تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 208 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من 2 سال پيش w950 رو 600.000 تومان خريدم بعد رفتم n73 خريدم ولي اصلا حال نكردم ديدم گوشيه ديگه اي هم نيومده كه حال بده بعدا w960 اومد كه گرون بود 700 بود n73 رو فروختم دوباره w950 خريدم با اينكه p1 هم موجود بود ولي بچه ها گفتن تو پخش به پاي w950 نميرسه مخصوصا افكت هايي كه هنگام پخش داره الانم ازش راضي هستم معمولا خيلي كم پيش مياد بخوام من عكس بگيرم جايي كه حدس بزنم شايد عكس بگيرم دوربين ميبرم .در مورد بلوتوس هم استفاده كمي دارم زياد نيازم نميشه چون از هر كسي چيزي قبول نميكنم فقط از دوستام كه تو كار گوشي واردن و ميدونن گوشي شون ويروسي نيست .
    با اين اوضا پيشنهاد شما چيه.
    بدون هیچ تردیدی هیچ صفحه ی نمایشی به آیفون نمی رسه . اگر شما 70 درصد کیفیت صفحه براتون مهمه می تونی آیفون بگیری ولی اگر کمتر از این است و می خوای در واقع یک دستگاه همه کاره داشته باشی با تعداد بسیار زیادی نرم افزار کاربردی جالب به شما HD رو توصیه می کنم . هر چند شاید بگید Resolution صفحه ی HD بیشتر است . اما لایه های بکار رفته در HD نسبت به آیفون کدر تر است و در نتیجه آیفون تصویر زنده تر و شفاف تری رو به همراه Multi Touch ارائه می ده ( هر چند بکار همه زیاد نمیاد ) . من به شما HD رو پیشنهاد می کنم یقینا" ( مبارک باشه , اما در حال حاضر تو بازار کم شده قیمت ها رو بالا می دن باید صبر کنید تا سری بعدی وارد بازار بشه ).

سلام بر همگی

اقایون یه راهنمایی کلی بکنین

من برای خرید بین HTC diamond و i900 گیر کردم کدوم رو بگیرم ؟

زود بگید عجله دارم یکم !

اگر شما به صورت حرفه ای با پاکت پی سی کار می کنی و بیشتر سعی در استفاده از امکانات نرم افزاری و پرداشی داری به شما Dimond رو پیشنهاد می کنم . چوون صفحه ی استاندارد دارد و ساخت HTC است و پشتیبانی XDA Developers را به همراه دارد .
    اما اگر سعی در استفاده از امکانات Multimedia و کمی نرم افزاری دارید Omnia این شما هستید که کاربرد خود را باید مشخص کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

Hd تو پخش موسيقي چطور عمل كرده ؟؟

داره خودمونی میشه masoud911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    بچه ها خبری از t*omnia نشد؟
    میشه رو اومدنش به ایران یا حداقل دبی حساب کرد؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان

من میخوام برای شروع کار یه PocketPc بخرم زیادم نمخوام خرج کنم (کمتر از 400 تومن) !
    اطلاعات زیادی هم ندارم !
    به نظر شما چی برای من مناسبتره؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان

من میخوام برای شروع کار یه PocketPc بخرم زیادم نمخوام خرج کنم (کمتر از 400 تومن) !
    اطلاعات زیادی هم ندارم !
    به نظر شما چی برای من مناسبتره؟
    با قیمت زیر 400 فکر کنم بهترین انتخابی که میتونی در پاکت پی سی ها داشته باشی HTC Touch Viva است.
    به دلایل زیر ...

128 مگابایت رم داره و اگر بلد باشی چطوری باهاش کار کنی رمش میتونه کارتو راه بندازه. در حالی که بعضی از
    پاکت پیسی ها رمشون از اینم کمتره اما گرونترند. Touch Viva ارزونتره اما رمش هم بیشتره.

هم GPRS داره و هم Edge. یعنی میتونی از کارت تلفن به اینترنت وصل بشی. البته اگر خطی که روش میندازی
    این امکان رو داشته باشه.

برای ارتباط بی سیم هم Wi-Fi داره و میتونی از اینترنت بیسیم استفاده کنی.

بلوتوث نسخه 2 داره و همچنین برای فرستادن موزیک به هندزفری از A2DP استفاده میکنه.

از USB 2.0 استفاده میکنه و میتونی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و با سرعت بالا فایل ها را کپی کنی.

