پست اول آپديت شد......
قابل توجه دوستان خصوصا آقا پدرام عزيز
پست اول آپديت شد......
قابل توجه دوستان خصوصا آقا پدرام عزيز
سلام دوستان![]()
من هم با اجازتون کمي نقد ميکنم ...
آقا مهدي يکي از کاربران خوب فرومه که فکر ميکنم بيشترين فعاليتش در متفرقه بر ميگرده به زمستون پارسال و يا بهار امسال ...
اون زمانا بيشتر در متفرقه پست ميداد و اگه بخوايم کمي با کلاس ترش کنيم ، نوعي اسپمر بود ...، البته اسپمري قانع
فکر ميکنم بيشتر فعاليتش تو متفرقه به تاپيک صندلي داغ برميگرده که اونجا برا خودش برو بيايي داره![]()
فکر ميکنم انسان منضبطي باشه (البته اگه املاشو درست نوشته باشم) ، من اينو از پستهاش فهيمدم
...
![]()
تو تاپيک قرار ملاقاتا يه بار خودنم که آقا مهدي با ديکشنري سر قرار حاضر شده که فکر ميکنم برا ترجمه صحبتهاي يکي از دوستان شرکت کننده در قرار اونو اورده باشه ...![]()
(نام فرد شرکت کننده بماند)
آواتار قبليش يک خرس بود ، منم هر وقت نگاش ميکردم فکر ميکردم آقا مهدي يک مقدار فت تشريف داره ...![]()
و آواتار الانش هم برام کامل لود نميشه ... > [AD]
شوخ طبعي رو تا حدي داره ، که اين باعث ميشه آدم خشکي بنظر نياد ...
از لحاظ اعتقادي فکر ميکنم انساني معتقد به اصول انسانيت است ...![]()
اگه ناراحت نشه با اينکه انساني معتقد به نظر مياد اما بعضي وقتا صحبتهاي نا اميدانه اي ميکنه (مثل محل سکونت که الان نوشته ... )
کلا شخصيتش به نوعي ميباشد که از نزديک شدن به اين فرد ، فکر نميکنم کسي احساس ناراحتي کنه ...(منظورم اينه که بي آزار به نظر مياد ...)
برايش آرزوي موفقيت را دارم ...![]()
آقا نمیشه دوران نقدم را یه مدت تمدید کنم؟
هرچند که فردا تا بعداظهر جواب نقد دوستان را خواهم داد؟
در ضمن به منم لقب بدین دیگه...(فقط پدرام لقب داده تا الان)
-نه متاسفانه نميشه چون قبلا هماهنگيها براي نفر بعد انجام شده
-به خاطر گل روي شما ، ميتوني تا فردا ظهر جوابها رو بدي البته هرچي سريعتر اين كارو انجام بدي بهتره
-منم لقب: "مرد احساسات" يا "مرد احساسي" رو بهت ميدم
موفق باشي دوست خوبم
سلام آقا حمید.!!!
توپول نیستم ولی آروم هستم اسمم هم مهدی هست (چه ربطی داشت؟)
اره من با همه حتی اونایی که گفتی کل کل دارم...اگه بخوای دست از پا خطا کنی منممیزنم تا یه حالی بهت بدن...
قربانت
ممنون از لطفتون نسبت به بنده...
چشم الان که باید برم کلاس بعدازظهر که برگشتم اگه یادم بود محل سکونتم را عوض میکنم....
در مورد امضا شرط داره ..... و اونم بسته به روحیم داره ولی بازم چشم سعی میکنم خودمو کنترل کنم
من همیشه توکلم به خداس
منم شمارا خیلی دوست دارم
موفق باشید
این همه راه اومدی خوب یه چی میگفتی دیگه....
نترس من باجنبه هستمپر رو نمیشم
مطمئن باش حاجی که من تا زمانی که زندم اجازه نمیدم نقد شما بهترین نقد بشه...
