تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 905 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داخلِ کنسولِ کولر ( اون قسمت که داخل ماشین زیر داشبورد هست و هوا رو خنک و خشک میکنه) قطعه ای برنجی هست که در اون یک سوراخ بسیار ریز هست که اگر بسته بشه اونقدر به کمپروسور فشار میاره که داغونش میکنه حتی اگر نو باشه .
    اسم این قطعه ی برنجی به عربی و انگلیسی والو هست . نمیدونم به فارسی چب بهش میگن
    اسم اين قطعه expansion valve هست و بيشتر تعميركارهاي كولر هم با همين نام ميشناسند..كار اون در واقع اسپري كردن گاز كولر بصورت ذرات بسيار ريز و ميكروني است تا به سرعت حرارت رو از دست بدهند و سرما ايجاد كنند.. معمولا اگر خنكي كولر كم بشه از اين قطعه هم ميتونه باشه و البته در قبل از قسمت ورودي به نازل اون يك ف ي ل ت ر كوچك هم قرار داره( در شورلت و كلا خودروهاي آمريكايي اينجوريه) اين قطعه در ورودي به Evaporation كه همون راديات خنك شونده در زير داشبرد اتومبيل هست نصب ميشه

2. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alichelsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من يك اردي دارم هيچ مشكلي باهاش نداشتم و خيلي عالي بودش ولي مجبور بودم گاز سوزش كنم و كردم بعد مدتي از گاز ميذاشتي رو بنزين خاموش ميشد رفتم نمايندگي ايران خودرو گفت icu شوخته تعميرش كرد و بعد از اون با گاز ميرفتم ميزاشتم رو بنزين بعضي وقتها خوب ميرفت بعضي وقتها شتابش ميامد پايين سرعت افت و خيز داشت كاملا متوجه ميشدم يك هو سرعت ميگرفت باز كم ميشد رو بنزين بدين شكل بودش الان كه كلا بنزين و گاز هيچ فرقي نداره تو سر بالائي بكشيش از 40 تا بيشتر نميره هرجاي رفتم هم نفهميد چش هستش
    لطفا رهنمايي كنيد ببينم چكار كنم مشكل از كجا هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســـلام...
    یه سوال داشتم میخواستم بدونم چی میشه که باتری ماشین خراب میشه....نه اینکه خالی کنه...همینطوری خود به خود خراب شه میخواستم ببینم دلایلش چی میتونه باشه و چرا هشدار نداده قبلش..

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من يك اردي دارم هيچ مشكلي باهاش نداشتم و خيلي عالي بودش ولي مجبور بودم گاز سوزش كنم و كردم بعد مدتي از گاز ميذاشتي رو بنزين خاموش ميشد رفتم نمايندگي ايران خودرو گفت icu شوخته تعميرش كرد و بعد از اون با گاز ميرفتم ميزاشتم رو بنزين بعضي وقتها خوب ميرفت بعضي وقتها شتابش ميامد پايين سرعت افت و خيز داشت كاملا متوجه ميشدم يك هو سرعت ميگرفت باز كم ميشد رو بنزين بدين شكل بودش الان كه كلا بنزين و گاز هيچ فرقي نداره تو سر بالائي بكشيش از 40 تا بيشتر نميره هرجاي رفتم هم نفهميد چش هستش
    لطفا رهنمايي كنيد ببينم چكار كنم مشكل از كجا هست
    [/QUOTE]
    تصور ميكنم خودروي شما انژكتوري هست..در اين صورت وضعيت استپر موتور و كليه سنسورهاي اون رو چك كنيد. احتمالا كثيف بودن و خوب عمل نكردن اين قطعات در خودروهاي انژكتوري بسيار بالا است.

ســـلام...
    یه سوال داشتم میخواستم بدونم چی میشه که باتری ماشین خراب میشه....نه اینکه خالی کنه...همینطوری خود به خود خراب شه میخواستم ببینم دلایلش چی میتونه باشه و چرا هشدار نداده قبلش..
    باطري هم مثل هر قطعه ديگه عمر مفيد و مشخصي داره..آيا باطري شما از نوع چند خانه اي است كه بايد اسيد رو به اون اضافه كرد و يا از انواع جديدتر كه اصطلاحا خشك و يا اتمي ناميده ميشه؟
    اگر از نوع قديمي هست كه كلا عمر اين باطري ها كمتر از نوع جديد هست و نياز به مراقبت و نگهداري داره. ريختن به موقع اسيد شارژ مناسب( با چگالي 1250) و شارژ به موقع اون از اين نكات هست. در تابستان به دليل استفاده از كولر فشار بيشتري به باطري خواهد آمد و در زمستان هم سرماي زياد فعاليت شيميايي باطري رو كم ميكنه.
    كيفيت باطري هم مهمه..اكثر باطريهاي ساخت داخل از نوع بازيافت هستند و مواد اوليه مناسب در اونها بكار نرفته..ارزانتر بودن اونها هم به همين دليله..باطري ها هم عمر مشخص و تاريخ مصرف دارند و موقع خريد دقت كنيد از تاريخ مصرف اونها نگذشته باشه و يا نزديك به انتهاي اون تاريخ نباشه..سعي كنيد از باطريهاي ضمانت دار استفاده كنيد .
    اگثر باطري هاي جديد داراي نشانگر مقدار شارژ باطري و عمر اون هستند در اين صورت شما ميتونيد وضعيت باطري رو در حالتهاي مختلف چك كنيد و از مقدار توان و كارايي اون مطلع بشيد.

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    بهترین مارکِ باتری در کویت , AC DELCO هست که اتمی هست که یک سال ضمامت داره و تا سه سال هم ممکنه کار کنه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضي از باتریهای AC DELCO هفت سال ضمانت داره !!!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بنده دو ماه از ماشین استفاده نکردم ,
    وقتی استارت زدم راحت روشن شد . البته سیم مثبتِ باتری رو باز کرده بودم .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-07-2011 at 13:49.

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sobery's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

از همه دوستانی که به سوال من در باره کولر ماشین پاسخ دادند صمیمانه تشکر میکنم بسیار مفید و جالب بودند پاسخها. موفق باشید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    ماشینم (405) حدود 40000 کیلومتر کار کرده
    وقتی لنت های ماشین رو باز کردم و با لنت نو مقایسه کردم خیلی تفاوتی بین دوتاشون نبود از لحاظ اندازه
    بعضی وقتا که ترمز می گیرم کمی صدا می ده ولی همیشگی نیست
    آیا باید لنت ها رو عوض کنم ؟
    سلام
    لنتها انواع مختلف و خوب و بد داره .
    یک نوعش بهش میگن استخونی که براده ی موجود در اون زباده و از ماده ی سختی درست شده که دیر ساییده میشه اما صدا میده و قیژ قیژ میکنه و گاهی بدجوری جیغ میزنه موقع ترمز زدن .
    یک نوع دیگه بهش میگن زغالی که نرم هیت و براده ی برنج و مسِ اون کم هست و اصلا صدا نمیده و دیسک رو هم خیلی کم میسابه اما عمرش کمتر از استخونی هست .
    سعی کنید از این نوع بخرید .
    در ماشینهایی که سنسور لنت نداره خیلی راحت میشه ار سوراخهای رینگ لنتها رو دید و حدوداً 3 میلیمتر قبل از تمام شدن عوضشون کرد .

البته یادتون باشه که باید ضخامتِ همه ی لنتها رو چک کنین نه فقط یکیش رو چون سرعتِ سایشِ لنتها مثل هم نیست و همیشه یکیش از بقیه بیشتر سائیده میشه .
    اما به محض اینکه یکیشون خیلی نازک شد همه رو با هم عوض کنین .
    ======== =========== =============

لنت عوض کردن خیلی آسونه . خودتون تو خونه میتونین عوضش کنین .

پشتِ چرخ عقب آجر بذارین بعد جک بزنین و چرخ رو باز کنین.

با یک مسواک زبر کهنه گرد و خاک دور پیستون ترمز که به لنت فشار میاره رو خوب تمیز کنین .
    یک پیچ گوشتی دو سویِ بزرگ بذارین بین دیسک و لنت و آروم اهرمش کنین تا پیستون آروم آروم برگرده عقب تا آخر .

