اگه دوبله کنه که عالیه ولی با توجه به مسائل درون بازی که کاملا بد آموزی دارند باید شاهد سانسور زیادی از طرف این شرکت باشیم که البته اگه بازی ممنوع تو ایران شناخته نشه از طرف بنیاد بازی های ملی ایران!!!
اگه دوبله کنه که عالیه ولی با توجه به مسائل درون بازی که کاملا بد آموزی دارند باید شاهد سانسور زیادی از طرف این شرکت باشیم که البته اگه بازی ممنوع تو ایران شناخته نشه از طرف بنیاد بازی های ملی ایران!!!
با یه سری عکسایی که من دیدم حتما این بازی ممنوع میشه
دوبله هم پس نمیشه.
هر چند اگه فرضا دوبله هم بشه فایده ای نداره چون احتمالا از چند تا دوبلور آماتور استفاده می کنن و کلی خودشونو می کشن تا یه جوری اونو سانسور کنن
شماره یکش هم دقیقا یه جاش سانسور شده بود.
به جای اینکه منتظر دوبله باشید یکمی زبان انگلیسی خودتونو تقویت کنید فکر کنم بهتر باشه![]()
سلام
بچه ها من اين بازي رو از يكي از فروشگاها خريدم اما تا حالا ك 20 روز باشه نفرستاده كسي علتشو ميدونه؟
مگه این بازی ریلیز شده که شما اونو خریدین
اهان حتما نسخه قبلی رو خریدین
به نظر من زیاد به این فروشگاههای اینترنتی بها ندین مگه اینکه مطمئن و معروف باشه مثل فروشگاه P30world خودمون .
نه بابا بيا اينم لينكش:خوده خودشه مافيا دويه نميدونم چه ريگي تو كفششونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه قبليشو 7 سال پيش بازي كردم
رفقا بنده هيچ گونه قصد تبليغاتي ندارم
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
منم 40 بار فقط اين متنشو خوندم باورم نميشد كه اين بازي بازار اومده باشه
احتمالاً به بازی قبلش مود اضافه کردن،نوشتن نسخه ی دو
اینارو باور نکنید.
تاریخ انتشار رسمی بازی مهمه...
توی ایران از این حرفا زیاد زده میشه نباید باور کنیدمن یادمه چند سال پیش هم مکس پین 3 و همین مافیا 2 رو می فروختن
![]()
نه بابا . بنده خدا HAMED راست میگه , انگار که ریلیز شده و اون سایتم داره میفروشه
اخه اون اطلاعاتی که از بازی داده عین همین Mafia II هستش . جلل خالق .
پس دو حالت داره . یا بازی ریلیز شده و ما خبر نداریمیا اون سایته داره اشتباه میکنه !
ولی این رو هم بگم . اون اخر متنش نوشته که این بازی تو 3 تا سی دی با کیفیت ارائه میشه .
که این هم ادم رو بیشتر به شک میندازه که بازی ای با اون حجم گرافیگ و سنگینی , تنها توی 3 تا سی دی !
من که گیج شدم![]()
گیج شدن نداره خوب برداشته اطلاعات مافیای جدید رو گذاشته ولی نسخه مافیای دستکاری شده قدیمی رو میفروشه
این جور آدمها(فروشنده ها) معمولا مردم رو ساده لوح و احمق میشمارند که البته همچین اشتباه هم نمیکنند و مشتریاشون آدمهای از همه جا بی خبر هستند که تو ایران تعدادشون خیلی بالاست
این آقا گفت حدود 20 روز پیش این بازی رو سفارش داده و هنوز نرسیده (توی این 20 روز اگه بازی اومده باشه هیچ کدوم از ما که خوره این کاریم نباید تا حالا متوجه میشدیم؟
سه حالت داره: این سایت داره بازی رو پیش فروش میکنه که خیلی احمقانه به نظر میاد
یا اینکه طرف کلاه برداره
یا اینکه همونطور که گفتم داره نسخه قدیمی ولی دستکاری شده رو میفروشه
آخه مسئله اینه که بازی باید به طور رسمی منتشر بشه تا توی ایران بیاید
بازیی که منتشر نشده رو که نمی تونن اینا برن از سازندش بخرن
همیشه به سایتای معتبر خارجی نگاه کنید. خبرای اونا صد در صد درسته. به سایتای ایرانی توجه نکنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)