سلام من می خواهم فایل محافظت در اکسس 2007 بسازم و برای فایلم گروه کاری تعریف کنم لطفا راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم.
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام من می خواهم فایل محافظت در اکسس 2007 بسازم و برای فایلم گروه کاری تعریف کنم لطفا راهنمایی کنید بسیار ممنون می شم.
با سلام خدمت دوستان گرامی و همراه هان صمیمی.
من موفق شدم کد مربوط به (office 2003 ) نمایش پوشه های ریشه اصلی(root) سی دی درایو را بصورت زیر بنویسم اما هنوز کد 2007 را نتوانستم بنویسم!!! متنظر کد 2007 هستم؟
Set fs = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
Set dc = fs.Drives
For Each d In dc
Select Case d.DriveType
Case 0: t = "Unknown"
Case 1: t = "Removable"
Case 2: t = "Fixed"
Case 3: t = "Network"
Case 4: t = "CD-ROM"
Case 5: t = "RAM Disk"
End Select
If d.DriveType = 4 Then
Set zf = fs.GetFolder(d)
Set zfc = zf.SubFolders
z = 0
For Each zf1 In zfc
zs = zs & zf1.name
List_cd_folder.AddItem zf1.name
zs = zs & vbCrLf
z = z + 1
Next
s = s & d.DriveLetter & " :\ " & t & vbCrLf & zs
s = s & vbCrLf
End If
Next
If z = 0 Then
MsgBox "There is not any folder in this cd!", vbInformation, "Message"
else
Msgbox s
End If
سلام به همگی و خسته نباشید
راستش با یه مشکل توی اکسس برخوردم که می خواستم ببینم کسی اگر می تونه یه کمکی بکنه ممنون میشم
از قراری می خواهم یک دیتابیس از یک سری آمار شهرستانها که توی یک table جمعیت مساحت به صورت 3 تا فیلد این جدول هستند قرار دادم
و می خواستم توی یک کوئری 4 تا تکسباکس قرار بدم که دو تا از آنها مربوط به مساحت و دوتا مربوط به جمعیت وبرای جستجو در بین اطلااعات table به این صورت عمل شود که چنانکه کاربر دکمه جستجو را فشار دهد شهرستانهایی رو که بین دو مساحتی که کاربر در آن دو تکس باکس قرارداده و همچنین بین دو مساحت قرار دارد مشاهده کند یعنی مثلا شهرهایی رو که جمعیتشون و مساحتشون به ترتیب بین بازه های (10000 تا 20000 برای جمعیت) و (125469 مترمربع تا 2256555 مترمربع) هست رو در یک صفحه نمایش بدهد که برای این کار کاربر در تکس باک مربوط به ماکزیمم جمعیت عدد 20000 و در تکس باکس مربوط به مینیمم جمعیت عدد 10000 و همینطور برای جمعیت در دو تکس باکس باقی مانده اعداد مربوطه را وارد کند و سپس کلید جستجو را بزند و شهرهای مورد نظر همراه با جمعیت و مساحت بیاید
راستش خودم تونستم یه کارایی بکنم ولی برای اینکه کاربر بخواهد بازه مساحت و جمعیت رو وارد کند 4 با یک ویندوز کوچیک میاد و ازش می پرسه و بعد شهرستانها رو نمایش می دهد که اینجور جالب نیست و می خواستم ببینم اگه کسی می تونه راهنماییم کنه ببینم چطور می شه که مثلا مثل زیر باشه:
ممنون و تشکر
باسلام
من در يك فرم جداگانه تقويم شمسي نوشتم كه خروجييش را در متغير عمومي ذخيره مي كند ودر فرم ديگري مي توان از اين متغير استفاده كرد . حالا سوال اينجاست كه وقتي مي خواهيم فرم تقويم را اجراكنيم نمي خواهيم دستورات بعد از بازكردن فرم تا زمانی كه فرم تقویم بسته نشده اجرا شود .
چكار بايد كرد . يا راه حل چيست
Public a As Integer
Private Sub cmdCalendar_Click()
aa = ""
DoCmd.OpenForm "calendar", acNormal
txt1 = aa
End Sub
با سلام
تو می تونی از List Box استفاده كنی و SQL مربوط به هر قسمت رو در RowSource لیست باكس قرار بدی بعد با استفاده از ListBox.Column پارامتر را خوانده و در هر جایی كه می خواهی قرار بدهی .
با عرض سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي
سوالي من داشتم ممنون ميشم اگر كسي جواب سوالات رو ميدونه منو هم راهنمايي كنه
چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
دوم اينكه در زمان طراحي فرم چطوري ميشه اعداد رو سه رقم سه رقم از هم جدا كنه
مثل
123,456,789
با تشكر از شما دوستان
من با 2007 اش یه فرم درست کردم !! حالا وقتی میخوام که یه فیلد به فرم اضافه کنم بعد از اضافه کردن بقیه رو نمیشناسه !!! بغلش علامت تعجب می زاره !!!!
کمک کنید!!!
taha_nadri سلام دوست عزيز پرسيده بودي
(چطور ميشه دوتا فيلد از نوع عددي رو با هم جمع كردو حاصل را در فيلد ديگري نمايش بده
دوم اينكه در زمان طراحي فرم چطوري ميشه اعداد رو سه رقم سه رقم از هم جدا كنه
مثل 123,456,789 )
مي توني جهت جمع كردن از Query استفاده كني
به فرض اينكه نام جدول Table1 و نام دوفيلد عددي جدول Number1, Number2
يك Query ايجاد كن و در SQL كد زير را وارد كن
SELECT Number1, Number2, [Number1]+[Number2] FROM Table1;
دوم اينكه جهت جداسازي سه رقم سه رقم
در قسمت Format فيلد Standard را درج كن تا مشكلت حل شود
سلام
شما مي توني از لينك زير مثال زير رو در يافت كني.
رمز عبور : aak
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزيز از توجه شما
ممنون ميشم اگر يه مقدار بيشتر برام توضيح بدين
مثلاً چطوري مي تونم كد داده شده شما رو در sql يك query وارد كنم
دوم آيا قابليت نمايش در گزارش رو هم داره
باز هم ممنون
Last edited by taha_nadri; 23-12-2009 at 16:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)