قبل ار باز کردنِ کلیبسها و لنتها میتونین با موبایل از همه چیز خوب فیلم بگیرین تا اگر بعدا موقع بستن قطعات ندونستین چطوری هست فبلم رو ببینید و همه چیز رو درست ببندبد چون ترمز از حساس ترین اجزایِ ماشینه .
    حالا کلبسِ لنتِ کهنه رو باز کنین و درش بیارین .
    دقت کنین که لنت رو چطور در آوردین تا بعد لنت جدید رو همونطور نصب کنین به جاش .
    کلبسها رو نصب کنین .
    همه چیز رو با دقت چک کنین که اشتباهی نشده باشه و همه چیز جای خودش درست نصب شده باشه .

کمی پدال ترمز رو فشار بدین تا لنتها بچسبه به دیسکها .
    حالا چرخ رو نصب کنین .
    و پیچهاش یا مهره هاش رو درست ببندین . ( اگر نهره هست دقت کنین که سمتِ گِردِ مهره باید به رینگ بچسبه ) بعضیها وارونه میبندنش .

جک رو آروم بیارین پایین .

فراموش نکنین که بار اول که ترمز میگیرین خوب ترمز نمیگیره و باید کمی بیشتر فشار بدین رو پدال پس با احتیاط رانندگی کنین و آروم برونین و چند تا ترمز بزنین تا لنتها خوب جا بیافته .

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soooot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    فعلا توي مردمك چشم شما !

پيش فرض

ماشین 206 تیپ 2 کلاس 21
    مدل سال 89 کارکرد 20000 کیلومتر
    سر هر 5000 کیلومتر در نمایندگی ایران خودرو تمام فیلتر ها و روغن رو عوض کردم و همیشه روغن توتال 7000 ( به توتال ) ریختم.
    مشکل: وقتی توی سکوت شب، ماشین داره درجا کار میکنه و دور موتور به حداقل میرسه یه صدای صوت خیلی آروم که با یه فرکانس کم همراه هست به صدای موتور اضافه میشه، این صدا قبلا نبود.
    مشکل چیه؟ آیا اصلا مشکلی هست؟ ( با کوچکترین فشار به پدال گاز این صدا برطرف میشه، و وقتی پامون رو از رو گاز برمیداریم و دور موتور میاد پایین باز این صدا شروع میشه )

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

QUOTE]
    ماشین 206 تیپ 2 کلاس 21
    سر هر 5000 کیلومتر در نمایندگی ایران خودرو تمام فیلتر ها و روغن رو عوض کردم و همیشه روغن توتال 7000 ( به توتال ) ریختم.
    مشکل: وقتی توی سکوت شب، ماشین داره درجا کار میکنه و دور موتور به حداقل میرسه یه صدای صوت خیلی آروم که با یه فرکانس کم همراه هست به صدای موتور اضافه میشه، این صدا قبلا نبود.
    مشکل چیه؟ آیا اصلا مشکلی هست؟ ( با کوچکترین فشار به پدال گاز این صدا برطرف میشه، و وقتی پامون رو از رو گاز برمیداریم و دور موتور میاد پایین باز این صدا شروع میشه )
    [/QUOTE]
    نميشه اينجوري نظر داد..خيلي مشكله بخصوص در مورد ماشينهاي جديد و انژكتوري .معمولا صداي سوت در يه موتور ميتونه از مكش شديد هوا از يه درز كه بين مانيفولد هوا و سرسيلندر ايجاد شده بوجود بياد كه در اين حالت كاركرد موتور هم مقداري بهم ميريزه.حالا ايني كه شما گفتي احتمال داره اين هم باشه يا شايد هم از يه محلي ديگه هوا مكيده بشه.اگر منشاء صدا الكترونيكي باشه كه ديگه كار همون ايران خودرو هست و بايد چك كنه. سه سال قبل هم يه پرايد انژكتوري بود كه توي يه سرعت خاصي يه جور صداي خاص از قسمت جلوي پاي راننده ميآمد..گاهي هم حس ميكرديم كه از چرخها يا شايد خود موتور باشه اما دقيقا مشخص نبود..الان احتمال ميدم كه از همون كامپيوتر ماشين بوده كه زير داشبرد نصب شده و صدا دقيقا مثل يه سوت بلبلي خيلي خاص كه توسط كامپيوتر شبيه سازي شده باشه بود!!

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ماشین 206 تیپ 2 کلاس 21
    سنسور دور موتور رو يه چك بكن. روي پوسته گيربكس و موازي فلايويل نصب شده. يكم شل و سفتش كن، معمولا ازين سروصداها از خودش در مياره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •