شما میتونید تشریف ببرید به خود سایت گارمین و تغییرات رو دنبال کنید ...
.
برای تعویض هم باید ورژن قبلی رو آنیستال , و بعد ورژن جدید رو نصب کنید ..
شما میتونید تشریف ببرید به خود سایت گارمین و تغییرات رو دنبال کنید ...
.
برای تعویض هم باید ورژن قبلی رو آنیستال , و بعد ورژن جدید رو نصب کنید ..
سلام
آیا موبایل ها امکان GPS رو دارند ؟
اگه دارند چطور باید استفاده کنیم ؟
سلام
من فایل برنامه و کیجن و نقشه رو دانلود کردم
نقشه های گامین برای کار کردن به سری فایل با پسوند gpx احتیاج دارند که وقتی فایل نقشه رو اکستراکت می کنی نیست
اگه ممکنه بگید کجاست و این فایل ها رو چطو باید پیدا کنم
سلام
دوست عزیز اون برای اولین نسخه نقشه بود...نقشه های جدید نیازی به این فایل ها ندارند...
شاد باشی![]()
سلام
خسته نباشید
نقشه ی مشهد هم طوش هست ؟
اگه هست که بگین منم دان کونم
ممنون
نقشه شهر هایی که داره رو ازشون عکس گذاشتم...مشهد فعلا" فقط خیابون های اصلیش هست...
شاد باشی![]()
این فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (15.12 مگا بايت, رو برای چهارمین
با adsl نتونستم دان کنم
آخراش دیگه رسیو نداره !!!
می شه یه جا دیگه اپ کنید بی زحمت ؟
قربان شما گفتید نقشه های جدید نیازی به فایل های gpx ندارند من گارمین نسخه 4 با نقشه قبلی رو داشتم خوب نسب شده بود و کار می کرد وقتی شما این نقشه جدید رو گذاشتید که اگه کار کنه شاهکاره من نسخه قبلی رو پاک کردم و درست طبق توضیحات شما نسخه 5 با نقشه جدید رو نسب کردم نرم افزار راه افتاد و GPS داخلی گوشی رو هم شناخت اما پیغام وقتی موقعیت یابی میکنه یا وقتی میخوای نقشه رو ببینی پیغام no map میده من الان نسخه شما رو پاک کردم و دوباره دارم از همون قبلی استفاده می کنم ولی این به نسبت مال شما هیچه لطفا راهنماییم کنید ضمنا جسارتا از 800 بودن map id مطمئنید ؟
من یه سوال دیگه هم دارم ببخشید فراموش کردم تو پست قبل بپرسم
این فایل نقشه ای که شما گذاشتید وقتی اکسترکت میشه غیر از نقشه که پسوند img داره یکسری فولدر دیگه هم توش هست که دقیقا مشابه همون ها وقتی برنامه رو نسب میکنی رو گوشی تو فولدر garmin ایجاد میشه اینا رو هم باید به پوشه garin که برنامه تو گوشی درست کرده منتقل کرد چون در واقع باید replace بشن یعنی به جای فایلایی که خوده برنامه درست کرده قرار بگیرین ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)