يه سوال :
ايا انتيويروس kaspersky و اوني كه با همكاري kaspersky و شركت AOL ساخته شده به غير از مجاني بودن دوميه فرق ديگهاي هم با هم دارن ؟
اخه ميخواستم اگه فرقي از نظر قدرت و دقت و سرعت نداشته باشن اون AOL رو دانلود كنم . چون مجانيه !!!!
يه سوال :
ايا انتيويروس kaspersky و اوني كه با همكاري kaspersky و شركت AOL ساخته شده به غير از مجاني بودن دوميه فرق ديگهاي هم با هم دارن ؟
اخه ميخواستم اگه فرقي از نظر قدرت و دقت و سرعت نداشته باشن اون AOL رو دانلود كنم . چون مجانيه !!!!
اينم يك كي (كرك )براي كاسپر اسكاي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي به خدا تو انجمن كرك و سريال نامبر تاپيك ويژه داريم براي كاسپر كه هر كي جديدي انجا معرفي مي شه
![]()
![]()
سلامنوشته شده توسط Hossein_Bahal
اگر چند صفحه قبل رو نگاه کنید دوستان نتایج یک تست رو گذاشتند که در اون تست هر دو آنتی ویروس نتیجه مشابه داشتند.
یعنی اینکه آنتی ویروس کاسپر و AOL یکی هستند...
من مي خوام كاسپر اسكاي رو روي كامپيوتري كه اينترنت نداره ( و نمي تونه آپديت بشه ) نصب كنم . آيا كسي مي دونه چطور نسخه آپديت شده كاميپوتر خودم رو روي اوون نصب كنم ؟ و يا بچ هاي آپديت چي هستن كه از كامپيوتر خودم ( كه اينترنت داره و آپديته) بريزم اوون تو ؟
سلامنوشته شده توسط محمدجواد
دوست خوب منم درست همين مشكل و دارم نمي دونم مشكل از كجاست
دوستان اگه ممكنه راهنمايي كنين
مي شه در مورد نحوه استفاده از آپ ديت هاي دانلود شده منو راهنمايي کنيد؟
يك سوال
چه فرقي بين آپ ديت هاي روزانه و هفتگي و ماهيانه كاسپر وجود داره ه از لحاظ حجم اينقدر با هم فرق ميكنند؟
نوشته شده توسط emp-ehsan
خوب دوست عزيز روز انه فقط آپ ديت رو زانه رو داره براي كساني كه هر روز اين فايل روز دانلود مي كنن![]()
هفتگي هم براي كساني كه هفتگي اين فايل رو دانلود مي كننو ...
بخاطر اين خجمشون فرق مي كنه
سلام من انتی ویروس کسپر ورژن 6 رو دارم ولی هر وقت اپدیت میکنم مثلا اگه حجم اپدیت 100کیلو باشه اون فقط 50 کیلو رو دانلود میکنه و همیشه اگه مثلا تاریخ اپدیت مال امروز باشه تاریخ signatures date اون مال 7 روز پیشه من ساعت کامپیوترم درسته و ویندوز رو هم تازه نصب کردم و سرعت اینترنتم هم خوبه دوستان کمک کنن چیکار باید بکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)