راست میگه! نکنه 96 بودی حالا شدی 512 میگی عجیب غریب. یا اینکه از اینم بیشتر شدی؟به ما هم یه ندا بده بریم سرعتمونو عجیب غریب کنیم داداش.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راست میگه! نکنه 96 بودی حالا شدی 512 میگی عجیب غریب. یا اینکه از اینم بیشتر شدی؟به ما هم یه ندا بده بریم سرعتمونو عجیب غریب کنیم داداش.
![]()
بابا این مسخره بازیا چیه .. سرعت دانلود رو بردند بالا آپلود رو کلا از بین برده این پارس آنلاین زنگ میزنم میگم نمیتونم آپلود کنم میگند به ما ربط نداره مشکل خودتونه
با سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
بهترین سرویس دهنده ی اینترنت تو رشت چه شرکتی هست ؟ که شبانه ی رایگان هم داشته باشه ؟
فکر کنم از مهر امسال به مدت 4 سال باید به رشت نقل مکان کنم
به خاطر همین میخواستم بدونم اونجا چه شرکتی خوب سرویس ADSL میده؟
اندیشه سبز خزر
البته یک سری مشکلات امنیتی داره ولی سرویساش بد نیست
قبلا تو رشت ParsOnline حرف اول رو میزد اما 1 هفته هست که سرعت دانلود رو بشدت پایین اورده که حتی از حد معمول هم کمتره !
میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !
این جمله:
میتونید از نظرسنجی متوجه این قضیه بشید تا حالا پارس انلاین رتبه اول رو داشت اما روز به روز داره به طرفداران ASK افزوده میشه !
منم با این جمله موافقم الان چند وقتیه که اندیشه سبز سرویس خیلی خوبی میده.البته قبلا هم خوب بود ولی شماره یک نبود. برای نظر بقیه احترام قائلم ولی من اندیشه رو انتخاب می کنم(البته کردمپشیمونم نیستم)
![]()
میشه بگی این مشکلات امنیتی چیه؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)