دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
دوستان دیروز تو مشهد قیمت کردم 660 تومن! قیمتش تکون نخورده.ان 82 شده 460 تومن...
کم کم نظرم داره از 95 8گیگ بر می گرده.دیروز می خواستم بخرم.با قیمت ان82 منصرف شدم...چون شنیدم ان82 رم 4گیگ هم ساپورت می کنه
اینترفیس جدید نوکیا
این امکان رو داره
که بالاتر از این رو هم ساپورت
کنه
یعنی بدون محدودیت حجم
یک فرق دیگه هم بین ان 95 معمولی و 8 گیگ هست اونهم اینه که ان 95 8 گیگ یک صفحه لاکی روی ال سی دی داره اما معمولی نداره
اصلان جان ممنون از جوابت در مورد دیدن ظرفیت رم گوشی و Active File . اما یک سوال دیگه Handy Taskman بطور پیش فرض روی ان 95 8 گیگ نصب هست یا باید خودم نصب کنم
Last edited by Modern Talking; 25-01-2008 at 20:47.
از نظر دوربین
یا کیفت عکس و فیلمبرداری هم با 95 ساده هم فرق داره ؟
از كجاي مشهد 82 رو با اين قيمت پيدا كردي ؟
سلام دوستان
من به تازگی (چهارشنبه 3 /11/86) يه گوشی N95 8gb (معمولی و نه اسپايدر من) از خ جمهوری با گارانتی خدمات طلائی نيا (اصلی با هولوگرام و کارت گارانتی) به قيمت 675000 تومان گرفتم (جهت اطلاع دوستان از آخرين قيمت گوشی در بازار)
يک سوال داشتم:
دوستانی که با اين گوشی از هدست بلوتوث استفاده ميکنند و جواب خوبی چه از لحاظ کيفيت مکالمه و چه از نظر طول عمر باطری , لطفا مدل و مارک هدستشونو ذکر کنند. . . .
با تشکر
مبارک. شما که(ظاهرا مشکل مایه تیله نداری) واسه هدست یکی از دو مدلی که نوکیا(جدید ترین محصولش) داده بیرون بگیر :902و903 hb.قیمت اگه اشتبا نکنم حدود 130 باشه .اگه اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنن
Last edited by sparts; 26-01-2008 at 15:36.
سلام
نه یکی هستن . فقط نرم افزار دوربین N95 معمولی امکانات کمتری نسبت به 8 گیگ داره
البته با آپدیت معمولی به آخرین ورژن فریمور امکانت بیشتری به نرم افزار دوربین اضافه میشه
مطمئتی گارانتی اصلی نیا طلایی هستش ؟
اون موقع که رفتم بگیرم 8 گیگ رو فقط اتصالات با صد تومن بالاتر از قیمت گارانتی کرده بود.
گارنتی که من گرفتم هم اسمش نیا هست.نیا تلکام کیش که اصلی نیست.
دقت کن ببین این گارانتیه یا همون نیا اصلی.جالب ایجاس که فروشنده همه رقمه میخواست
به من بقبولونه که این همون نیا طلایی هستش.در صورتی که روز قبلش با خدمات نیا تماس گرفته بودم گفته بود که 8 گیگ رو گارانتی نکردن. لینک پایین و برای لوازم جانبی ببین
اسپارت جان تو تایپ کردن حروف جابجا شدن.درستش اینه BH 903 - BH 902
در مورد قیمتی هم که دادی من اطلاعی ندارم.ظاهرا که اطلاعات شمت موثق تره
اینم لینک لوازم جانبی از همه نوع از منوی سمت چپ اونی که میخواین انتخاب کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نصب نیست خودت باید نصب کنی.فقط با نگه داشتن کلید منو میتونی برنامه های
در حال اجرا رو ببینی و اونها رو انتخاب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)