قسمتی داره به عنوان Resize !
از اون قسمت میتونید سایز پارتیشن انتخابی خودتون رو بیشتر کنید !
البته در صورد وجود فضا در پارتیشن های هم جوار !
یک سوال :
من هاردم کلا پرید ! ولی خدا رو شکر از همه چیز که حدود 250 گیگ بود بک آپ داشتم ! حالا میخوام برای تست هم که شده قبل از اعمال Restore ریکاوری کنم ! که با GETDATABACK تونستم قسمتی از اهنگام رو تا به حال بگیرم ! البته هنوز کامل نرکدم چون نیاز با 250 گیگ هارد دارم که در صدد تهیه اش هستم !
سوال من اینه :
الان من درایو اصلی هاردم که C هست روش ویندوز نصب کردم ! می خواستم بدونم آیا اطلاعات من که قل از فرمت شدن توی درایو E بوده ممکنه توی کلاستر های یکسانی با C باشه ؟ منظورم اینکه الان که من ویندوز عوض کردم آیا باعث از بین رفتن کلی چند فایل شده یا نه "؟
بعد یک سوال دیگه !
الان من یک آهنگ رو از یک کلاستر برگردوندم ! نمونه ای از اون اهنگ توی کلاستر بعدی بود که وقتی کپی کردم OverWrite هم کردم ! و اون اهنگ خراب شد ! یعنی حجمش هست ولی خرابه ! مثلا یک اهنگ دیگه ای به جای اون پخش میشه ! مثلا ابی میذارم سیاوش میخونه
.gif)
ایا تمام یک فایل توی یک کلاستر قرار میگیره و یا ممکنه تکه تکه بشه ؟
نکته : ممکنه تعریف من از کلاستر در ذهنم اشتباه باشه ! وقتی با این نرم افزار من سرچ میکنم بعضی از درایو های قبلی رو قبل از فرمت رو نشونم میده و من از اونا بازیابی میکنم !
ایا نرم افزار مورد استفاده ی من قوی است ؟ اگه نه یک چیز قوی تر معرفی کنید ! ممنون !