از آخرین نسخه ویندوز مبایل یعنی 6.1 استفاده میکنه و بالاتر از این نسخه هم فعلا نیومده.

دوربین 2 مگاپیکسل داره و میتونه فقط کارتو راه بندازه.

قابلیت تشخیص دستخط رو داره. تا جایی که میدونم انگلیسی.

باطری 1100 میلی آمپری داره همراه با 8 ساعت تاک تایم.

microSD داره میتونی در آینده مموری کارت با حجم بالا روش بندازی.

یک کمبودهایی هم مانند ضعیف بودن سی پی یو داره اما نسبت به قیمتی که داره به نظرم در بین پاکت پیسی
    هایی با این قیمت بهتر از این گیرت نمیاد که هم امکانات این گوشی رو داشته باشه و هم آخرین نسخه
    ویندوز مبایل بصورت اورجینال روش باشه.

اما اگر با همین 400 تا دنبال یک اسمارت فون بین سیمبین ها باشی بهترین گوشی رو میتونی بخری.

بهر حال تصمیم با خودتونه و نظر دوستان دیگه. موفق باشید.

مشخصات کاملش رو از سایت زیر نگاه کن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad k750i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحاتتون

قیمت این مدل چنده؟
    CPU کم چه مشکلاتی میتونه برام درست کنه؟
    o2 atom چطوره؟قیمت؟ امکانات؟
    راستش من الآن p990 دارم میخواستم یه ppc بگیرم و وارد ویندوز موبایل بشم !

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

بگو چه مشکلی نمی تونه برات درست کنه ؟خودت میگی می خوای برای شروع پاکت پی سی بخری پیشنهاد میکنم اصلا یه دیوایس هایی که پردازنده 200 دارن اصلا فکر نکن چون بعد از یه مدت سرعت پایین و ناتوانی در اجرا بعضی برنامه ها تو رو از دیوایس دلزده می کنه بعد میشی دشمن اول پاکت پی سی !!! ولی اگه یه نمه از صبر ایوب رو داشته باشی حال دنیا رو مبری باهاش !

اگه 550 خورده ای می تونی هزینه کنی به امنیا فکر کن که هم پاکت پی سیه هم سایر فاکتور هایی(ازقبیل دوربین و حافظه بالا ) رو که امروزه هر کسی برای خرید بهش بها میده رو داره ...
    در هر صورت انتخاب با خودته ... یه چیز دیگه بعد یه مدت نیای بگی جاما چی ؟ خوبه یا نه ؟ که بدون ویوا یا ویزارد شرف دارن بهش ... یعنی اصلا اسمشو نبر فهمیدی برادر0
    بایییییییی

9. 3 کاربر از XFACTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XFACTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    یه گوشه از همین کره خاکی

پيش فرض

خوب سری اتم دیوایس های خوبی بودن و صد البته هستن ... ولی خدایی در حال حاضر چون مال دوره ناصرالدین شاهن اصلا پیشنهاد نمیشه با وجود دستگاه های بهتر !!!!

آکشون رو من دیگه اصلا تو بازار ندیدم ولی میگن دست دوش تو مایه های 200 سیر میکنه

11. این کاربر از XFACTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بگو چه مشکلی نمی تونه برات درست کنه ؟
    ایکس فکتور عزیز با تایید صحبت های شما در مورد سی پی یوی کم لازم میدونم در مورد سی پی یوی Viva یک
    نکته ای رو اشاره بکنم و اون هم 2 هسته ای بودن این سی پی یو است.
    مدل Texas Instruments OMAP850 دارای 2 تا هسته 200 مگاهرتزی است. یعنی سر هم میشه 400 مگاهرتز.
    200 مگاهرتز برای GSM در نظر گرفته شده و 200 مگاهرتز هم برای اجرای برنامه های ویندوز مبایل.
    قابلیت پشتیبانی از گرافیک 2D رو داره اما در مورد اینکه از 3D هم پشتیبانی میکنه یا نه خبر دقیقی ندارم.

این هم ساختمان کامل این مدل از CPU

موفق باشید.

13. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ، آقایون من یه orange spv m600 دارم (مشابه i-mate jamin ) ، میخواستم بگم که این گوشی من روی 35 درصد ، باطریش خالی میکنه ، میخواستم بدونم ایراد از باطریه ؟ اگه ایراد از باطریه ، میتونم براش باطری i-mate jamin تهیه کنم ؟؟ اگه آره ، قیمت باطریش چنده و از کجا تهیه کنم ؟؟ بسیار ممنون از راهنماییتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •