ببین پورت کیبردت خراب نشده یا اینکه با یه سیستم دیگه چکش کن ببین کار می کنه یا نه
ببین پورت کیبردت خراب نشده یا اینکه با یه سیستم دیگه چکش کن ببین کار می کنه یا نه
اون صدایی که میگی ممکن از هاردت باشه
برای مشکل سرعت ویندوزت رو چند وقته عوض نکردی؟
سیستم رو یه خاک گیری بکن و از کار کردن درست فن های داخل میس مطمئن شو
سلام من یک دسته دو نفر دارم یو اس بی خور است تا دیروز جواب میداد تا میزدمش سریع سخت افزار را میشناخت و در گیم کنورولر می امد حال به هر کدام از 10 پورت یو اس بی سیستم میزنم این ارور در بالون کنار ساعت میاد و دسته شناسایی نمیشهusb device not recognized........................................ ..........گفتم شاید از ویندوز است عوضش کردم درست نشد به پورت ها هم رم ریدر کول دیسک هر چیزی که یو اس بی خور وصل میکنم سریع میشناسش گفتم شاید فیش یو اس بی دسته کثیف شده با اسپری تمیزش کرم کمی کثیف شده بود بازم جواب ندادمشخصات دسته اون چیزی که روی دسته نوشته اینه angelدیگه چه باید کرد؟ممنون
با سلام
اساتید گرامی من مدتیه که با صدای سیستم مشکل دارم
بعضی مواقع خوبه اما بیشتر مواقع وقتی ویندوز بالا میاد هر فایل تصویری یا صوتی باز میکنم انگار حالت اکو داشته باشه!!!
ویندوز هم چند بار عوض کردم از دوستان هم پرسیدم که اونها هم مانند من مادربرد Asus داشتند گفتند بعضی مواقع اینجوری میشه ولی خودش درست میشه!!!
حالا به نظر شما باید چکار کنم؟؟؟ با کارت صدا مشکلم حل میشه؟؟؟
مادربرد من Asus A8n5x هستش و بایوس هم آخرین ورژن هست
با یه سیستم دیگه امتحانش کن اگه جواب نداد دسته خراب شده معمولا زمانی که طولانی مدت از دسته استفاده می کنیم به علل مختلف از جمله بالاتر رفتن دمای برد دسته قطعات روش خراب میشه و سیستم دشته رو دیگه نمیشناسه
دوست خوبم این مشکل از بایوس نیست
احتمال داره که از چیپ صدای روی مادربورد باشه که با نصب یه کارت صدا مشکل حل میشه
سلام دوستان.
من زیاد به این ورا اشنا نیستم. ببخشید اگه سوالمو جای اشتباه مطرح میکنم.
امروز مشغول نصب یک برنامه بودم که سر 75 درصد گیر کرد. هیچی هم کار نکرد. منم ری استارت کردم. بعد که دوباره اومد همش بوق میزنه. نه تصویر داره. نه موس کار میکنه نه کی برد. هی بوق میزنه. پی سی هم هست.
حالا چی کارش کنم؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون.
سيستمت بوق رو به صورت ممتد ميكشه
اگه اينطوريه ممكن اشكال از رم باشه
رم رو از روي اسلتش در بيار بعد دوباره بزار سر جاش يا اسلتش رو عوض كن
CMOSE رو ریست کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)