بله ديگه اگه منم از ترينر استفاده ميكردم بيشتر از اين پول داشتم دي:
بله ديگه اگه منم از ترينر استفاده ميكردم بيشتر از اين پول داشتم دي:
به خدا از ترينر استفاده نميكنم الان هم شده 7 بيليون پوندبله ديگه اگه منم از ترينر استفاده ميكردم بيشتر از اين پول داشتم دي:
يه سوال ديگه توي Craar و optsion craar
چند تا باشگاه هست كه علامت قلم جلوشون هست يكيشون نوشته happy ولي بقيه كلمه نا مشخصي نوشته روشون كليك ميكنم عين قرارداد بستن چيز مياره چي هست چكار كنم
مدرك:
دستت رو شد دي:
تو اين قسمت باشگاه از به شما پيشنهاد ميكنه كه به اون تيم ملحق بشي
جلو اون تيمي كه happy نوشته شده يعني باشگاه به مربي كه داره راضي هست
جلو اون تيمي كه نوشته شده no manager يعني مربي نداره و ميتوني به اين تيم بري
تيم خودم چي ميشهتو اين قسمت باشگاه از به شما پيشنهاد ميكنه كه به اون تيم ملحق بشي
جلو اون تيمي كه happy نوشته شده يعني باشگاه به مربي كه داره راضي هست
جلو اون تيمي كه نوشته شده no manager يعني مربي نداره و ميتوني به اين تيم بري
من چطوري مي تونه به تيم ديگه كمك مالي كنم
به تیم دیگه فکر نکنم بتونی کمک مالی کنی.نه اساتید؟اصلاً برای چی می خوای کمک مالی کنی؟من سر در نمی آرم.
اخه تيم شهر خودم به اون خاطربه تیم دیگه فکر نکنم بتونی کمک مالی کنی.نه اساتید؟اصلاً برای چی می خوای کمک مالی کنی؟من سر در نمی آرم.
کسی میتونه بگه چطور میتونم درEdManager08 تیم درست کنم یعنی بازیکنهای مورد علاقم رو درون یه تیم سختیببرم
خیلی راحته.شما وارد ادیتور که شدی بازیکن مورد علاقت رو پیدا می کنی(می تونی سرچ کنی)و بعد روش راست کلیک و بعد ترانسفر رو می زنی.تیم مقصد رو از شما می خواد و ... خیلی راحت.
موفق باشید.
نه من میخوام اصلا تیم قبلی وجود نداشته باشه یعنی نمی خوام بازیکنان مورد علاقم رو بیارم توی تیم آرسنال و با اونا شروع کنم میخوام همه تیمها باشندوبیم جدیدی ا لباس جدید و لوگو جدیدو... به آن اضافه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)