شما تو پست قبلی از چی آموزش ایراد گرفتین؟؟؟
شما تو پست قبلی از چی آموزش ایراد گرفتین؟؟؟
البته gsmجون فكر كنم avowuniqueهم درست ميگه .چون خود من تا به حال هيچ برنامه و گيمي رو داخل پوشه kjava نريختم و مستقيما اونها رومموري كپي كردم و هيچ مشكلي هم تو نصب و اجراي برنامه برام پيش نيومده. ميگم يه بار امتحان بكني خوب ميشه ها. البته اگه اين كار مشكلي داشته باشه لطف كنيد راهنماييم كنيد.
البته اينم بگم ها چون كامپيوتر من ويروسي شده و گزينه فولدر اپشنش حذف شده و نميتونم فايل هاي مخفي شده رو ببينم اين كارو ميكنم وگرنه بهتر ادم از راه استانداردش بره. تازه اگه كسي بلده اين مشكلو از كامپيوتر من حل كنه كمكم كنه(منظورم فولدر اپشن هست). لطفا پيشنهاد تعويض ويندوز نكنيد چون به اين كار حساسيت دارم!!!!؟؟؟؟
ناصر جان. باید بعد از نصب ویندوز آنتی ویروس bit difender رو نصب کنی.. همه چیز حله...
راستش... اون موقع ها جواب نمیداد....حالا زمونه عوض شده..حتما....
اگه جواب بده.. هم که خیلی عالیه...
به هر شکل موفق باشید
حله يعني واقعا ديگه حله... اگه تونستم اين انتي ويروس رو پيدا كنم حتما نصبش ميكنم. خدا كنه كه فاير وال هم داشته باشه . ممنون...ديگه من نميگم كه موفق باشي چون موفقي ديگه. مگه نه؟
Last edited by naser maldini; 17-04-2007 at 01:15. دليل: خطاي تايپي
حله.. یعنی حله.....![]()
![]()
لطف داری داداش....امیدوارم همه موفق بشن.. البته مثل من نشن..چون موفق نبودم...![]()
موفق باشی![]()
من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
عزیز با تغییر منستر پک که نمی تونی.. قابلیت سخت افزاری به گوشیت.. اضافه کنی..من دنبال يك منستر پك مي گردم كه بتونه رم 1gb رو ساپورت كنه و در ضمن زبان فارسي رو هم ساپورت كنه. اگه كسي آدرس فايل رو داره لطفا بگه. ممنون
بر اساس S/W گوشیت....برو اینجا بگرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز....با سلام
من یک گوشی v3x دارم که یه دو سه ماهی بیشتر نیست که خریدم ولی بعضی اوقات هنگام مکالمه در 2 دقیقه اول قطع می شه و باید دوباره شماره گیری کنی که بار دوم درست میشه و دیگه قطع نمیشه میخواستم ببینم مشکلش چیه
خیلی از گوش های جدید و قدیمی از این جور مشکل ها دارند... چاره خاصی ندارن.. یعنی بعد از مستر ریسیت.. تنها راه فلش است....
موفق باشید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)