ببخشيد جواب اين سوال رو هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم.
توي كنكور آزاد مجاز هستيم از ماشين حساب استفاده كنيم؟ از كجا بايد بفهميم كه مدل هاش چيه؟
مرسي
ببخشيد جواب اين سوال رو هر جا گشتم نتونستم پيدا كنم.
توي كنكور آزاد مجاز هستيم از ماشين حساب استفاده كنيم؟ از كجا بايد بفهميم كه مدل هاش چيه؟
مرسي
يعني من كه مدركم كارداني فناري اطلاعات از علمي كاربرديه نميتونم آزاد شركت كنم؟ مهندسي تكنولوژي نرم افزار شركت كردم.![]()
دوست عزيز من كي گفتم نمي توني آزاد شركت كني
من خودم مدركم كارداني فناوري اطلاعات (دانشگاه علمي - كاربردي "پودماني") .. آزاد نرم افزار زدم ...
اگه دقت كني تو دفترچه راهنماي ثبت نام (صفحه 4 تذكر2 ) و (صفحه 7 ماده12) و (صفحه 20) نوشته و براي رشته IT نوشته نرم افزار .. پس ما فقط مي تونيم نرم افزار بزنبم ....
فقط اگه انشاا.. قبول شدي 20 واحد پيش نياز بايد پاس كني و پس از اون دروس اصلي برات ارائه ميشه
همين ....
اميدوارم تونسته باشم كمكي كرده باشم ...
موفق باشي ..
سوالي بود در خدمتم![]()
بله ... ميشه استفاده كرد ...
مدل هاش رو ميتوني بري از دانشگاه آزاد سوال كني ...
و يا
وقتي كارت ورود به جلسه رو تحويل ميگيري يه برگ اضافي ميدن بهت كه توش كروكي و آدرس محل امتحان و مدلهاي ماشين حساب هم نوشته ...
![]()
Last edited by vahid_203; 25-10-2008 at 12:23.
يكي از دوستام هم مثل من كارداني IT علمي كاربردي پودمانيه. پارسال آزاد شركت كرد. ميگه من معماري آزاد قبول شدم. نميدونم راست ميگه يا نه؟ به نظرتون ميشه يا نه ؟؟؟
والا چه عرض كنم ...
تو دفترچه كه نوشته كان لم يكن .............
ولي دانشگاه آزاده ديگه .... اين جور چيز ها امكان داره ...
من يكي از دوستام 3 ترم پشت سر هم مشروط شد بايد اخراج ميشد ولي دوباره ثبت نام كرد
(رشوه داد قضيه حل شد)![]()
شدن که نمیشه ولی با یه سری تبسره و قانون میشه یه کاریش کرد
نه به خاطر اینکه آزاد هستش و پولیه و ... نه
یه سرری قانون هست که دقیقا میدونم چیه که میشه رشته رو عوض کرد
من فايل پي دي اف دفترچه 1 و 2 سراسري رو ميخوام؟ ميشه بگيد از كجا ميتونم لينك دانلودش رو پيدا كنم. كسي نداره برام بفرسته؟؟؟
مرسي
اینجا مطرح کردم خودت برو پی گیری کن چون من دیگه امروز باید برم محل خدمتم و معلوم نیست کی برگردم::::::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي عزيز. من خيلي وقته تو فروم كارشناسي عضو هستم. نگاه كردم نبود. بازم مرسي از لطفت.![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)