تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 670 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

ه بازی میخوام نقش تاجر داشته باشیو تجارت کنی
    همچین بازیی هست ؟!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

فکر نکنم باشه ! ولی Sims یه اونطور حالتی داره .
    سیمز یه زندگی مجازی هست که در اون میتونید همه کار انجام بدید ! ( البته ورژن 2 )
    بازی شهر سازی هم هست ولی تجارت من ندیدم .

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنید
    عزیزم من اولی رو بازی نکردم چون کنسولی هست .
    ولی دومی رو بازی کردم بازیه خوبی هست در صورتی که هم سیستم بالایی داشته باشی و هم بازی بدون مشکل رو بخری .
    در کل قشنگه . واسه یه بار بازی کردن ارزش داره .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آره دوست عزیز .
    اینطور بازیهایی وجود داره :
    Ninja Gaiden
    Assassin's Creed
    دوست عزیز نظرتون درباره این بازیها چیه و کدومشو برای بازی کردن پیشنهاد میکنید
    بازی اول Ninja Gaiden که برای کامپیوتر منتشر نشده و کنسولی هست. گفته میشه که بازی زیبایی هست. (خیلی دوست داشتم تجربه کنم)

بازی دوم Assassin's Creed که یکی از شاهکارهای UBI (از دید من) به حساب میاد:

داستان: شما در تاریخ سپتامبر 2012 نقش Desmond Miles یک متصدی بار را بر عهده دارید که گفته میشود آخرین نسل از خط فامیلی آدمکشان است و خود او بیخبر از این موضوع میباشد. Desmond توسط افراد ناشناسی ربوده و به آزمایشگاه تشکیلات Abstergo برده میشود, جایی که محققان بر روی پروژه Animus کار میکنند و قصد دارند از او بر روی دستگاه Animus استفاده کنند. این دستگاه خاطرات جد Desmond در دوره جنگ های صلیبی سوم - میان نیروهای Richard the Lionheart (ریچارد شیردل) و نیروهای Saladin (صلاح الدین ایوبی) در سال 1191 میلادی - که در DNA او وجود دارد را استخراج کرده و به نمایش میگذارد. در این خاطرات شما نقش Altaïr ibn La-Ahad (به عربی الطائر ابن لا أحد و به فارسی پرنده پسر هیچکس) عضو حشاشین (انجمن آدمکشان) را بر عهده دارید. Altaïr بایستی در سرزمین مقدس نه شخصیت مهم را که تشدید کننده جنگ های صلیبی سوم میباشند را به قتل برساند تا صلح و دوستی برپا شود.

گیم پلی: برای رسیدن به هدف, بازیکن باید با استفاده از مخفی کاری و تاکتیک های جاسوسی, اطلاعات اهداف (9 شخصیت مهم) را جمع آوری کند. این تاکتیکها شامل استراق‌ سمع‌ كردن, بازجویی, جیب بری و انجام دادن وظایف برای خبرچین ها (جاسوس) است. بازیکن در کنار این وظایف, وظایف فرعی دیگری هم دارد, شامل بالا رفتن از برجها برای مشاهده نقشه شهر و نجات دادن مردمی که توسط نگهبانان و سربازان مورد آزار و اذیت واقع میشوند. همچنین جمع آوری پرچمها و به قتل رساندن اعضایTemplar جز وظایف فرعی حساب میشود. بازی در سرزمین مقدس یعنی چهار شهر مصیاف, دمشق, عکا و اورشلیم و محدوده های خارج این شهر ها (قلمرو پادشاهی) اتفاق می افتد. به غیر از شهر مصیاف, بقیه شهر ها دارای سه بخش هستند که هر کدام به مرور زمان باز میشوند.

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام
    یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

ه بازی میخوام نقش تاجر داشته باشیو تجارت کنی
    همچین بازیی هست ؟!
    بازی تجار دریای کاراییب هست که شما در اون یک تاجر هستید و به خرید و فروش میپردازید و پول جمع میکنید و با دزدان دریایی مواجه میشوید و ازدواج میکنید و ....
    نسخه فارسی دارینوسش هم اومده.
    سلام
    یه بازی برای افزایش سرعت تایپ میخوام
    سلام
    برای افزایش سرعت تایپ شما باید با برنامه ورد(word) زیاد کار کنی و تایپ کنی و تایپ کنی و تایپ کنی...
    من بازیی که سرعت تایپ رو افزایش بده نمیشناسم و معمولاً هم در بازی ها شما چیزی رو تایپ نمی کنید. من در بازی ها تنها چیزی رو که تایپ می کنم کد تقلبه!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

دنبال یه بازی تو سبک هوا پیما میگردم.البته کم حجم.
    با تشکر

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام
    برای افزایش سرعت تایپ شما باید با برنامه ورد(word) زیاد کار کنی و تایپ کنی و تایپ کنی و تایپ کنی...
    من بازیی که سرعت تایپ رو افزایش بده نمیشناسم و معمولاً هم در بازی ها شما چیزی رو تایپ نمی کنید. من در بازی ها تنها چیزی رو که تایپ می کنم کد تقلبه!
    والا چند سال پیش یادمه تو کامپیوتر دوستم یه بازی بود که مثلآ زیر دریا رو نشون میداد و ماهیا تو چند ردیف از این سمت به اون سمت می رفتند . و رو هر ماهی یه چیزی نوشته بود که باید قبلآ از رسیدن ماهیا به اون سمت تصویر همه رو درست تایپ میکردیم.و مرحله به مرحله هم سخت تر میشد.
    اسمش رو هم نه من یادمه نه اون دوستم.
    البته سرعت تایپم خیلی هم پایین نیست.ولی بازیش جالب بود.

آخر فروم باز rezapassword's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    سرزمین اهورایی

پيش فرض

سلام دوستان من یه بازی میخوام که جنگ صفینه ها باشه با هم مثلا یه صفینه رو انتخواب کنی و بری با بقیه بجگی
    اگه میشه عکس هم بزارید و با سیستم
    vga : 128
    ram 256+512
    cpu:2.6
    اجرا بشه ممنون

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

بازی اول Ninja Gaiden که برای کامپیوتر منتشر نشده و کنسولی هست. گفته میشه که بازی زیبایی هست. (خیلی دوست داشتم تجربه کنم)

بازی دوم Assassin's Creed که یکی از شاهکارهای UBI (از دید من) به حساب میاد:

داستان: شما در تاریخ سپتامبر 2012 نقش Desmond Miles یک متصدی بار را بر عهده دارید که گفته میشود آخرین نسل از خط فامیلی آدمکشان است و خود او بیخبر از ای...
    مرسي havas از بابت توضيحاتت منو به اين بازي شديدا علاقه مند كردي چون من با اين مدل بازيها خيلي حال ميكنم
    Last edited by ..hamed..; 06-05-2008 at 17:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •