آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنیدالبته یه خورده خنده داره
![]()
![]()
آقا ما کلی گشتیم یه عکس واستون پیدا کردیم. GTA Tehran فقط نوشته هاش رو تغییر بدید. حال می کنیدالبته یه خورده خنده داره
![]()
![]()
یعنی نظر نداشتید !!!!
من این همه گشتم تا اینو پیدا کردم.
می دونم ضایع هست. حالا بعدا بهترشو گیر می یارم
--------------------------------------------------------------
راستی می تونید پلیس های بین راه رو از روی عکس زیر طراحی کنید
![]()
Last edited by saeed_cpu_full; 22-05-2007 at 19:04.
ممنون سعید جان این پلیسه خیلی خوبه![]()
خواهش می کنم
اگر کاری داشتی بگو ما در خدمتیم![]()
ممنون عزیزم اینو قبلا تغییر دادیم ودیدیمش تو سایت پرشین جی تی ای ما خودمون بهتر از اینا رو درست می کنیم البته ناراحت نشید ها از بابت سرچتون هم ممنون
به سفارش آقا محمد هم تا پس فردا چند تا لودینگ درست می کنم می زارم واسه بالا بردن روحیه بچه ها
Last edited by dragonboy; 22-05-2007 at 19:47.
ببین سعید جان کسی رو نمیشناسی که از کدهای بازی سر در بیاره من خودم الان دو روزه تمام فروم جی تی ای رو زیرو رو کردم هیچی پیدا نکردم![]()
با سلام وخسته نباشید
شما میتونین یه جوری کار کنین که مثلا پلیسا با بی سیم حرف بزنن یا مردم با موبایل صحبت کنن؟؟؟
اگه اینجوری بشه خیلی باحاله
این کارها فقط با کد نویسی درست میشه و ما فعلا به قسمت کدها نرسیدیم
باشه ببینم چی میشه میرم فروم خارجی شاید اونجا پیدا کردیم![]()
راستی طراحی تلفن عمومی یادتون نره![]()
جالبه امیدوارم دوستان عنایات خودشون رو سرازیر کنن البته این میره جزو یکی از لوگو هایی که تو لودینگ هست
و البته در صورت پذیرفته شدن.از سوی بزرگان....و وجود داشتن پلیس های زن در بازی که فکر نمی کنم وجود داشته باشه
دوستان یه سوال کسی نمی دونه جریان ای مراحل رو نمی دونه...؟؟ شما وقتی به یه محل باید برید .....تو مرحله اگه نزدیکش هم بشید حله....مرحله شروع میشه....درست ؟ یعنی تو یه نقطه خاص حتما نباید بایستید ..خوب این یکم ذهن منو مشغول کرده..میی دونم چه طوری ولی تو کدنویسی مراحل بازی که نگاه کردم محدوده نبود!!!!!!!!!!میخوام ببینم شی تعریف شده ؟ آقایون ادیتور خواهشا برند اگه میتونند دنبال یه شی استوانه بگردند تو مدل های بازی ببینند پیدا می کنند یا نه ...
تو بازی دیدید وقتی میخواید وارد یه نوع مراحل بشید تو یه استوانه قرمز باید بایستید.....من اونو رو میخوام متوجه شدم که یه رویداد برخورد هنگام برخوردشخصیت بازی با اون شی استوانه بارگزاری میشه و با اون رویداد می تونیم یکی از اجزای ساده مرحله رو پیاده سازی کنیم ...حالا دوستانی که مدل های بازی رو میدونند کجاست خیلی حرفه ای بگردند واون شی رو پیدا کنند یه استوانه که رنگ اون یه Gradient قرمز به Trancparency هست ...حتی اگه تکستچر اون رو هم پیدا کنید خوبه از روی اسمش میشه فهمید...... سریع نیاز دارم.....
-----------------------در ضمن آقا یحیی پس چی شد ....برام قرار شد آف بزارید ها .....من هم خودم تاپیک ها رو دانلود کردم ولی خودتون اگه برای ترجمه دست به کار بشید ممنون میشم ..
Last edited by littledemon; 22-05-2007 at 19:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)