ديوونه شديم پس کو طرح؟
مهدی جان اصلا مهم نیست پولو بازگشت بدن یا ندن چون حسابی از طرح استفاده کردم.... تازه 400 تومن که چیزی نیست... خیلی بچه ها ازشون پول زیادتری رفته .... ولی صداشون در نمیاد
ديوونه شديم پس کو طرح؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Tornado2800; 30-03-2008 at 00:01.
سلام
یه سوال راجع به نرم افزار های چت:
این نرم افزارها تو همه ی گوشی ها کار می کنند؟
من گوشیم k810 هست و برنامه های ymess,ymtiny رو تو گوشیم دارم اما connect نمی شه !دلیلش به گوشی می تونه ربط داشته باشه ؟
اینم برای شما یکی از اپراتور های ایرانسل گفته :
دوستان عزیز
با سلام
لطفا ً در جریان باشید که برای مشتریانی که طرحهای آبی ، قرمز و یا طلایی آنها فعال بوده ، پیام کوتاهی ارسال شده است که در آن به مشتری اعلام شده است که طرح تعرفه وی ، از طرح تشویقی انتخاب شده ، به طرح پایه ثانیه ای تغییر کرده است
لطفا ً توجه نمایید که مابه التفاوت مبلغ کسر شده اولیه هنگام انتخاب طرح تشویقی و مدت زمان استفاده شده از طرح ، به مبلغ اعتبار مشترک اضافه خواهد شد ( تنها هزینه مدت زمانیکه از طرح تشویقی استفاده نموده اند از آنها کسر می گردد )
که طی 2 هفته آینده ، تعرفه های تشویقی بهاره از طرف شرکت اعلام خواهد شد و مشترکین می توانند از طرحهای جدید استفاده نمایند
با تشکر .
بله جواب میده....
شما ، تنظیمات GPRS درست هستش؟
بله.تنظیماتم مشکلی نداره .می تونم سایتهای مختلف برم .فقط این برنامه ها کار نمی کنند!
این برنامه چه خطایی میده ؟؟ اگه خطای شبکه داره میده یعنی بهتر بگم بلافاصله !!! فوراااا به محض لاگین خطا میده ! شما بایستی به تنظیمات گوشی برید و Gprs-irancell رو به عنوان کانکشن پیشفرض انتخاب کنید !!
هرچی دیدید به عنوان پیشفرض انتخاب کن ! یعنی gprs-irancell خودش داره...
فقط باید انتخاب کنی ، البته گفتم اگه قضیه اررور ها اون طوری که بالا گفتم باشه !
بلافاصله پیام نمی ده.طول می کشه .پیامهاشم مختلفه .
اکثرا می گه:
eror:login timed out
گاهی هم:
there may be a problem on your network setting
تنظیماتم چک کردم پیش فزض بودن !
سلام به همه دوستان
ميخواستم بدونم با داشتن يك pda و سرويس gprs ايرانسل، ميتونم از همه سايتها ديدن كنم يا فقط به همون سايتهايي دسترسي دارم كه صفحات منطبق با gprs رو طراحي كردن؟
ممنون
خیر !
به همین اینترنتی که الا داری استفاده می کنی دسترسی پیدا خواهی کرد !!
یعنی هر جایی ، هر کاری خواستی بکن...
محدودیتی نداری.. هر سایتی که دلت خواست می تونی ببینی.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)