MMM52 عزیز ؛
ممنون از قرار دادن مصاحبه، اما به فکر دوستانی که تمایلی به لود شدن عکسها ندارن یا سرعتشون پایین هست هم باشید![]()
حجم عکسا بالاست، اگه لینک عکسها رو قرار بدید و در کنارش یه تصویر کوچک از مصاحبه بذارید خیلی بهتره![]()
MMM52 عزیز ؛
ممنون از قرار دادن مصاحبه، اما به فکر دوستانی که تمایلی به لود شدن عکسها ندارن یا سرعتشون پایین هست هم باشید![]()
حجم عکسا بالاست، اگه لینک عکسها رو قرار بدید و در کنارش یه تصویر کوچک از مصاحبه بذارید خیلی بهتره![]()
آره انصافا. منم وقتی خوندم خیلی تعجب کردم بعدش که مصاحبه رو خوندم دیدم قضیه چیزه دیگه ایه.ممنون بابت مصاحبه !
نامردا چه تیتری زدن رو مجله ... بعد که مصاحبه رو میخونی میبینی تیترو از خودشون در اوردن.
با این تیتراشون چهره ی محسن رو خشن و مغرور نشون میدن.
مثل پروانه رو دوست داشتم، حیف کم بود. ولی به نظرم کاش از همشون بهتر بوده فعلا.
یه نیم ساعت دیگه ورژن اصلیش میاد رو سایتش.
Last edited by VBYOFSKI; 07-08-2011 at 14:14.
نسخه اصلی و با کیفیت جدید ترین آهنگ محسن یگانه به نام امیــــــدی که نمی بازم
شایان ذکر است این آهنگ سومین کار محسن یگانه برای این سریال بوده و انشالله
چهارمین ساخته ایشان برای سریال قلب یخی به نام تقــــــــاص در قسمت بعدی پخش خواهد شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون کورش جان بابت تذکرت.....
برای من که مشکلی بوجود نمیاد من خودم دیال آپم!!!!
به نظرم اگه مشکلی نباشه همین جوری بهتره چون توجه به اون مطلب بیشتر میشه....
با این حال حاضرم نظر همه ی بچه ها رو بدونم.....
آهنگ قشنگی بود....
به نظر من کاش>امیدی که نمیبازم>قلب یخی
باهات موافقم....
تیتر رو خیلی جنجالی کرده تا مجله اش فروش بره....
محسن غیر مستقیم جواب داده ولی این مستقیمش کرده....
بعدشم مهدی مقدم منظورش همه بوده این خبرنگار..... جوری گفته انگار به محسن یگانه حرف زده....
ولی تو این مصاحبه شاهد تعریف کردنای بیش از حد محسن یگانه از خودش بودیم!!!!
اقا محسن چرا؟!!!!!
خیلی قشنگ بود
البته میدونم گفتن نداره چون محسن یگانه اصلا آهنگ زشت نمیخونه![]()
جدیدترین صحبتهای محسن یگانه در جاست یگانه:
salam. chand vaghti bood commen nemizashtam. chon ham bimar boodam ham iran naboodam. ham inke vaghti bargashtam kara havar shod saram
vali
vali
vali
shoma 1.40 ahang mishnavin
vali vasash roozha khoone del khordam heife ke bekhad irade namarbooti gerefteh besheh.
taghas khili gonde shode too tasavvoretoon.
chize ajibi nist
ye tracke mesle baghie kara
man rooz be rooz ideaye jadid be zehnam mireseh. vali ye kari kardan ke az har kare jadidi betarsam.
khahesh mikonam
ooon mohsen e ghadimo faramoosh konid. be andazeye kafi too in mamlekat sAnsor misham
shoma digeh sansor nakonid.
az khili chiza delkhoram vali sedam dar nemiad.
hale khoshi ham nadaram
concerta ham be sheddat kam misheh in moddat.
vali inke 6 mah aslan nabasheh ke khafam mikonan hameh
zemnan man ba in ahang zendegi mikonam. khili baram hessesh behtare ta kash
yadesh bekheir.
mamnoon
m.yeganeh
tnx yali
اینو ببینین خیلی باحاله:
این عکس مربوط به سفر چند ماه پیشه محسن یگانه به یکی از کشورهای خارجیه:
![]()
سلام به همه یگانه ای ها....
چند تا خبر:
1 محسن یگانه ممنوع الکار شد.....
دلیلش:فعلا مشخص نیست.....
این ممنوع الکار شدن هیچ ربطی به پخش آهنگای قلب یخی نداره و این آهنگها بخصوص تقاص بزودی پخش
میشه...
2 ممنوع الکار شدن محسن یگانه ربطی به شکایت علی چراغعلی نداره و محسن به دلایل دیگه ای ممنوع الکار شده که فعلا معلوم نیست...
3 محسن یگانه در مصاحبه با مجله ی زندگی ایده آل درمورد تیتراژ سریال قلب یخی گفت : « این آهنگ آن چیزی که میخواستم نشد ، بخصوص تیتراژ پایانی سریال بخاطر همین ممکن است که این آهنگ را عوض کنیم . فکر میکنم علت افت این آهنگ تکرار است که متاسفانه درد بدی ست . اگر این تیتراژ ضعیف است تنها تقصیر من یک نفر نیست . آقای طباطبایی تهیه کننده ی سریال از دوستان قدیمی من هستند و وقتی از من خواستند که این کار را انجام بدهم در شرایط بدی بودم و حتی گفتم من این کار را انجام نمیدم و زیر بار نمیرفتم و خواننده های دیگری را پیشنهاد کردم اما قبول نکردند و در زمان کمی که وجود داشت این کار را انجام دادم و همه چیز فشرده انجام شد طوری که لـــه شد . اگر اشتباه تنها از طرف من بود که کار ضعیف شده مطمئن باشید قبول میکردم . »
4 ترک راست-چپ در آلبوم حباب قرار خواهد گرفت...
منبع ؟!!!![]()
مگه میشه چون این حرفو زده ممنوعش کنن !
خالی بندیه.![]()
یعنی همینجور بیخودی ممنوع الکارش کردن؟!!!! چیکار کرده مگه؟ تازه می خواستیم لحظه شماری رو واسه آلبوم بعدی راه بندازیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)