دوستان شرمنده وقت نکردم صفحات قبل بخونم سوالم در مورد پراید هاچ بک هست الان قیمت نوع و مدل های 87 86 چند؟!
دوستان شرمنده وقت نکردم صفحات قبل بخونم سوالم در مورد پراید هاچ بک هست الان قیمت نوع و مدل های 87 86 چند؟!
دوست خوبم شما بحث كردي . 31 تومن هم كه شما ميفرمائيد تحويل 20 روزه س . كمترين قيمت تحويل روز مگان حداقل قيمتي كه من گرفتم 31/400 بود ( مقطوع مقطوع ) اونم نه كادكس ( پلاك شده ) ( منبع نيازمنديهاي همشهري ) .
بله همینطوره البته هر دو بی تقصیر هستید مشکل از یه جای دیگست که قیمت ها مختلف هستش اما پوریا هم بد نمیگه اگه شما ساکن تهران هستید میتونید سری به جایی که ایشون میگه بزنید.
دوستان این که یه نمایندگی ارزونتر ثبت نام کنه که چیز عجیبی نیست که به خاطرش بحث میکنید .
خوب همون قضیه سود کمتر فروش زیاده!!
قیمت این ماشینها را هم لطف میکنید !
1- لکسوس SL460S
2- نیسان ماکسیما (تفاوت قیمت رنگهای مختلفش تا چقدر هست؟)
3- آزرا
با تشکر
LS460 S رو ندیدم جایی داشته باشه ولی مدل L اش رو میدونم 183 قیمت داره با گارانتی 7 ساله ایرتویا!لکسوس SL460S
قیمت نمایشگاهی واسه دنده ای 37.600 و واسه اتومات 38.500 هستش! رنگ هم هیچ تقاوت قیمتی نداره!نیسان ماکسیما (تفاوت قیمت رنگهای مختلفش تا چقدر هست؟)
دوستمون گفتآزرا
که البته یه 1 میلیون خورده ای بابت مالیات و عوارض بهش اضافه میشه!49800
ممنون از راهنماییتون
ولی مدلی که من گفتم و یحتمل جای اس و ال را هم جابه جا گفتم (به خاطر فاصله) را دیدم. سر کوچه خودمون بود پلاک ایران هم شده بود.
کسی قیمتشو نداره ؟!
قیمت ماشینهای زیر را هم بدید ممنون میشم :
1- کیا اسپورتیج
2- کیا سراتو
3- کیا اپیروس
4- آوانته
متعاقبا از لطف دوستان ممنونم !
1- کیا اسپورتیج 900/38
2- کیا سراتو 700/28
3- کیا اپیروس 700/53
4- آوانته دنده ای 300/24 و اتوماتیک 28 میلیون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)