تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 1045 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    khorasan

پيش فرض

اقا سریع جواب بدین باید فردا 5 شنبه اینارو کامل کنم تازه ÷رینتم کنم

من از یه سایت مطالب رو کپی می کنم توی وورد .همراه این مطالب که فارسی هست کلمات انگلیسی هم هست و
    وقتی کپی می کنم می ریزه به هم این عکسا رو ببینید

اولی مطالب سایت که مشکلی نداره

حالا این وقتی هست که تو وورد ک÷ی کردم مشکل چیه چرا اینجوری میشه.

سلام دوست من !

من راه حلشو بلدم ...بهت میگم...اگه مشکلت حل شد ، پیغام خصوصی برام بذار چون نمی دونم بازم میتونم بیام اینجا یا نه .

اما راهنمایی :

کل نوشته ی توی سایت ( همونی که منظورته ) توی ورد کپی کن . بعد کل نوشته ها رو توی ورد Select All کن .
    بعدش اون قسمت مربوط به راست نویسی رو که در بالای پنجره ی ورد هست بزن . حالا میبینی که همه چیز عینهو همونیه که توی سایت درج شده بود .
    اگه درست شد دعا یادت نره .
    یا هو !

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آفيس 2003من خراب شده ميخوام دوباره نصبش كنم . remove ميكنم بعد ش از رجيستري هم اطلاعاتشو پاك ميكنم ولي با نصب دوباره همون تنظيمات سرجاشه . آقا چيكارش كنم كه همه چي از اولش شروع بشه ؟
    وقتي آفيس رو از طريق Control Panel پاك مي كني ديگه نبايد اثري ازش باقي بمونه يا تنظيماتي چيزي باقي بمونه. شايد سيستم ويروسي داره كه آفيس رو به هم مي ريزه يا شايد هم ويندوز مشكلي داره كه شما فكر مي كنيد عيب از آفيس هست. از كجا ميگيد كه به هم ريخته؟

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

آفيس 2003من خراب شده ميخوام دوباره نصبش كنم . remove ميكنم بعد ش از رجيستري هم اطلاعاتشو پاك ميكنم ولي با نصب دوباره همون تنظيمات سرجاشه . آقا چيكارش كنم كه همه چي از اولش شروع بشه ؟
    سلام دوست عزيز

نيازي به Remove كردن آفيس نيست

كافيه از منوي Help گزينه Detect And Repair رو انتخاب كني و حتما تيك گزينه Discard My customized setting ... رو بذاري و بعد Ok كني تا حل بشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 سوال وردی

سلام من چند سوال تو برنامه ورد دارم..میشه یکی یکی و خیلی با دقت و کامل جوابم رو بدید..ممنون میشم...امیدم فقط شمایید.خیلی هم ضروری است.ممنون میشم
    تو برنامه ورد وقتی دستور find رو اجرا میکنی یه گزینه ای داره تو قسمت more به نام Match kashida و match diacritics و Match alef hamza و Match control characters
    اینها چی هستند و چی رو تو پیدا کردن متمایز میکنند؟..میشه یک مثال بزنید..ممنون و متشکر...
    یه سوالی دیگه ای هم که داشتم اینه که تو برنامه ورد وقتی داری یه چیزی رو مینویسی و هنوز برنامه ورد رو نبستیم یه سری فایل های کمرنگ کنار برنامه ورد تو همون قسمتی که فایل قرار داره هم هست..که با بستن برنامه ورد یا اون فایل این فایل ها هم از بین میره..این فایلها چیند؟
    ممنون و متشکر..خیلی خیلی ممنون

1-توی منوی فایل یه گزینه وجود داره به نام propertise ..وقتی این گزینه رو میزنی یک پنجره باز میشه که چندین سر برگ داره....تو سربرگ اول یعنی سربرگ general یه قسمتی هست به نام MS dos name..این اسم چه جوری انتخاب شده..ممنون میشم.توضیح بدید..
    تو سربرگ Summary میشه تمام گزینه هاشو یکی توضیح بدید و اینکه این ها رو چه جوری میشه دید..یعنی کجای برنامه ورد دیده میشن..مثل عنوان که تو اسمش دیده میشه بقیه کجا..؟ممنون
    تو سربرگ statisitic ..گزینه revision number چیه؟چی رو نشون میده؟
    و همچنین در مورد سربرگ custom..یعنی تمام قسمتهای سربرگ custom رو اگه توضیح بدید ممنون میشم..تو رو خدا کمکم کنید..ممنون..ببخشید این همه سوال کردم
    2-منظور از Digitl Signature تو برنامه ورد چیه...یعنی چه جوری میشه امضا درست کرد..ممنون باز هم..
    3- تو قسمت protect document یه گزینه هست به نام filing in form.. منظور از این قسمت یعنی چی....میشه با یه مثال توضیح بدید..ممنون
    در پنجره زوم که از منوی view میاریم گزینه های page widthو text width چه کاری انجام میده؟

ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

تو ورد 2003 چطوری میتونم حاشیه به جز پیشفرضای خودش اضافه بکنم؟

یعنی یا خودم یدونه درست بکنم.یا پیشفرضاش رو تغیر بدم.یا دانلود بکنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام من چند سوال تو برنامه ورد دارم..میشه یکی یکی و خیلی با دقت و کامل جوابم رو بدید..ممنون میشم...امیدم فقط شمایید.خیلی هم ضروری است.ممنون میشم
    تو برنامه ورد وقتی دستور find رو اجرا میکنی یه گزینه ای داره تو قسمت more به نام Match kashida و match diacritics و Match alef hamza و Match control characters
    اینها چی هستند و چی رو تو پیدا کردن متمایز میکنند؟..میشه یک مثال بزنید..ممنون و متشکر...
    یه سوالی دیگه ای هم که داشتم اینه که تو برنامه ورد وقتی داری یه چیزی رو مینویسی و هنوز برنامه ورد رو نبستیم یه سری فایل های کمرنگ کنار برنامه ورد تو همون قسمتی که فایل قرار داره هم هست..که با بستن برنامه ورد یا اون فایل این فایل ها هم از بین میره..این فایلها چیند؟
    ممنون و متشکر..خیلی خیلی ممنون

