مطمئنی؟ الان من که دارم دفترچه رو میفرستم لازم نیست واکسیناسیون رو انجام بدم؟!در ضمن نيازي به واكسيناسيون نيست
مطمئنی؟ الان من که دارم دفترچه رو میفرستم لازم نیست واکسیناسیون رو انجام بدم؟!در ضمن نيازي به واكسيناسيون نيست
متولد نیم سال دوم 68 هستم و الان دانشجوی ترم 5 هستم ، میخواستم بدونم تا وقتی که دانشجو هستم نیازی به پست کردن دفترچه نیست؟
معافیتش دائمه؟
برای معافیت چیکار باید کرد؟؟
بعد اگه محلت ارسال دفترچه گذشته باشه میشه بعدش معافیت گرفت؟؟
ممنون
تا 6 ماه بعد از اتمام تحصیل هم میتونی دفترچه رو پست نکنی
ُلام دوستان دیگه کم کم دارم نا امید میشم!
اگه راهی هست پی به ما هم امید بدهید!
سلام به همگی
یکی از دوستان در همین پست های آخر در جواب نوشته بود متولد 2 مهر 69 که دفترچه نفرستاده احتمالا غیبت میخوره.با خوندن این مطلب داغون شدم...
تو این سه چهار روز 2 بار به نظام وظیفه زنگ زدم و پرسیدم.برای اینکه مطمئن بشم دیروز رفتم میدان سپاه واحد مشاوره و پرسیدم.
اما سوال و جواب من و نظام وظیفه:
گفتم: متولد 2 مهر 69 ام دفترچه هم تا حالا نفرستادم .امسال کنکور دادم قبول نشدم.پیش دانشگاهی رو حضوری تو خرداد 88 گرفتم. آیا الان غیبت خوردم؟
جواب : نه
گفتم: باید چی کار کنم که غیبت نخورم و بتونم کنکور 89 شرکت کنم؟دفترچه بفرستم؟
جواب : هیچی شما بشین درس بخون. متولدین نیمه دوم 69 چه دفترچه بفرستن چه نفرستن اعزامشون مهر 89 هستش و تا اون موقع غیبت نمی خورن.!!!
گفتم: حالا من بیام دفترچه بفرستم تو برگه اعزام میخوره مهر 89؟
جواب: نه معلوم نیست شاید بخوره امسال.
این بود گفت و گوی من و مرکز مشاوره نظام وظیفه(حضوری) + 2 بار تماس تلفنی
با این حساب بالاخره ما باید چی کار کنیم؟
مگه سال دیگه اگه دانشگاه قبول شیم برای ثبت نام به برگه اعزام بدون غیبت نیاز نداریم؟
نیازمند راهنمایی دوستان
من بر خلاف همه که میخوان معاف بشند ، معاف شدم
ولی یک مشکلی هست امروز من رفتم برای گواهینامه نوشته برای معافیت پزشکی باید از راهمایی رانندگی تایید بشید من به خاطر چشم معاف شدم حالا چکار کنم ممکنه تایید نکنند ( چشمم هرکدوم 4.5 هست ) آیا دوندگی داره
من میتونم گواهی اشتغال به تحصیلم بگیرم کدوم راحتره
خوب مسلما اشتغال به تحصیل ...
میری یه برگه برا گواهینامه از محلی که تحصیل میکنی میگیری ...
همشو گفتي به جر معافي تحصيلي و وثيقه ؟!!!1
به نام خدا.
با سلام.
سوال مهمي در مورد معافيت تحصيلي برايم پيش آمده.
من متولد اسفند 68 هستم. و در سال گذشته با مراجعه به سازمان وظيف عمومي برگه اعزام به خدمت و بدون مهر غيبت رو اخذ کردم. و البته تا تاريخ بهمن 88 تمديد شد.
سپس در آزمون وردي دانشگاههاي سال 87-88 شرکت کرده و هم اکنون دانشجوي ترم اول رشته برق در دانشگاه آزاد اسلامي هستم. و برگه اعزام به خدمت رو به دانشگاه تحويل دادم.
حالا قصد دارم که در آزمون ورودي دانشگاههاي سال 88-89 شرکت کرده و انشالله در دانشگاه سراسري و روزانه قبول شوم.
ميخواستم بپرسم در صورت قبولي آيا مجاز به ثبت نام هستم؟ يعني با گذراندن 2 ترم تا تابستان 89 و سپس انصراف از دانشگاه آزاد براي ثبت نام در دانشگاه دولتي مشکلي به لحاظ وظيفه وجود ندارد؟ لازم به ذکر هست که در آزمون سال گذشته در مقطع روزانه قبول نشدم.
خواهش ميکنم زودتر بهم جواب بديد. توي سايت به جوابهاي متناقضي رسيدم. منتظرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)