ترافیک 200 مگ دارم هنوز... تا چن روز دیگه هم نامحدود میگیرم...
DNS و IP هم اتوماتیک بود اولش ، ولی به شبکه و اینترنت وصل میشد اما سر وصل شدن به لایو واس MTU ارور میداد :|
امکانش هست که ایراد ISP باشه؟؟؟ تا 2-3 روز دیگه آی اس پیمو عوض میکنم :|
ترافیک 200 مگ دارم هنوز... تا چن روز دیگه هم نامحدود میگیرم...
DNS و IP هم اتوماتیک بود اولش ، ولی به شبکه و اینترنت وصل میشد اما سر وصل شدن به لایو واس MTU ارور میداد :|
امکانش هست که ایراد ISP باشه؟؟؟ تا 2-3 روز دیگه آی اس پیمو عوض میکنم :|
خب اگه 1.9 داری چرا که نه !![]()
میخوام اینترنت PC رو برای کنسولم Share کنم...میشه مشکلتون رو دوباره مطرح کنید؟
دوستان
مدل اسلیم هم با همین تنظیمات وصل می شه؟
باید فرمویر خاصی داشته باشم؟
همون یکماه اکان رو من هم دارم؟
سلام کسی از دوستان تنظیمات مودم وایمکس ایرانسل را برای اتصال به لایو بلده؟
خواهشا کمک کنید بدجور تو کفم
دوستان من میخواستم امروز اولین بار برم لایو که نامرد این ارور رو داد:
اون ارور بالایی رو اورد و گفت چون اپدیت دستگاه قدیمی هست نمیتونی بری و باید دستگاه رو اپدیت کنی که من چون ترسیدم هکش بپره no رو زدم و اومدم بیرون...
حالا چندتا سوال داشتم:
1-اگه yes رو میزدم و اپدیت میشد -- دستگاه میپرید؟؟؟
2-از کجا بدونم اپدیت فعلی دستگاه چیه؟؟؟(دستگاهو چون تازه خریدم ازش زیاد سر در نمیارم!)
3-خودم میتونم دستگاه رو اپدیت کنم یا باید ببرم بیرون برام اپدیت تازه رو بزنن؟؟؟
4- اخرین اپدیت -- شده چیه؟؟؟
خیلی ممنون...![]()
Last edited by LiverBarca; 16-08-2011 at 03:43.
کار خوبی کردی که آپدیت نکردی اگه آپدیت می کردی دستگاه که نمی پرید فریمور کپی خور کننده اش می پرید یعنی دیگه نمی تونستی در حالت جدید بازی کپی بازی کنی. این آپدیت فریمور دستگاه رو دوباره رایت می کنه و اون رو اورجینال خور می کنه. کلا اگه لایو باز نیستی احتیاجی نیست فعلا کاری انجام بدی مگه اینکه یه بازی جدید بیاد که این اپدیت در داخل دیسک اون بازی باشه اونوقت هـک درایوت می پره و مجبوری روش LT+ 1.9 یا اگه 2.00 موجود باشه اون رو بریزی تا کپی خور بشه دوباره... اگه تازه کاری و کارای الکترونیکی و باز کردن دستگاه رو دوست نداری بهتره واسه اولین بار ببیری بیرون آموزشش هم توی همین تالار هست
سلام دوستان
اول این:
کنسول من xbox360 250gb کپی خوره.
دوستان یه چند روزیه حوس live کردم ولی می ترسم اگه کانکت شم،بن شم!!
دوستان کمکم کنید من هیچ اطلاعی از برنامه هایی که از بن شدن جلوگیری می کنه ندارم و اگه می تونید واسم همین جا توضیح بدید یا هم اگه ممکن pv.ضمنا من تازه xbox گرفتم.
ممنون
دوستان من وایرلس دارم چیکار کنم که بتونم به لایو وصل بشم؟امکانش نیست؟لب تابم دارم.
دوستان من میخوام برم تو محیط لایو ایکس باکس چند تا کاراکتر واسه کمبات بگیرم...رفتم تو لایو ایکس باکس ایمیل درست کردم.اما تو قسمت منطقه ایران رو نداره...میگن باید بوینت بگیرم.من که کردیت کارت ندارم؟در ضمن کنسولو بردم مغازه و داشبورد و ابگرید جدید ریختم.لظطفا کامل راهنماییم کنید چون ضعیفم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)