تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 114 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1140

نام تاپيک: المپيادي ها بيان تو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب دیدی تهمت زدن چه مزه ای داره؟به دوست اصفهانیمون تهمت نزن.اون فقط شانس آورده مثل بقیه قبولی ها.شاید تو هم این شانسو می آوردی اونوقت بازم نظرت این بود؟واقعا اگه اون دو تا سوالو غلط میزدی و باشگاه واست درست می گرفت اون وقت می اومدی بگی به من اضافی نمره دادن؟حقم نیست؟
    تو میگی محسن 27.3 نمره غلط داره ونمرش 89 شده.عزیز من نمره ها رو از 217 حساب کردن.
    از 217
    از 217
    از 217
    پس محسن میشه 189.7 از 217 که نمرش میشه 87.41 نه 89 پس اونی که با 88 قیول شده از محسن بالاتر بوده.
    خودت هم 30 نمره غلط داری پس میشی187 از 217که اونم میشه 86.17 نه 87.5!
    من قبول دارم حق خیلی ها رو خوردن ولی این به خاطر اشتباه فاحش باشگاه در تصحیح است نه اینکه رفیق اصفهانی ما پارتی داشته!اون بنده خدا اون دو تا سوال رو طوری زده که باشگاه واسش درست گرفته.نه تنها اون بلکه اکثر قبولی ها اینطورن.
    پس باشگاه گند حسابی بالا آورده و حق خیلی ها رو خورده ولی نه اونطور که تو میگی.
    مثلا کسی با نمره 194 قبول شده.پس از تصحیح دوباره نمرش میشه 186(8 نمره میاد پایین)که از من و تو کمتره ولی دیگه باشگاه اسم اونو اعلام کرده.پس این به این باشگاه مزخرف مربوطه نه اینکه این اشخاص پارتی داشتن یا کسیو عمدا قبول نکردن.
    حق خوری شده خیلی هم شده.همین که کسی که نمرش از من و تو پایین تره بره دوره آخر حق خوریه ولی این تقصیر اون فرد نیست.
    ضمنا خلیل هم قبول میشه. چون قراره اشتباها تصحیح شه.تو هم اگه فکر می کنی حقتو خوردن مثل خلیل اعتراض بزن.
    Last edited by pozitron1369; 19-06-2008 at 14:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ضمنا طبق آخرین اطلاعات محسن هم قبوله اگه اون سوالا رو درست زده باشه!پس این حق خوری به خاطر پارتی بازی یا دشمنی شخصی نیست بلکه حق همه رو خوردن و به بعضی ها زیادی حق دادن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی 7 دو تا گزینه رو صحیح اعلام کردن؟هم 1 وهم 3؟من اون سوالو 4 زده بودم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها .
    اگه اون دو تا تست ( 45 و 50 )را براي من درست بگيرن ، درصدم ميشه 91.8 ( 17.75 نمره غلط) و اگه تجديد نظر بشه ( يعني 8 نمره ازم كم كنن ) بازم درصدم ميشه 88.1 ( 25.75 نمره غلط ) كه فكر نمي كنم باز هم از كف پايين تر باشه . به خدا من اصلا پارتي ندارم . همين الان اصلا نمي دونم باشگاه كجا هست و اسم استاداي دوره رو هم كامل نمي دونم .
    دوست عزيزم آقاي hot -birds من به شما حق ميدم كه ناراحت باشيد ولي اصلا باورم نميشه اون متانت و آرامشي كه قبلا داشتيد كاملا از اين رو به اون رو بشه . يه كم به چند صفحه قبل برگرديد و نظراتتون رو با اين 5 صفحه آخر مقايسه كنيد. بعد خودتون قضاوت كنيد . واقعا مي ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

