اگه یه سایتی باشه فیلتر نباشه ممنون میشم.
مرسی
اگه یه سایتی باشه فیلتر نباشه ممنون میشم.
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون ولی باز نمیشه!
چرا بابا! باز میشه!
اینم لینکاش: (البته اینا تا سال 2007 هستند ، لینکی که دادم رو بتونی باز کنی ، اخبار روزه...)
2001-2002
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2003کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2004کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2005کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2006کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل های این صفحه رو هم می تونی بگیری (سایت آموزش زبان هست و فایل ها مخصوص این کار)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی من یه مقاله کوتاه یک صفحه ای در مورد swine flue یا همون آنفولانزای خوکی میخوام .![]()
سلام . من دو تا مقاله یه صفحه ای در مورد Environment و Recycling میخواستم .![]()
مدخل های مربوط به این دوتا در ویکی پدیا رو چک کن .. مطالب خوب و ساده ای دارن .. هرچقدر میخوای از اول هرکدوم بردار و استفاده کن ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من حسین دانشجوی رشته مترجمی زبان هستم و برای درس ترجمه شفاهی نیاز به جدیدترین خبرهای فارسی و انگلیسی + متن خبر ها دارم.
خواهش میکنم کمکم کنید.بد جور گیر کردم.
اگه میشه لینک دانلود اخبار رو بهم بدید تا بتونم دانلود کنم.ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)