خب دیدی تهمت زدن چه مزه ای داره؟به دوست اصفهانیمون تهمت نزن.اون فقط شانس آورده مثل بقیه قبولی ها.شاید تو هم این شانسو می آوردی اونوقت بازم نظرت این بود؟واقعا اگه اون دو تا سوالو غلط میزدی و باشگاه واست درست می گرفت اون وقت می اومدی بگی به من اضافی نمره دادن؟حقم نیست؟
تو میگی محسن 27.3 نمره غلط داره ونمرش 89 شده.عزیز من نمره ها رو از 217 حساب کردن.
از 217
از 217
از 217
پس محسن میشه 189.7 از 217 که نمرش میشه 87.41 نه 89 پس اونی که با 88 قیول شده از محسن بالاتر بوده.
خودت هم 30 نمره غلط داری پس میشی187 از 217که اونم میشه 86.17 نه 87.5!
من قبول دارم حق خیلی ها رو خوردن ولی این به خاطر اشتباه فاحش باشگاه در تصحیح است نه اینکه رفیق اصفهانی ما پارتی داشته!اون بنده خدا اون دو تا سوال رو طوری زده که باشگاه واسش درست گرفته.نه تنها اون بلکه اکثر قبولی ها اینطورن.
پس باشگاه گند حسابی بالا آورده و حق خیلی ها رو خورده ولی نه اونطور که تو میگی.
مثلا کسی با نمره 194 قبول شده.پس از تصحیح دوباره نمرش میشه 186(8 نمره میاد پایین)که از من و تو کمتره ولی دیگه باشگاه اسم اونو اعلام کرده.پس این به این باشگاه مزخرف مربوطه نه اینکه این اشخاص پارتی داشتن یا کسیو عمدا قبول نکردن.
حق خوری شده خیلی هم شده.همین که کسی که نمرش از من و تو پایین تره بره دوره آخر حق خوریه ولی این تقصیر اون فرد نیست.
ضمنا خلیل هم قبول میشه. چون قراره اشتباها تصحیح شه.تو هم اگه فکر می کنی حقتو خوردن مثل خلیل اعتراض بزن.