خب دیدی تهمت زدن چه مزه ای داره؟به دوست اصفهانیمون تهمت نزن.اون فقط شانس آورده مثل بقیه قبولی ها.شاید تو هم این شانسو می آوردی اونوقت بازم نظرت این بود؟واقعا اگه اون دو تا سوالو غلط میزدی و باشگاه واست درست می گرفت اون وقت می اومدی بگی به من اضافی نمره دادن؟حقم نیست؟
    تو میگی محسن 27.3 نمره غلط داره ونمرش 89 شده.عزیز من نمره ها رو از 217 حساب کردن.
    از 217
    از 217
    از 217
    پس محسن میشه 189.7 از 217 که نمرش میشه 87.41 نه 89 پس اونی که با 88 قیول شده از محسن بالاتر بوده.
    خودت هم 30 نمره غلط داری پس میشی187 از 217که اونم میشه 86.17 نه 87.5!
    من قبول دارم حق خیلی ها رو خوردن ولی این به خاطر اشتباه فاحش باشگاه در تصحیح است نه اینکه رفیق اصفهانی ما پارتی داشته!اون بنده خدا اون دو تا سوال رو طوری زده که باشگاه واسش درست گرفته.نه تنها اون بلکه اکثر قبولی ها اینطورن.
    پس باشگاه گند حسابی بالا آورده و حق خیلی ها رو خورده ولی نه اونطور که تو میگی.
    مثلا کسی با نمره 194 قبول شده.پس از تصحیح دوباره نمرش میشه 186(8 نمره میاد پایین)که از من و تو کمتره ولی دیگه باشگاه اسم اونو اعلام کرده.پس این به این باشگاه مزخرف مربوطه نه اینکه این اشخاص پارتی داشتن یا کسیو عمدا قبول نکردن.
    حق خوری شده خیلی هم شده.همین که کسی که نمرش از من و تو پایین تره بره دوره آخر حق خوریه ولی این تقصیر اون فرد نیست.
    ضمنا خلیل هم قبول میشه. چون قراره اشتباها تصحیح شه.تو هم اگه فکر می کنی حقتو خوردن مثل خلیل اعتراض بزن.
    بابا منم از 217 حساب کردم نه از 220
    منم نگفتم که اونا پارتی داشتن
    بابا من اصلا" چه کارم، مگه من به کسی گیر دادم؟
    اشتباه ها هم عمرا" تصحیح بشه، خیالت رو راحت کنم
    چون اونجوری نصف بیشتر دوره عوض میشه که با توجه به فرصت کم، امکان نداره
    خلیل هم نفر 51 هستش
    در صورتی که 8 نفر 40 داریم
    پس بشینید واسه کنکور بخونید
    منم دارم دنبال راه های دیگه می گردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها توجه كنيد.
    باشگاه امسال گند كاري كرده و با اين گند كاري باعث شده حق خيلي ها خورده شه!يه جورايي هم نمي خواد اين خبر به جايي بروز كنه براي همين خيلي آروم حق يه عده رو مي خوره!
    توجه كنيد كه باشگاه با تصحيح اشتباه باعث شده تا بعضي از اونايي كه گزينه اشتباه رو زدن قبول شن و اينطوري كاملا كف هم عوض ميشه ! يعني اگه برگه ها دوباره تصحيح شن:
    كف كاملا عوض ميشه!
    قبولي ها عوض ميشن!
    كلا همه چي عوض ميشه!
    به نظر من بايد برگه 150 نفر اول دوباره تصحيح شه تا كاملا حق به حقدار برسه و تصحيح دو تا سوال تستي براي 150 نفر چند ساعت بيشتر طول نمي كشه پس باشگاه بايد اينكارو بكنه تا حق به حقدار برسه!
    بيايد متحد شيم و باشگاه رو تحت فشار قرار دهيم تا مجبور شه اينكارو بكنه.
