دوست من
بار اولم نیست که گوشی دارم!باطریشم مشکل نداره!اطلاعاتی که میدین باید درست باشه!
از اول تاپیک بخون بعد!احتمال باطری گوشی شما 1500mha !
از هرکسی بپرسین میدونه چقدر باطری نگر میداره!جای بحثی نیست!
دوست من
بار اولم نیست که گوشی دارم!باطریشم مشکل نداره!اطلاعاتی که میدین باید درست باشه!
از اول تاپیک بخون بعد!احتمال باطری گوشی شما 1500mha !
از هرکسی بپرسین میدونه چقدر باطری نگر میداره!جای بحثی نیست!
من هم سال اولم نیست که گوشیمو دارم ...بار اولم نیست که گوشی دارم!
وقتی چندین نفر دارند باتری خوب میگند دلیل نمیشه که بیاید حرف خودتون رو بذارید رو کرسی ...
این هم لینک معتبر در مورد باتری ...
باتری ریفرنس این گوشی مدل 1000mha هست که اون نیز میتونه طبق این لینک :
BatteryLithium-Ion battery / Up to 250 hours battery standby time / Up to 180 minutes battery talk time / Lithium Ion (1000 mAh) Battery Life5 hours video playback / 22 hours audio playback
یعنی حدود دو روز ! دقت کنید گفتم روز .. و 250 ساعت استند بای .. یعنی فرض کنید 10 روز ... و اگر هم نصب این مدت رو بگید استفاده میکنید گوشی میتونه تا 5 روز الی یک هفته بمونه !
باتری 15000 ندیدم ! البته سرچ کنید لینک بدید ...
پایین تو spec گوشی ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.در باره ی باتری خیلی از اطلاعاتتون ممنونم فقط یه سوال دیگه هم دارم کی برد مجازی qwert داره؟ حالا چه افقی چه عمودی؟
نخیر.کیبردش qwerty نیست.مثل کیبرد موبایل های معمولیه ولی مجازی!
خوب گفته ی شما نیز درست ! ولی ریویو بهترین حالت رو بیان میکنه ! مثلاگوشی شما همیشه Stand by نیست ...
و یا همیشه در حال مکالمه نیستید ...
به همین تقریب این اعداد تقریبی از حد واقعی دور تر میشه و این بحث ها رو ایجاد میکنه !
در ضمن برای اون دوست عزیزی که در مورد کیبرد اطعلاعات میخواستند ...
کیبرد Qwerty به کیبرد های معمول مانند کامپیوتر گفته میشود که در pocket Pc ها نیز به کار میرود ...
دلیل انتخاب این نام برای این سری کیبرد ها سری حروفی است که در این کیبرد طراحی شده اند "به عکس زیر توجه کنید"
چون این گوشی ندارم نمیدونم استفاده شده یا نه !
دلیل این پست هم بیشتر در جواب دوست عزیزمون reza_r بود که خواستم بدون محتوا نباشه .
بله میدونم دلیل نامگذاریشون چیه میخواستم کیبرد گوشی چطوره که متین زحمت کشید و گفت.دستتون درد نکنه
سلام
من 1ماهی میشه f480خریدم چطوری میشه نوع فریمور گوشی فهمید
من که هیج تجربه ندارم میتونم اپدیت کنم فریمورشو؟
بدون زدن فلش هم میشه اپدیت کرد؟
خواهش میکنم دوست عزیز.شاید حق با شماست!اینم بگم بعضی فایرم ها مصرف باتریه بالاتری دارن
دوست عزیز کیبرد کاملا مثل صفحه کلید معمولی هست و کامل نیست!
دوست من آپدیتش خیلی آسونه و تو تاپیک هست!اما بدون فلش آپدیت نمیشه!ممکنه بعد آپدیت گوشیت
قفل شبکه بشه!![]()
جایی که بتونم دوربین f480 رو تعمیر کنم سراغ دارین ؟ کارش خوب باشه ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)