در مورد جواب ها هم نظر لطفته
![]()
سلام دوستان![]()
بفرمایین منتظرتون بودم
زمستون پارسال را قبول دارم ولی بهار را نه چون تو بهار تلفونمون قطع بود نمیتونستم اصلا وارد نت بشم
تو متفرقه پست میدادم الان هم بیشتر فعالیتم تو متفرقه هست....ولی اسپمر نیستم (چرا القاب خودتونو به من نسبت میدین؟) من پستهای مفید و مفهومی میدم
در مورد منضبط بودن (البته اگه املاشو درست نوشته باشم) اشتباه متوجه شدی از من شلخته تر وجود نداره
در مورد قرا ملاقات هم درست متوجه شدی اون شخص هم کسی نبود جز Saman-TC
منظورت را از فت متوجه نشدمالبته اگه منظورت (fat ) باشه باید بگم که خیر توپول نیستم مهدی هستم
نمیدونم چرا اواتار فعلیم برات لود نمیشه احتمالا مشکل از گیرندس چون فرستنده مشکلی نداره
در مورد شوخ طبعی هم نظر لطفته
به انسانیت هم معتقدم
محل سکونت هم به زودی (تا اخر امشب انشا الله تغییر خواهد کرد!!!)
آره والا من اینقده بی ازارم ولی نمیدونم چرا بعضیا از من میترسن
منم برات آرزوی موفقیت دارم و اینکه ازت ممنونم که دعوتم را قبول کردی و منو نقدیدی(=نقد کردی)!
حیف شد ای کاش میتونستم یه هفته دیگه هم بمونم....
ببخشید که الان خیلی با عجله دارم تایپ میکنم و نتونستم توضیحات بیشتری رابدم چون وقتم به پایان رسیده
لقب را هم همونی که پدرام گفت بیشتر باهاش حال میکنم
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم
=================================
نتیجه گیری انتقادها=====================================
- مهمترین مسئلهای که در نقدهای دوستان بود این بود که سوالاتم در صندلی داغ باید با توجه به روحیه و جنبه شخص باشه که سعی میکنم از این به بعد این مورد را حتما مورد توجه قرار بدم.....
- مورد بعدی در مورد کم شدن فعالیتم بود که به زودی از چند فروم که برام ارزشی ندارن خداحافظی میکنم و سعی میکنم که مجددا فعالیتم را افزایش بدم (البته باید اینم در نظر گرفت که الان دانشگاه دارم و کلی پروژه از همون روزای اول سرم ریخته و از طرفی سر کار میرم «ینی اینکه شغل دارم نه اینکه سر کارم!!!
»
- و در نهایت مورد نهایی در مورد محل سکونت و امضاهای ناامید کننده که قسمت اول را همین امروز اگه فرصتی شد و عمری باقی موند اجرا میکنم و مورد دوم را هم سعی میکنم که اونم اجرا کنم (ولی قول نمیدم)
در پایان خطبه!! از تمامی کسانی که لطف کردن و بنده را نقد فرمودن تشکر کرده و اونایی هم که هرچی بهشون اصرار کردم و خودشونو لوس کردن و بنده را نقدنکردن مورد نقد و انتقاد شدید قرار میدهم که دیگه این کارو نکنید![]()
پایان
با تشكر فراوان از آقا مهدي عزيز
دوست نقدشونده اين هفته كه لطف كردند و دعوت تاپيك رو پذيرفتند از همكاران انجمن بازي هستند:
سام فيشر،مردي كه با مرگ غريبه است،سام فيشر،ميتواند در پيست رالي باشد و دقيقه اي بعد در شهر هيولاها
سام فيشر،مردي كه ميداند تنها كدهاي نسوز ميتواند به او كمك كند،سام فيشر
كابوس هيولاها،روياي نيمه شب شاهزاده ها،آيينه سرعت،مردي تنها با يك دسته بازي ،سام فيــــــــــــشر
آقايان و خانمها ،كسي اينجاست كه به اندازه موهاي سرتان غول و هيولا كشته است،چه كسي جرات ميكند در لبه پرتگاه كورس سرعت بگذارد جز سام فيشر
آقايان و خانمها اين شما و اين شخص اول داستان،ســـــــــــــــــ ـــــــــــــام فــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيشر
خوب دوستان عنوان تاپيك هم تغيير كرد..........
ميتونيد نقد رو شروع كنيد
سلام
من در خدمتم !
كارش در تاپيك والپيپرهاي بازي ها عاليه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)