عجب عکسیه..
عجب عکسیه..
من نمیدونم این پرسپولیسیا چرا میان تایپیک رو میبینن.!!!!!!!!!!!!!
تا ما یه پستی میدیم زود میان ببینن ما چی گفتیم.
Last edited by M_Abieteh; 11-03-2008 at 19:52.
نه داداااااااااااااااش!!
داریم واسه قهرمانی میجنگیم!
چیه؟
شما هم مشکل دارین برو تو تایپیکبگو:شانس اوردن داور اشتباه کرده!
این برد رو هم به همه ی دوستان تبریک میگم!![]()
ولشون کن جوابشونو نده.چشم ندارن ببینن استقلال اومده بالا و مدعیه قهرمانیه.
الان 4 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم
در صورتی که اگر همه چی به عدالت میخواست باشه الان پرس پولـیـــــــــــــــس صدر نبود
اگر اون دوتا پنالتی که توی بازی سایپا و صبا باتری برای ما گرفته میشد و یک امتیازی که به ناحق به پرسپولیس دادن
رو حساب کنید ما باید الان صدر بودیم ولی خوب ناحقی و اشتباه داوران و تلاش خیلی ها الان پرس پولیـــــــــــــــس صدره !!!!!
جالبه اون فغانی که بازی با پرسپولیس رو اونجوری قضاوت کرد درست بعد از دور روز داور چهارم بازی امروز بود
جالبه انگار به داورا گفتن توی هر بازی استقلال پنالتی نگیرن (خوب بلاخره باید یه تیمی امسال قهرمان بشه)
بازی سایپا، صبا باتری، بازی با برق هم پنالتی به ضررمون گرفته شد که پنالتی نبود این بازی هم که پنالتی روی روانخواه رو نگرفت بازی با شیرین فراز هم که بردیم بازم اونجا هم پنالتی 100% رو داور نگرفت
ایشالله بدون حساب کردن امتیازای نیم فصل اول قهرمانیم.
عشقست فیروز خان رو .
انشالله هم سپاهان رو میزنیم هم پرسپولیس رو.دیگه اونوقت زبونشون بسه میشه.![]()
برهانی :با روحیه بیشتری به مصاف راه آهن و سپاهان می رویم
آرش برهانی زننده دومین گل آبی پوشان در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : خیلی خوشحالم که گل زدم این برد ما را به صدر جدول نزدیک می کند .برهانی ادامه داد: این سه امتیاز حق ما بود برد در این بازی باعث شد روحیه بگیریم و برای بازی با راه آهن و سپاهان آماده تر شویم.
esteqlal.ir
روانخواه : پنالتی روی من صد در صد بود
امیدرضا روانخواه در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه اظهار داشت :خطایی که روی من انجام شد صد در صد پنالتی بود بازیکن ملوان پای مرا زد و من در موقعیت گل زنی قرار داشتم و داور چون فاصله اش از صحنه خطا زیاد بود نتوانست تشخیص درستی بدهد. به هر حال این برد را به همه هواداران استقلال تبریک می گویم و از اینکه توانستیم در جمع مدعیان قرار بگیریم بسیار خوشحالم و امیدوارم روند بردهای استقلال ادامه پیدا کند و بتوانیم حدااقل یک جام برای هواداران به ارمغان بیاوریم
3 کریمی: نوازی اخراج نشده است و می تواند به تمرینات باز گردد
به گزارش سایت رسمی باشگاه کریمی در گقتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه درباره وضعیت نوازی گفت: نوازی خودش پیشنهاد کرده که به وی رضایت نامه بدهیم و پس از تصفیه حساب از تیم جدا شود. من و دیگر اعضای کادر فنی وی را اخراج نکردی و نوازی می تواند به تمرینات بازگردد اما باید مشکل اضافه وزنش را حل کند. که در پایان دکتر فتح اله زاده اعلام کرد در این خصوص باید جلسه ای با حضور کادر فنی و محمد نوازی بر گزار شود تا اقدامات مورد نظر در این مورد صورت گیرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)