تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 800 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام,چرا توی notepad وقتی حروف فارسی می نویسم و بعد که سیو می کنم جاش علامت سوال میاد؟
    سلام

به این دلیل هست که تنظیمات Regional and Language Options شما به هم ریخته .

به منوی استارت رفته و سپس control panel و روی گزینه Regional and Language Options دابل کلیک کنید و از صفحه باز شده تمامی گزینه ها را روی Iran و Farsi تنظیم کنید و در تب Language تیک اولیل گزینه ان را بزنید و سپس ok کنید .

حتما باید قبل از انجام این کارها سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار داده باشید تا فارسی ساز را از روی سی دی نصب کند .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون . فقط چند سوال :
    1-وقتی به این آدرس توی رجیستری رفتم چی کار کنم؟ هر چی سمت راست بود باید پاک کنم؟
    2- من می خوام نارسیس رو پاک کنم ولی توی این آدرس که تو رجیستری دادی نبود .
    3- آیا برنامه هایی هم که ما بعلت کمبود جا در درایو c (درایو ویندوز) در درایو d نصب میکنیم در همین آدرس رجیستری ثبت می شه ؟ آیا اصلا این برنامه ها با برتامه های نصب شده در درایو ویندوز فرق می کنه؟
    مثلا از همین نظر که توی رجیستری باشه یا نباشه یا اینکه توی کنترل پنل باشه یا نباشه ؟
    آیا بیرخورد ویندوز با ها برنامه چه در c و چه در d یکیست؟
    1 - نه سمت راست چیزی را پاک نکن . وقتی روی گزینه Uninstal سمت چپ رفتی یه علامت + کنارش هست اونا بزن تا زیر پوشه های اونا بتونی ببینی . اکثر برنامه هایی که نصب کردید توی زیر مجموعه Uninstal می تونید اسمش را ببینید .

اگه برنامه ای را خواستید پاک کنید کافیه از اونجا پاکش کنید . اما باید دقت کنید . ممکنه اسم برنامه ای در اینجا هم نباشه که دلیلش را دوست خوبم توی پست های بالایی گفتند .

2 - اگه توی ادرسی هم که دادم نبود باید از برنامه های unistal استفاده کنید .

3 - بله توی همین مسیر قرار می گیرند . نه فرقی بین برنامه ای که در درایو c هست با برنامه ای که در درایو d است نیست . فقط مکان اونها با هم فرق می کنه .

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

به این دلیل هست که تنظیمات Regional and Language Options شما به هم ریخته .

به منوی استارت رفته و سپس control panel و روی گزینه Regional and Language Options دابل کلیک کنید و از صفحه باز شده تمامی گزینه ها را روی Iran و Farsi تنظیم کنید و در تب Language تیک اولیل گزینه ان را بزنید و سپس ok کنید .

حتما باید قبل از انجام این کارها سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار داده باشید تا فارسی ساز را از روی سی دی نصب کند .

موفق باشید .
    تنظیماتش به هم نریخته البته یه بارم چک کرده بودم همش درست بود و روی فارسی و توی تب language هم تیک هر دو گزینه زده شده منتها این مشکل بر طرف نشده یعنی فقط اعداد فارسی در محیط notepad تبدیل به علامت سوال میشه نه حروف فارسی.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام,چرا توی notepad وقتی حروف فارسی می نویسم و بعد که سیو می کنم جاش علامت سوال میاد؟
    دوست گرامی برای ذخیره به زیبان فارسی باید از قابلیت یونیکد بهره بگیرید.برای این منظور از قسمت اینکدینگ در پنجره ی ذخیره سازی گزینه ی اشاره شده را انتخاب نمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض 3 کلید همزمان

با سلام
    وقتی سه کلید keyboard را بطور همزمان فشار میدم صدای بوق میاد .
    لطفا راهنمایی کنید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    وقتی سه کلید keyboard را بطور همزمان فشار میدم صدای بوق میاد .
    لطفا راهنمایی کنید .
    سلام
    منظورتون کدوم سه تا کلید هستش ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فرقی نمیکنه . مثلا در بازی فوتبال وقتی دو کلید از جهت ها و یک کلید مثل s را می زنم بوق می زنه .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض 3 کلید همزمان

فرقی نمیکنه . مثلا در بازی فوتبال وقتی دو کلید از جهت ها و یک کلید مثل s را می زنم بوق می زنه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

طبیعیه دیگه...
    تو بازی ها هر کلیدی یه کاری انجام میده ... شما میتونی هم چپ بری هم راست؟این بوق یه جور ارور هست

دوستان من میخوام .NET Frmework 3.5 رو رو سیستم نصب کنم ولی این ارور رو میده :

You must install Windows Installer 3.1 to complete installation. Microsft .NET Framework 3.5 requirs that Windows Installer 3.1 be installed prior to the installation.

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

طبیعیه دیگه...
    تو بازی ها هر کلیدی یه کاری انجام میده ... شما میتونی هم چپ بری هم راست؟این بوق یه جور ارور هست

دوستان من میخوام .NET Frmework 3.5 رو رو سیستم نصب کنم ولی این ارور رو میده :

You must install Windows Installer 3.1 to complete installation. Microsft .NET Framework 3.5 requirs that Windows Installer 3.1 be installed prior to the installation.
    دانیال جان شما باید اول windows Installer رو نصب کنید بعد .NEt Framework

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •