دوست من ميشه ازت بپرسم که گوشيت آپديت هست يا نه،يعنى فريمور گوشيت همون r6e28 هست؟نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من ميشه ازت بپرسم که گوشيت آپديت هست يا نه،يعنى فريمور گوشيت همون r6e28 هست؟نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گوشیم اپ نیست . cda گوشیم r5a13 هست . پس از اونه که من تغییر صدا رو احساس نمی کنم. ولی من از این cda راضیم و دلم نمی اد عوضش کنم . خدایی اصلا هنگ نکرده تا حالا. ok کار میکنه. پس من فعلا باید قید صدا رو بزنم .
فكر كنم بايد دو تا اضافه بشه چون اوايل منم مشكلم مثل مشكل شما بود .
p30cuite رو پاك كن و دوباره نصب كن حل ميشه
نه اصلا این هک رو انجام ندادم. منظورم اینه که فایلای اصلی گوشی رو پاک کنیم![]()
[QUOTE=H M R 0 0 7;2402588]اینم 2 تا هک :
از عکسها خودتون متوجه میشید.
بله اضافه کردن Service Menu و Walkman به منوی دکمه سخت افزاری و Popup menu
دیگه نمیخواد اون همه کلید رو بزنید تا سرویس منو باز بشه!
با سلام خدمت دوست عزیزم HMR007 ,من این فایلها رو توی درایو c ریختم ولی یه فایل توی این دو تا فولدر که
گذاشتین مشترکه(توی هر دوتا فولدر هست )فایلHwButtonConfig.RSC
وقتی دومی رو کپی میکنم پیغام overwrite میده!!!
وقتی هم overwrite میکنم و گوشیو ریستارت میکنم هیچ منویی اضا فه نمیشه!!!
سلام یک سوال داشتم بعد از هک کردن یا همون کپی فایل ها می شه دوباره گوشی رو بر گردوند به حالت قبل......؟؟؟؟؟؟؟
چرا نمیشه.
من اول فکر می کردم با مستر ریست درست میشه ولی نشد. بعد فرمت درایو C یا همون درایو خود گوشی رو امتحان کردم و با کمال تعجب دیدم گوشی به حالت اول برگشت.
برای فرمت هم اگه فلیپ داری اینارو بزن *راست*چپ چپ*چپ* (از راست به چپ بخون)
بعد توی صفحه جدید گزینه آخر یعنی Format Internal Disk رو انتخاب کن.
اگه فلیپ رو باز کردی شماره گیر مجازی گوشی رو بیار اینا رو بزن (با کمک JogDial) *بالا*پایین پایین*پایین*
سلام
ببخشید این آیفون لوکه رو نصب کنیم یا نه ؟
یه آموزشه خوبی نمیشه بدید ؟
من به افزايش صداى گوشى شما کارى ندارم ولى ورژن گوشيت خيلى پايينه حتما برو آپديت بکن چون من خودم هم قبلا همين ورژن روى گوشيم داشتم و ميدونم که با ورژن جديد خيلى فرق ميکنه.نوشته شده توسط qwertyuiopqwertyui [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا نسخه آزمايشيه و يه سري مشكلات داره . من نصب نكردم و منتظرم نسخه اصليش بياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)