1-توی منوی فایل یه گزینه وجود داره به نام propertise ..وقتی این گزینه رو میزنی یک پنجره باز میشه که چندین سر برگ داره....تو سربرگ اول یعنی سربرگ general یه قسمتی هست به نام MS dos name..این اسم چه جوری انتخاب شده..ممنون میشم.توضیح بدید..
    تو سربرگ Summary میشه تمام گزینه هاشو یکی توضیح بدید و اینکه این ها رو چه جوری میشه دید..یعنی کجای برنامه ورد دیده میشن..مثل عنوان که تو اسمش دیده میشه بقیه کجا..؟ممنون
    تو سربرگ statisitic ..گزینه revision number چیه؟چی رو نشون میده؟
    و همچنین در مورد سربرگ custom..یعنی تمام قسمتهای سربرگ custom رو اگه توضیح بدید ممنون میشم..تو رو خدا کمکم کنید..ممنون..ببخشید این همه سوال کردم
    2-منظور از Digitl Signature تو برنامه ورد چیه...یعنی چه جوری میشه امضا درست کرد..ممنون باز هم..
    3- تو قسمت protect document یه گزینه هست به نام filing in form.. منظور از این قسمت یعنی چی....میشه با یه مثال توضیح بدید..ممنون
    در پنجره زوم که از منوی view میاریم گزینه های page widthو text width چه کاری انجام میده؟

ممنون
    سلام دوست عزيز

اين همه سوال جالبه

البته كه من تا اونجايي كه بتونم كمك مي‌كنم

اون گزينه‌هايي كه در Find اشاره كردي فقط و فقط به درد زبان عربي مي‌خورن و بس البته اگه در زبان فارسي هم مثلا از علامت فتحه و كسره و ... استفاده كني ممكنه اونجا هم به درد بخورن به جهت پيدا كردن كلماتي كه از لحاظ كشيدگي حروف يا علامت حروف يا الف همزه دار يا علامتهاي كنترلي (كه مشخص كننده راست به چپ بودن و برعكس متون هستن) با كلمه مورد پيدايش يكسان باشن.

اون فايلها هم فايلهاي پشتيبان برنامه ورد هستن

توي Properties هم همه گزينه‌ها مربوط تنظيم خصوصيات اون فايله . مثلا : نويسنده يا منتشركننده يا موضوع و ....

اون Ms Dos Name هم براي شناسايي اون فايل در داس هست كه با چه اسمي اونجا معلومه

گزینه revision number مه تعداد دفعات ذخيره‌سازي كه حين تايپ اتفاق افتاده رو نشون ميده

گزینه های page widthو text width هم به ترتيب تمام عرض صفحه و تمام عرض قسمت متن‌نويسي رو نشون ميدن

Digital Signature هم تنظيم نميشه مگر اينكه تو يك Certificate از شركت مايكروسافت داشته باشي

بازم بگم .............

خوش باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام.

تو ورد 2003 چطوری میتونم حاشیه به جز پیشفرضای خودش اضافه بکنم؟

یعنی یا خودم یدونه درست بکنم.یا پیشفرضاش رو تغیر بدم.یا دانلود بکنم.
    سلام دوست عزيز

اگه منظورت از حاشيه همون كادرهاي دور صفحه است تا اونجايي كه من اطلاع دارم نميشه به اونا اضافه كرد يا خودمون جديد بسازيم

چون خودم هم دنبالش هستم اگه پيداش كردم پست جديد ميذارم
    Last edited by wordist; 01-11-2007 at 08:08.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    درمورد حاشیه باید فایل هایی که ‍فرمت BDR دارن را تهیه کنید (البته من جایی ندیدم)

درمورد اون دوستمون که گفته بودن چه جوری فهرست درست کنیم میتونیم از طریق منوی insert و سپسReferenceو بعد index and و بعد سربرگ دوم فهرست مندرجاتمون را درست کنیم

راستی wordistجان نظری درمورد پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نداری؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به عزيزان

ميشه در ورد نمودار هم رسم كرد . اين گرافي كه قرار دادم رو ميخوام رسم كنم. البته اعدادش موجود نيست وگرنه با اكسل اين كار شدني هست. اگه در ورد به صورت حدودي ميشه رسم كرد ممنونم اگه راهنمايي بفرماييد.

موفق و مويد باشيد

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزيز

اگه منظورت از حاشيه همون كادرهاي دور صفحه است تا اونجايي كه من اطلاع دارم نميشه به اونا اضافه كرد يا خودمون جديد بسازيم

چون خودم هم دنبالش هستم اگه پيداش كردم پست جديد ميذارم
    سلام.
    درمورد حاشیه باید فایل هایی که ‍فرمت BDR دارن را تهیه کنید (البته من جایی ندیدم)

درمورد اون دوستمون که گفته بودن چه جوری فهرست درست کنیم میتونیم از طریق منوی insert و سپسReferenceو بعد index and و بعد سربرگ دوم فهرست مندرجاتمون را درست کنیم

راستی wordistجان نظری درمورد پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نداری؟
    ممنونم ازتون

پس با این حساب باید با حاشیه های خودش سر کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •