمی خوایم بدونم چطوری بوجود اومده ( بالاخره هست و من و شمام قبولش داریم / چون اگر نبود سرویس 128 دانلودش دقیقا معادل با 16 کیلو بوود نه 13 ! )
سوال من اینه که اون عامل نویز سرعت رو بصورت درصدی پایین میاره یا بصورت کسری ؟ ( با فرض اینکه ما از یه سرور مطمئن در حال دانلود هستیم / نه وب سورفینگ / و از لحاظ سرعت سرور برا ما محدودیتی ایجاد نمیکنه )
مثال
در حالت درصدی : ( نویز 10% )
یعنی من سرویس 1000 کیلوبیت بگیرم سرعت دانلودم 900 کیلو بیت میشه
و اگه سرویس 500 کیلو بگیرم ، سرعت دانلود میشه 450 کیلو
در حالت کسری : ( کسر 30 کیلوبیت )
یعنی من سرویس 1000 کیلو بیت بگیرم سرعت دانلود معادل 970 کیلو بیت میشه
و اگه سرویس 500 کیلو بگیرم سرعت دانلود معادل 470 کیلو بیت
تنها سرویس 2 گیگی که تو سایت این شرکت هست 128 هست
اونوقت شما میگی این سرویس 512 هست ؟
نه.اگه یه نگاهی به سایتش بندازی می تونی 512 2g ببینی.
تو این صفحه می تونی ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس کی بود میگفت
منتظر سرعت 1 mg باشد
معمولا برای نابود درخت ریشه اون باید از بین بره
الان هم وضعیت درست مثل اینه
پس من دو دستی بچسبم به به این ADSL و همارا
فکر inet هم از سرم بیرون کنم![]()
بهترین کار همینه
قبلا بحث این سرویس شده تو تاپیک
15700 + 3000 = 18700 هزینه ی تمام شده
همارا سیستم همین سرویس رو 13500 تومن میده
اگه تنها دلیلت برای عوض کردن شرکت فقط مشکلاتش هست مطمئن باش این شرکت جدید مشکلاتش خیلی خیلی بیشتر از همارا خواهد بوود
اگه خیلی اصرار داری که بری از شرکت دیگه سرویس بگیری برو از شاتل سرویس اکونومی 512 بگیر 18900 تومن / 2.5 گیگ
Last edited by MaSoOd; 07-09-2008 at 01:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)