كليد قبلي را حذف و كليدهاي جديد را با استفاده از لينكهايي كه در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند را دانلود و محصول خود را با اين كليدهاي جديد اكتيو كنيد.
كليد قبلي را حذف و كليدهاي جديد را با استفاده از لينكهايي كه در 3-4 صفحه آخر موجود ميباشند را دانلود و محصول خود را با اين كليدهاي جديد اكتيو كنيد.
با عرض سلام خدمت دوستان
ببخشید این سوال رو می کنم شما برای Kaspersky Mobile Security 7.0.32 کدی دارین؟
میدونم باید در انجمن موبایل دنبالش باشم ولی اونجا نیست به همین خاطر من در این تاپیک مطرح کردم چون اسم این تاپیک کرک و سریال محصولات Kaspersky هست البته به غیر از اون کدی که Trial هستش و تا یک ماه فعال میکنه.
اگه پست اشتباهی دادم منو ببخشید ولی دیگه هیچ جا رو نتونستم پیدا کنم!
متشکرم![]()
Last edited by Saleh; 17-02-2008 at 20:10.
14 تا از کد های بروز کسپر اسکی رو که blacklist نیستند را اپلود می کنم
فعلا این لایسنس ها تا8/9/2008 کار میکنن اگر blacklist شدن اینجا دوباره سریع اپدیت می کنم که دیگه کسی با کسپر اسکی مشکلی نداشته باشه
البته من میخواستم با یک تاپیک جداگانه هر روز کد های جدید رو اپدیت کنم و هر کدی که از کار افتاد سریع جاگزین کنم که دیگه مشکلی بنام blacklist واینا نباشه ولی مدیریت صلاح ندونست حالا فعلا اینا رو گزاشتم ولی من نمیتونم هر روز بیم کلی پست چک کنم ببینم کدوم پست مر بوط به مال منه تا بفهممکد های من هنو ز کار می کنه یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky_Internet_Security_7.0.125_Key
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اقا من نتونستم يه لايسنس معتبر براي
ورژن 7.0.0.119 پيدا كنم اگه كسي داره ممنون ميشم
شما احتمالا بيش از 1 كليد براي رجيستركردن به آنتي ويروس خود داده ايد.كافي است فقط از يكي از كليدهاي فعال باقي مانده و ساير كليدها را Delete كنيد.اون مطلبي كه در خصوص سايت كاسپر و دادن كليد اشاره كرده ايد لطفا لينك مربوط به آن صفحه را نيز قرار بديد تا من هم ببينم.چون كليد اشتباه؟! را متوجه نشدم.اگر كليدي به كاسپر بديد كه مربوط به آن محصول نباشه محتواي پيغام چيز ديگري خواهد بود و هيچ مشكلي هم پيش نخواهد آمد.
هركسي در اين خصوص نظر خاص خودش را خواهد داشت.بنظر من به تاپيك مقايسه آنتي ويروسها مراجعه كنيد و نتايج جديدترين تستها را مشاهده كنيد و خودتان انتخاب كنيد.توصيه خود من كاسپر ميباشه.
Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 كركش وسريالش رو مي گذاريد وطريقه اجراش چون نسخه 5 رو داشتم توي كينگ بود اونجا keyهم گذاشت ولي كار نمي كرد نميدانستم چجوري اجرا كنم؟!!!!!!!!!!!!
محبت کردید ولی این کد ها را قبول نمیکند.
چند صفحه آخر رو زحمت بکش بخون. بارها توسط دوستان رجیستر کی قرار داده شده و روش رجیستر هم گفته شده.
فقط کافیه چند صفحه بخونی تا همه چی دستت بیاد.
سلام بر همه . کسی می دونه اپدیت کاسپر اسکای ورژن 7.00.125 رو چه طور میتونم از روی لپ تابم ببرم روی پی سی ؟؟ آخه این اپدیتش کجا ذخیره می شه؟ 2 ماه ما رو سر کار گذاشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)