هم اسمی ...
این دانلود به صورت یکجاش خرابه وقتی دانلود میکنی میخواد نصب بشه نصب با موفقیت انجام میشه ولی من در اون مل چیزی نمیبینم لطف کن اون نصب رو بردار همه عکارو بریز توی یه فولدر بعدش زیپ کن بده
ممنونم
هم اسمی ...
این دانلود به صورت یکجاش خرابه وقتی دانلود میکنی میخواد نصب بشه نصب با موفقیت انجام میشه ولی من در اون مل چیزی نمیبینم لطف کن اون نصب رو بردار همه عکارو بریز توی یه فولدر بعدش زیپ کن بده
ممنونم
این پیغام میگه کارت گرافیک شما pixel shader ورژن 2 رو ساپورت نمی کنه
با این کارت گرافیک نمیتونی بازی کنی
مر حله 18 رو تموم کردم بعد که کاراکترش عوض شد دیگه حال نکردم ادامه بدم این نرو خیلی منو اذیت کرد اما دانته بیشتر مراحلی رو که با دانته رفتم A گرفتم اما با نرو به زور B می گرفتم غولا رو هم با دانته خیلی راحت می کشتم اکثر غولا تکراری بودن چون با نرو قبلا حالشونو گرفته بودم اما این آخری منو یاد Gow 2 انداخت!!!
سلام دوستان!!!من هم بازی را گرفتم و عجب چیزی هستش باید به سازنده ها افرین گفت عجب بازی مشتی دانته هم که خیلی مشتی هست!!!
اما دوستان درجه سختی بازی کجاست من چیزی پیدا نکردم؟؟؟؟؟
بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟![]()
بازي ترينر داره ... البته من امروز گرفتم تست كردم كار نكرد.بازی ترینر نداره بریم بازیو بخریم ؟
مشتی بودن این بازی رو تایید می کنم
همون اول بازی دو تا گزینه هست یکی human اون یکی رو هم الان یادم نیست
دوستان يه ادرسي بديد كه بتونم سفارشش بدم. تا اين بازي مياد به شهرمون من دق ميكنم.
این yamato؟
من گرفتمش ولی انگار نمیشه ازش استفاده کرد
سلام
بازی قشنگی هستش بخصوص سیستم مبارزاتش که به نظر من عالیه
ولی طراحی بعضی از شخصیتها جالب نیست مثلا" طراحی اون زنه که توی دموی مرحله سوم ظاهر میشه به خصوص اندامش مثل عروسکهای باربی هستش و اگه دقت کرده باشین دقیقا" مثل عروسک بدنش کاملا" صاف و حالت پروتز مانند طراحی شده
تکسچرهای بعضی لوکیشن ها از نزدیک اصلا" چنگی به دل نمیزنه
ولی در کل یه نظر من گیم پلی بارس و صدا و روند بازی جالب و مهیج هستش هرچند که مانسترهای اول بازی خیلی بد طراحی شدن و بیشتر شبیه دلقکهای سیرک هستن تا مانستر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)