    چون خيلي ها با اين كار حق مسلم شون بر ميگرده و زحمات چند ساله شون بر باد نميره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستي باشگاه سوال 50 گزينه ي 4 را درست اعلام كرده كه من گزينه ي 2 زده بودم . به قول صفري هركي سوال 50 را گزينه ي 4 زده بوده غير ممكنه كه قبول بشه چون معلومه چيزي از شيمي نمي دونسته و بقيه سوال ها را حتما اشتباه زده پس اشتباه باشگاه در سوال 50 به درد هيچ كدوم از قبولي ها نمي خوره .پس فقط در مورد سوال 45 به من 4 نمره اضافه شده ( يعني درصدم شده 90 ) . باز هم ميگم بدون اين 4 نمره باز هم من قبول ميشم . تازه خيلي ها توي كشور سوال 45 را مثل من اشتباه زدند. پس اگه تصحيح مجدد صورت بگيره كف مياد پايين تر . اگه تصحيح مجدد انجام بدن حداقل 10 نفر از دوره عوض ميشن.
    با نظر پوزيترون كاملا موافقم . اگه همه تون بريد باشگاه يا زنگ بزنيد شايد موثر باشه . توي سايت خلينا هم اينو مطرح كنيد . فقط تا ديرنشده اقدام كنيد . سه شنبه ثبت نام شروع ميشه و ديگه كاري نميشه كرد.
    Last edited by hedayat-chem; 20-06-2008 at 07:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بچه ها توجه كنيد.
    باشگاه امسال گند كاري كرده و با اين گند كاري باعث شده حق خيلي ها خورده شه!يه جورايي هم نمي خواد اين خبر به جايي بروز كنه براي همين خيلي آروم حق يه عده رو مي خوره!
    توجه كنيد كه باشگاه با تصحيح اشتباه باعث شده تا بعضي از اونايي كه گزينه اشتباه رو زدن قبول شن و اينطوري كاملا كف هم عوض ميشه ! يعني اگه برگه ها دوباره تصحيح شن:
    كف كاملا عوض ميشه!
    قبولي ها عوض ميشن!
    كلا همه چي عوض ميشه!
    به نظر من بايد برگه 150 نفر اول دوباره تصحيح شه تا كاملا حق به حقدار برسه و تصحيح دو تا سوال تستي براي 150 نفر چند ساعت بيشتر طول نمي كشه پس باشگاه بايد اينكارو بكنه تا حق به حقدار برسه!
    بيايد متحد شيم و باشگاه رو تحت فشار قرار دهيم تا مجبور شه اينكارو بكنه.
    چون خيلي ها با اين كار حق مسلم شون بر ميگرده و زحمات چند ساله شون بر باد نميره
    من هنوز معتقد هستم که این کار از عمد انجام شده، مگه میشه بعد از این همه سال، یه دفه دو تا سوال غلط تصحیح بشه و همچنین همه ی شاخ های مملکت قبول نشن
    بابا خودتون رو سرکار نزارید (ببخشید که این طور می گم)
    بشینید گاج بخونید
    ایشالا همه ی کسایی که الان قبول شدن همین جوری هم پله های ترقی رو طی کنن
    همین جوری هم طلا بگیرن
    ولی باید بدونن طلاشون ماله یه نفر دیگه اس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

علیرضا اگه خلیل و مشرقی و آزادی واینها قبول شن نظرت عوض میشه؟چون تا جایی که میدونم قراره قبول شن.
    به هر حال باشگاه امسال خیلی نامردی کرده
    ولی جالب اینه که سوال 50 گزینه ی4رو درست اعلام کردن که این به نفع هیچکس نیست.پس احتمال عمدی بودن خیلی پایینه.
    ولی این باشگاه مزخرف به احساسات بچه ها اهمیت نمی ده و خیلی سهل انگارانه برگه ها رو تصحیح می کنه!
    چون اکثر بچه ها یا 1 زدن یا 2.

آخر فروم باز hlpmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کازرون،پایتخت تاریخ و تمدن ایران

پيش فرض

الان من زنگ بزنم به باشگاه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •