تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 291 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض او خوب شده است، تضمين مي‌دهيم

كلينزمن: "ريبري" هر وقت بخواهد بازي مي‌كند

فرانك ريبري پس از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي شديدش زودتر از آنچه پيش‌بيني مي‌شد به فوتبال بازخواهد گشت و شايد بتواند بايرن مونيخ را در بازي روز 13 سپتامبر در خانه‌ي كلن همراهي كند.
    به گزارش (ايسنا)، يورگن كلينزمن در پايگاه اينترنتي بايرن درباره بازيكن فرانسوي‌اش گفت: «همه چيز درمورد او بسيار سريع پيش‌ مي‌رود. ما از پيشرفت او بي‌اندازه خوشحال هستيم.

اكنون او را گام به گام به جلو خواهيم برد تا دوباره توان حركتي لازم براي حضور در يك بازي را بيابد. باور داريم كه هفته آينده با او گام بزرگي به جلو برخواهيم داشت.» ريبري كه پنج‌شنبه گذشته براي نخستين بار پس از آسيب ديدگي‌اش در رقابت‌هاي يورو 2008 با بايرن تمرين كرد، به گفته كلينزمن دوباره براي قرار گرفتن زير فشار آماده شده است. سرمربي بايرن مونيخ گفت: «فرانك در شروع هفته آتي با ما به صورت كامل تمرين خواهد كرد و در تمرين‌هاي تيمي با بازيكنان هماهنگ خواهد شد. خطري او را تهديد نمي‌كند و تاندون پايش به خوبي بهبود يافته است. در اين مورد اطمينان دارم.»

به اين ترتيب به ميدان رفتن ريبري تنها به سرعت اين بازيكن 25 ساله در يافتن هماهنگي و اطمينان خاطر لازم بستگي دارد. كلينزمن ادامه داد: «اكنون تنها بحث بر سر آن است كه او به عنوان نمونه دوباره احساس لازم براي قرار گرفتن در موقعيت‌هاي تك به تك را بدست بياورد.»

اين مربي حرف ريبري را پذيرفتني دانست و افزود: «هر وقت او بخواهد بازي كند ما هم خود را به احساس شخصي او پيوند مي‌زنيم، او در روزهاي گذشته به طور فشرده تمرين‌هاي فيزيوتراپي‌اش را پشت سر گذاشت. چنانچه ريبري چراغ سبز نشان بدهد، ديگر مانعي بر سر بازي او برابر كلن وجود نخواهد داشت.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Real Madrid میخواد توی نیم فصل پودولسكي رو بگیره.....

راستی کسی میدونه رده بندی باشگاههای جهان رو کدوم سایت اعلام میکنه؟!

رئال هم بره نیمکت نشین میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض آلمان شش - لیختن اشتاین صفر

یوآخیم لو: به خواسته‌ي خودمان رسيديم

تيم ملي فوتبال آلمان نخستين گام در راه رسيدن به جام جهاني 2010 را محكم برداشت و با شش گل ليختن اشتاين را درهم كوبيد.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يوآخيم‌لو پس از پيروزي شاگردانش با گل‌هاي پودولسكي (48، 21)، رولفس (65)، شواين اشتايگر (66)، وسترمان (86) و توماس هيتسلزپرگر (89) رقم خورد، گفت: «مي‌خواستيم هر طور شده برنده باشيم و به اين خواست خودمان هم رسيديم. نشان داديم كه ما هم برابر تيم‌هايي كه بسيار دفاعي هستند، مي‌توانيم موفقيت‌آميز بازي كنيم. در نيمه نخست شايد مي‌شد يك يا دو گل ديگر هم بزنيم. با اين حال در نيمه دوم گل‌هاي زيبايي را به ثمر رسانديم.»

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض فقط چند حضور كوتاه در زمين براي من كافي نيست

پودولسكي: ناراضي بودن با ناله كردن فرق مي‌كند

لوكاس پودولسكي، ملي پوش بايرن مونيخ اكنون يك نمونه بارز براي اين امر است كه مسوولان اين باشگاه براي ضعيف كردن رقيب‌هاي خود در بوندس‌ليگا ستاره‌ها را از ديگر تيم‌ها به خدمت مي‌گيرند و زماني‌كه اين بازيكن از ذخيره بودن ناراضي است اجازه رفتن به او نمي‌دهند.
    اين كه تابستان دو سال پيش پس از پايان جام جهاني از تيم كلن به بايرن مونيخ پيوست در آن زمان اين تصور به وجود آمد كه چون اين بازيكن وشوان اشتايگر در تيم ملي آلمان يك زوج خوب را در جام جهاني تشكيل داده بودند اين امر مي‌تواند در بايرن مونيخ روند خود را ادامه دهد ولي اين بازيكن تاكنون فقط 48 بازي براي اين تيم انجام داده و فقط 10 گل به ثمر رسانده است.
    پيدا كردن يك جاي ثابت در تيم بايرن مونيخ با توجه به وجود كلوزه و لوكاتوني خيلي سخت است و اگر در نظر بگيريم كه يورگن كلينزمان بخواهد مانند بازي هفته سوم بوندس‌ليگا برابر هرتابرلين تيم خود را 2-5-3 آرايش دهد، بال چپ اين تيم را فرانك ريبري پر خواهد كرد.

يكشنبه هفته پيش اولي هوينس، مدير ورزشي بايرن مونيخ به روزنامه‌ها گفته بود: «لوكاس بايد حواس خود را متوجه شغل خود بكند. من ديگر حوصله ناله كردن او را ندارم» از سوي ديگر يوآخيم‌لو، سرمربي تيم ملي آلمان به طرفداري از بازيكنان خود پرداخت و گفت: «لوكاس ناله نكرده و فقط نارضايتي خود را نشان مي‌دهد. ناراضي بودن او يك امر طبيعي است. در غير‌اين صورت اين نشان بر عدم حرفه‌اي بودن او دارد.»

آقاي پودولسكي! با تيم ملي فوتبال آلمان معمولا در هتل‌هاي درجه يك جا مي‌گيرد اما اكنون در مدرسه ورزشي اوبر‌هانتينگ زندگي مي‌كنيد. آيا از اين مساله ناراحت هستيد؟

نه اصلا، زماني كه در تيم نوجوانان كلن زندگي مي‌كردم در اينگونه مدارس از جمله دويسبورگ و يا هنف بودم. پس از اين لحاظ احساس كمبود ندارم.

پس حسابي سر حال هستيد؟
    بله چرا كه نه!

گفته مي‌شود شما در چند هفته اخير زياد سر حال نبوديد ولي در بازي خداحافظي اوليوركان خنده در صورت شما ديده شد به ويژه زماني كه تيم ويزه شوت شما را مهار كرد.

من هميشه گفته‌ام زماني كه در زمين چمن هستم احساس خوشحالي مي‌كنم و اين را نيز نشان مي‌دهم.

اولي هوينس روز دوشنبه گذشته در يك برنامه تلويزيوني گفته بود ديگر حوصله ديدن اخلاق بد شما را ندارد ولي خب معمولا شما خنده رو هستيد.
    بد اخلاق بودن اصلا عادت من نيست ولي خب زماني كه روي نيمكت هستم، نمي‌توانم خوشحال باشم. اكنون نمي‌توانم به همين راحتي بگويم كه همه چيز بر وفق مراد من پيش مي‌رود از لحاظ زندگي شخصي همه چيز عالي است ولي از زندگي ورزشي‌ام چندان راضي نيستم.

آيا اخلاق شما هنگام تمرين نيز خوب نيست و اين شايد دليل بر آن است كه زياد در تركيب اصلي بايرن مونيخ حضور نداريد. اولي هوينس مي‌گويد ديگر حوصله ناله كردن شما را ندارد.

من ناله نمي‌كنم و در تمرين هميشه كوشش مي‌كنم كه حسابي بازي كنم اما شايد مربي يك برداشت ديگري داشته است كه كلوزه و لوكاتوني بيشتر بازي مي‌كنند.

از روز دوشنبه يعني 31 آگوست مهلت تاريخ انتقالات به پايان رسيده است.
    آيا از اين مورد ناراحت هستيد؟

نه، من با يورگن كلينزمان صحبت كردم و او مرا توجيه كرد كه روي من حساب باز مي‌كند و باشگاه مرا توجه كرد كه اجازه رفتن به من نمي‌دهد. به همين دليل مساله جدا شدن از بايرن‌مونيخ مطرح نبود.

آيا از گفت و گو با كلينزمان اين برداشت را داشتيد كه او شما را مانند كلوزه و لوكاتوني يك در سطح مي‌بيند؟
    بله يقينا. من خود نيزان برداشت را دارم. من خود را به عنوان يك مهاجم درجه دو، سه نمي‌بينم بلكه به عنوان يكي از سه نفر مي‌بينم.

اما روز يكشنبه گذشته اين گونه گفته بوديد شما در يك حالت رقابت وجود داريد پس مي‌توان برداشت كرد كه مهاجم شماره سوم هستيد و براي اينكه در سطح ريبري و لوكاتوني باشيد بايد هنوز زحمت بكشيد.

يك بازيكن فقط زماني كه بازي مي‌كند مي‌تواند توانايي خود را ثابت كند.

پس يعني رقابت كردن بدون بازي خيلي سخت است.
    من در تمرينات هميشه كوشش مي‌‌كنم بهترين عملكرد ممكن را داشته باشم اما زماني كه بازيكن باز هم بازي نكند بايد يك فكر جدي كرد.

آيا فكر مي‌كنيد كه با شما در بايرن‌مونيخ عادلانه رفتار نمي‌شود؟
    نه اينگونه نيست كه برخي ديگر از بازيكنان به من ترجيح داده مي‌شوند ما در بايرن مونيخ دو مهاجم درجه يك بين‌المللي داريم كه كنار گذاشتن آنها كار آساني نيست و من مطمئن هستم كه اولي هوينس از حرف‌هاي خود منظور خوبي داشته است. ولي با اين حال درك آنها براي من چندان آسان نيست. يك بازيكن مي‌تواند در طول 10 يا 20 دقيقه روي سرنوشت تاثير بگذارد اما اين با زماني كه 90 دقيقه بازي مي‌كند فرق مي‌كند.

چه احساسي به شما دست مي‌دهد زماني كه متوجه مي‌شويد كه كلينزمان مي‌خواهد كاري كند كه كلوزه از بحراني كه دچار آن شده است رهايي پيدا كند.

زماني كه يك مربي سعي مي‌كند به يك مهاجم نيرو ببخشد به نظر كار خيلي خوبي است. من مطمئن هستم اگر در طول فصل 10 بازي انجام بدهم مي‌توانم توانايي خود را چه با گل زدن و چه با پاس گل ثابت كنم.

آيا اكنون لحظاتي وجود دارند كه به آينده زندگي ورزشي خود فكر مي‌كنيد و مي‌گوييد تا پايان دور رفت صبر كرده و سپس در دور برگشت نگاه مي‌كنم كه در بازار نقل و انتقالات چه خبري هست؟

طبيعتا من بايد صبر كنم كه روند در بايرن‌مونيخ چگونه خواهد بود، اگر متوجه شدم كه در اينجا يك شانس خوب پيدا نمي‌كنم بايد در زمستاني كه در پيش است در مورد آينده ورزش خود فكر كنم. فقط چند حضور كوتاه در زمين براي من كافي نيست.

شما هنگام بازي‌هاي يورو در پست‌هافبك چپ نفوذي بازي‌هاي خيلي خوبي انجام داديد آيا اين امكان در بايرن‌مونيخ وجود ندارد؟

ما در بايرن‌مونيخ در اين پست با ريبري و شوان اشتايگر دو بازيكن داريم. پس اين موضوع مطرح نيست.

آيا انتقال شما به اين دليل سخت خواهد شد كه شما مايل به برگشت به تيم كلن هستيد و ديگر باشگاه‌ها مانند منچسترسيتي، فيورنتينا و اشتوتگارت براي شما مطرح نيستند.

رابطه من با باشگاه كلن يك چيز بيگانه نيست. اگر اين امكان به وجود آمده بود مي توانست رفتن و برگشتن به اين تيم يك گزينش باشد. اما تيم‌هاي جالب ديگري مي‌توانند يك گزينش باشند.

براي خيلي‌ها باشگاه حالت خداحافظي از بلندپروازي و جاه‌طلبي است برگشت به باشگاه كلن معني عدم حضور در جام‌هاي اروپايي را مي‌دهد.

اگر من به اين باشگاه برگردم به اين دليل نيست در آنجا براي خود جايگاه بزرگي دارم و مورد انتقاد قرار نمي‌گيرم بلكه به اين دليل است كه در اين شهر به دنيا آمده‌ام و خانواده من در آنجا زندگي مي‌كنند. من از جو شهر و ورزشگاه و همچنين مردم خيلي خوشم مي‌آيد احساس رضايت كردن خود نيز يك فاكتور خيلي مهم است چون يك زندگي ديگري بيرون زمين فوتبال نيز وجود دارد. اگر زماني به تيم كلن برگردم فقط به خاطر خانواده، هواداران و جو حاكم در ورزشگاه نيست بلكه مي‌خواهم با عملكردهاي خوب خود باعث پيشرفت اين تيم شوم. رابطه من با اين باشگاه يك رابطه ويژه است.

گل
    Last edited by mohamad23; 07-09-2008 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پس از كسب برد مقابل ليختن اشتاين

پودولوسكي:بخاطر گلزني براي تيم آلمان خوشحالم

خبرگزاري فارس: مهاجم جوان تيم ملي فوتبال آلمان گفت: از اينكه براي تيم ملي به ميدان مي روم و مرتب گل مي‌زنم، بسيار خوشحالم. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از فرانس پرس، لوكاس پودولوسكي اظهار داشت: واقعيت اين است كه از گلزني براي تيم ملي احساس شادماني و لذت مي‌كنم. اين بازيكن كه در ديدار آلمان در وادوز، مركز ليختن اشتاين دو گل از 6 گل زده را به ثمر رساند، عنوان كرد: همواره به دنبال درخشش هستم. سعي مي‌كنم تا با تمام وجود دراختيار تيم قرار گيرم و براي گلزني هر كاري كه از دستم برمي‌آيد، انجام دهم. وي ادامه داد: در تيم ملي از حمايت و اعتماد مربي ام برخوردارم. با آرامش خاطر عمل كرده و گلزني مي كنم. وي كه همراه تيم آلمان راهي هلسينكي محل انجام بازي روز چهارشنبه با فنلاند مي‌شود، گفت: براي بازي با فنلاند نيز آماده هستيم. سعي مي كنيم تا نتيجه اي بهتر و مطلوبتر بگيريم.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نگاهی به بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰

پیروزی ۶ بر صفر آلمان بر لیختن‌اشتاین

تیم ملی فوتبال آلمان نخستین دیدار خود در چارچوب پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را با موفقیت پشت سر گذاشت. ملی‌پوشان آلمان در دیداری یک‌طرفه، میزبان خود لیختن‌اشتاین را بر ۶ بر صفر شکست دادند.

اگر چه آلمان‌ها در این بازی، علیرغم غیاب میشائل بالاک و تورستن فرینگس، دو مهره قدیمی و کلیدی خود در میانه میدان، بر حریف برتری کامل داشتند و پیوسته در حال تهاجم بودند، اما شماری از فرصت‌های خوب را، به ویژه در نیمه اول نتوانستند به نتیجه برسانند. در ۴۵ دقیقه اول بازی، تیم ملی فوتبال آلمان بارها دروازه لیختن‌اشتاین را به خطر انداخت، اما تنها یک گل وارد دروازه حریف کردند که توسط لوکاس پودولسکی در دقیقه ۲۱ به ثمر رسید.

در نیمه دوم، ملی‌‌پوشان آلمان چهره موفق‌تری از خود به نمایش گذاشتند. سه دقیقه از شروع این نیمه نگذشته بود که لوکاس پودولسکی برای با دوم زهر خود را ریخت و برای بار دوم دروازه لیختن‌اشتاین را گشود. در دقیقه ۶۵ سیمون رولفز گل سوم آلمان را به ثمر رساند و لحظاتی بعد، باستیان شواین‌شتایگر چهارمین گل را وارد دروازه حریف کرد. گل‌های پنجم و ششم آلمان در دقایق ۷۶ و ۸۴ به ترتیب توسط توماس هیتسلزپرگر و هایکو وسترمان به ثمر رسیدند.

در همین گروه، تیم ملی فوتبال آذربایجان که سرمربیگری آن را برتی فوگتس، یکی از مربیان مطرح آلمانی، برعهده دارد، اولین دیدار خود را با شکست پشت سر گذاشت.

ملی‌پوشان آذربایجان که مهمان تیم ملی فوتبال ولز بودند، یک بر صفر مغلوب شدند، اگر چه در طول بازی حریفی همطراز بودند. گل پیروزی ولز دقایقی پیش از به صدا درآمدن سوت پایان به ثمر رسید. ناگفته نماند که تیم ملی فوتبال آذربایجان از دقیقه ۶۸ به بعد، به خاطر اخراج فابیو لوئیس رامیم با ده یار در میدان حضور داشت.

و اما نگاهى هم بیاندازیم به دیگر نتایج به دست آمده در رقابت‌های مقدماتی تیم‌های ملی اروپا برای رهیابی به دور نهایی جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی.

در گروه یک، تیم ملی فوتبال پرتغال موفق شد، در خانه حریف تیم ملی مالت را ۴ بر صفر به زانو درآورد. به ویژه در نیمه دوم پرتغالی‌ها توانستد، برتری خود را به نمایش بگذارند و سه گل از چهار گل خود را به ثمر برسانند. دیدارهای مجارستان در برابر دانمارک و آلبانی در برابر سوئد، هر دو با تساوی بدون گل به پایان رسیدند.

در گروه دو، مولداوی در خانه خود یک بر ۲ مغلوب لتونی شد و لوکزامبورگ نیز ۳ بر صفر از مهمان خود یونان شکست خورد. دیدار تیم‌های ملی اسراییل و سوئیس نیز با تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت. سوئیس که سرمربیگری آن را بعد از جام ملت‌های اروپا، اوتمار هیتسفلد، مربی پیشین بایرن مونیخ برعهده گرفته، تا دقیقه ۷۳ بازی ۲ بر صفر از میزبان خود جلو بود، اما بن‌اعیون و بن‌ساحر با گل‌های خود در دقایق ۷۳ و ۹۰ باعث شدند که اسراییل بتواند دست کم یک امتیاز را حفظ کند.

در گروه سه، تیم ملی اسلوواکی ۲ بر یک ایرلند شمالی را شکست داد و دیدار لهستان و اسلوونی با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

در گروه پنج تیم ملی فوتبال ترکیه در دیداری حساس موفق شد، میزبان خود ارمنستان را با گل‌های سنترک و سانیل ۲ بر صفر شکست دهد. اگر چه دو کشور روابط دیپلماتیک با یکدیگر ندارند، اما عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه که برای دیدار با مقامات ارمنستان راهی اریوان شده بود، برای تماشای پیکار ملی‌پوشان ترکیه با تیم ملی ارمنستان در استادیوم حضور یافت. در همين گروه، تیم ملی بلژیک در خانه خود ۳ بر ۲ از سد استونی گذشت. تیم ملی اسپانیا، قهرمان اروپا نیز موفق شد، مهمان خود بوسنی هرزگوین را یک بر صفر مغلوب کند.

در گروه شش، تیم ملی انگلیس که از شرکت در دور نهایی جام ملت‌های اروپا محروم مانده بود، با سرمربی ایتالیایی خود فابیو کاپلو، تنها دو گل وارد دروازه تیم کم‌قدرت آندورا کرد. چهره برتر این دیدار جو کول، از تیم چلسی لندن بود که با گل‌های خود در دقایق ۴۹ و ۶۶ پیروزی را برای انگلیس‌ها به ارمغان آورد. ملی‌پوشان اوکرایین نیز در این گروه یک بر صفر بر تیم ملی بلاروس پیروز شدند. تک گل این دیدار را آندری شوچنکو، کهنه‌کار تیم ملی اوکرایین به ثمر رساند که برای باشگاه صاحبنام آ ث میلان توپ می‌زند. تیم ملی کرواسی نیز در دیداری کم و بیش یک‌طرفه ۳ بر صفر از سد قزاقستان گذشت.

در گروه هفت، ملی‌پوشان لیتوانی توانستند به موفقیتی دور از انتظار دست یابند و رومانی، یکی از تیم‌های شرکت کننده در جام ملت‌های اروپا را در خانه حریف ۳ بر صفر شکست دهند. تیم ملی صربستان ۲ بر صفر بر جزائر فروئر غلبه کرد. یکی از نتایج غافلگیرکننده در این گروه، پیروزی ۳ بر یک ملی‌پوشان اتریش بر فرانسه بود.

در گروه هشت، تیم ملی گرجستان یک بر ۲ مغلوب ملی‌پوشان ایرلند شد. در این دیدار که به دلیل امنیتی و به خاطر بحران قفقاز، نه در گرجستان بلکه در شهر ماینتس آلمان برگزار گردید، تنها ۴ هزار و پانصد تماشاگر حضور داشتند. دیدار مونتنگرو و بلغارستان با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. لاجوردی‌های ایتالیا که سرمربی‌گری آنها را بار دیگر مارچلو لیپی برعهده گرفته، ۲ بر یک میزبان خود قبرس را شکست دادند.

در گروه نه مقدونیه موفق شد در زمین خود، یک بر صفر اسکاتلند را شکست دهد. دیدار نروژ و ایسلند نیز با تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید. دیدارهای مقدماتی بعدی، روز چهارشنبه آینده (۱۰ سپتامبر) برگزار می‌شوند.

شهرام احدی / سرویس ورزشی دویچه وله

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چهارشنبه 20 شهریور

هلسینکی فنلاند

شب دوم مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی

ساعت 22:05

فنلاند ----------------- آلمان

fcbayern.ir

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اين ايتالياي خوش شانس باز دقيقه نود گل زد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض با امضاي قراردادي 2ساله

باسلر مربي تيم اينتراخت ترير شد

بازيكن سابق تيم ملي فوتبال آلمان مربي تيمي دسته سومي شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از خبرگزاري آلمان، ماريو باسلر روز گذشته با باشگاه اينتراخت ترير قرارداد بست.
    اين مربي 39 ساله قراردادي 2ساله با اين باشگاه دسته سومي منعقد ساخت.
    بازيكن سابق بايرن مونيخ آلمان پس از حضور در نشستي مطبوعاتي، كار خويش را با تيم شروع كرد.
    با حضور اين مربي در تيم اينتراخت ترير وي جانشين ورنر وايس شد كه از ابتداي شروع فصل جاري نتايج ضعيفي همراه تيمش گرفته است.
    باسلر قبل از اينكه راهي اين تيم شود، در تيم دسته دومي كوبلنس، سمت كمك مربي را داشت.

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض پس از ابراز ناراحتي مهاجم بايرن

رم و فيورنتينا خواهان پودولوسكي شدند

پس از ابراز ناراحتي مهاجم بايرن
    رم و فيورنتينا خواهان پودولوسكي شدند

خبرگزاري فارس: باشگاه‌هاي ايتاليايي براي جذب مهاجم ملي‌پوش تيم بايرن مونيخ آلمان تلاش مي كنند.به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازته دلو اسپرت، فيورنتينا و آ.اس رم در روزهاي اخير از طريق مديران خود براي به خدمت گيري لوكاس پودولوسكي ابراز تمايل كردند. مقامات اين دو باشگاه از اكنون در تلاش هستند تا بتوانند در فصل نقل و انتقالات زمستاني صاحب اين بازيكن شوند كه از نيمكت نشيني در بايرن خسته شده است. اين بازيكن 23 از سال 2006 در تيم بايرن است و تا كنون موفق نشده در تركيب اصلي جاي گيرد. وي به اين خاطر احتمال داده در فصل نقل و انتقالات زمستاني تيم خود را ترك كند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •