دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه![]()
دقیقا چه مشکلی داری ؟؟
رو مموریت پسورد گذاشتی اگه این طوریه پسورد رو ریمو کنی درست میشه![]()
دستت درد نکنه
من xplore 1.5 رو نصب کردم و مهلتش هم تموم شده
حالا دیگه نمیشه سریال وارد کنم
پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد
چیکار کنم؟
راستی کسی luck code n73 me رو داره؟
برو از سايت رسمي ورژن 1.13 رو بگير و نصب كن
مگه 12345 نيست؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه آقا علي رو مموريم بسورد نذاشتم ،من فكر كنم رم ريدرم خرابه ،راستي شما جه رم ريدري رو بيشنهاد ميكني كه ميني اس دي بخوره ؟ با تشكر
سلام من پسورد مموری گوشیم رو نمیدونم چنده؟ چطوری remove کنم؟ پسورد از اول بوده و خودم عوض نکردم.
والا بازار پره از جنس های چینی و کم کیفیت
خودم از رم ریدر Microsim'
استفاده میکنم الان دو سالی هست که کار میکنه
در مورد مشکلتون هم توضیحی ندادین
منظورتون از خرابه چیه؟ وقتی به پی سی وصلش میکنین
بدون قرار دادن مموری توش
درایو ها رو تو مای کامپیوتر میبینین ؟
با سلام
دوستان من با ان 73 موزیک یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام گوشی رو تو حالت usb mass storage بذارم اول یه پیغامی میده که گوشی باید بره تو حالت آفلاین و میره بعدش یه اروری میده میگه مموری کارد گوشی در حال استفاده هست (من توی قسمت مسیج ستینگ مموری رو مموری کارت انتخاب کردم) و این هم توی پیغامش میگه که اون مموری رو از توی تنظیمات عوض کن وقتی مموری رو از توی مسیجینگ به فون مموری تغییر میدم یه چیزی پر میشه و ÷یغام مده حالت usb mass storage فعال شد ولی نه درایوی توی کامپوتر اضافه میشه و یه چیزی همین جور دائم توی صفحه گوشی پر میشه و اون پیغام usb mass storage mode activate هم از روی صفحه نمیره . گیرم که درحالت فون مموری هم بره و درست بشه ولی اون که 40 مگ بیشتر نیست . در اصل باید این حالت با مموری کارت فعال بشه . حالا کسی از دوستان میدونه باید چی کار کنم؟
با سلام یه N73 موزیکال دارم که وقتی یه بازی رو اجرا می کنم گاهی اوقات صدای بازی زیاده و گاهی اوقات متوسطه و من جایی تو گوشی پیدا نکردم که بتونم این صدا رو تنظیم کنم .
وقتی هم برنامه voice comm رو با گرفتن 3 ثانیه ای camera اجرا میکنم بعضی وقت ها صداش بلند و بعضی وقت ها صداش کمه . راستی وقتی صداش زیاده وقتی آهنگی رو پخش می کنم باند بالایی خرخر میکنه . هر کی میدونه راهنمایی کنه
are drıveha ro mıbınam amma bad az ınke memory ro dakhele ram reader mıkonam va roye drıve clıck mıkonam yek peıghamı mıde ke manı on peıgham ıne ke aslan hıch memory dakhel ram reader nıst va aslan memory mano nemtone beshnase amma age be hamon ram reader memory sony erıcson vasl kardam tonest memory ro beshnase
قبلا هم چنین مشکلی بوده
یا درایور اس دی ریدر خرابه یا اینکه مموری شما مشکل داره
اگه میتونین با یه ریدر دیگه امتحان کنین
من احتمال بیشتر میدم که مشکل از ریدر باشه بیشتر
خب چند تا راه به نظرم میرسه که مرحله به مرحله انجام بدین ایشالا درست میشه
1.عوض کردن حافظه مسیج قبل از وصل کابل
2. خاموش روشن کردن گوشی قبل از اتصال
3.عوض کردن پورت یواس بی که کابل بهش وصل است
4.نصب از اول پی سی سوییت
5.عوض کردن ویندوز و نصب سرویس پک 2
صدای بازی رو باید از تو اپشن خود بازی کم و زیاد کنین
در مورد اسپیکرم باید بگم که
اگه اهنگتون کیفیت داره و علت تیزی صدای ان73 نیست (چون میدونین یکم صدای ان73 زیره)
به احتمال زیاد اسپیکرتون ایراد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)