اميد داداشي تركوندي ها...![]()
![]()
اگه يه برنامه از نوع جديد مي زاري يه توضيح كوچمولو راجه بش بدي بد نيست كه ملت بفهمن چيه...
مثلا ايدي اسكنر ها چين و چيكار مي كنن ... بعدش هر چقد خاستي ايدي اسكنر بزاري ديگه مججلي نباشه...
قربونت برم.![]()
اميد داداشي تركوندي ها...![]()
![]()
اگه يه برنامه از نوع جديد مي زاري يه توضيح كوچمولو راجه بش بدي بد نيست كه ملت بفهمن چيه...
مثلا ايدي اسكنر ها چين و چيكار مي كنن ... بعدش هر چقد خاستي ايدي اسكنر بزاري ديگه مججلي نباشه...
قربونت برم.![]()
بوتر Starr Grass
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فقط امر بفرمایید قضب نکنیدنوشته شده توسط *AshKaN*
![]()
بوسیله برنامه های اسکنر دوستان میتونن یه سری آیدی به برنامه بدن (یک لیست و یا یک دونه ) تا برنامه تمامی آیدی های مو جود هم ردیف اون آیدی رو براشون جمع کنه
بوسیله روم گرابر میتونن تمام آیدی هایی رو که در اون لحظه توی رو م و یا روم هایی که برای برنامه مشخص میکنن هست رو جمع کنن مثلا" هر چی آیدی در لحظه ای که برنام رو راه میندازن آنلاین باشه در بر فرض Asia Global رو برنامه براشون جمع میکنه و میتونن سیو کنن ولی برنامه های مدل قبلی به روم کاری نداره و فقط از اون مدل آیدی رو پیدا میکنه مثلا"به برنامه میدید
omid پیدا میکنه براتون omid.com , omid3243 ashna omid_p30world, و غیره
برنامه های کرکر هم که برای کش رفتن یک آیدی استفاده میشه یکی از دوستان ترز کارشو خواسته بود و اگر اشکان عزیز وقت کرد براتون مینویسه و اگر نه خودم یک کاریش میکنم چون مفصله .دوتا برنامه قبلی همه برای اینه که آیدی برای کرک داشته باشید
موفق و پیروز باشید
اشکان داداشی حالا اجازه هست . اوامر مو به مو اجرا شد![]()
![]()
Last edited by omid.com; 08-05-2006 at 18:26.
MemBersonly
اینم یک اسکنر دیگه که بایستی بهش یه سوک سالم بدید
![]()
کرکر Patiently Waiting
![]()
PM Blocker
با این برنامه میتونید پی ام هاتون رو ببندید
![]()
Tequilla
اینم یک بوتر که با مشخص کردن تعداد آیدی شروع به لوگین میکنه
![]()
اميد جان سلام...
خوبي دادشي؟
من راستش ديگه نيستم... تو پي سي وردلد ميام ها اما ديگه پست و اينا نمي دم ... يه سري كار و زندگيم مونده كه مي خام جم و جور كنم...
توي اين پست ازت تشكر كردم همين جا هم مي كنم... دستت درد نكنه بابت همه كارايي كه كردي...
خيلي مراقب خودت باش و برات ارزوي موفقيت مي كنم.
قربونت برم.![]()
یک بوتر قوی
Twistted Attack
![]()
اشکان جان فدات شم خیلی حالم گرفته شد همونجا که آدرس دادی هم واست پست دادم خوب دیگه داداشی وقتی خودت نباشی اصلا" صفا ندارهامیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشی .فقط برام بنویس همین جا ادامه بدم و خودت گاهی که تونستی سر میزنی یا یک تاپیک در ارتباط با این باز کنم
ضمنا" اون جا که آدرس دادی حتما" سر میزنم .جواب من یادت نره دوست دار همیشگی تو امید
![]()
![]()
![]()
اینم به اندازه ستارهات که جلوی اسم کاربریت هست .
![]()
Last edited by omid.com; 09-05-2006 at 00:07.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)