سلام دوست عزیز پچ ها فقط برای بهبود بازی ارائه می شوند
محتوای مخفی: در مورد میشل
کلا برای هر سری بازی های جی تی آی یک دختر مدل انتخاب میشه که این بار دختر انتخاب شده و اینا اصلا به بازی ربطی ندارن
سلام دوست عزیز پچ ها فقط برای بهبود بازی ارائه می شوند
محتوای مخفی: در مورد میشل
کلا برای هر سری بازی های جی تی آی یک دختر مدل انتخاب میشه که این بار دختر انتخاب شده و اینا اصلا به بازی ربطی ندارن
من پچ بازی رو از از لینک زیر گرفتم.
http://support.rockstargames.com/help/rockstar_games/GTAIV_patch_7
حالا چجوری نصبش کنم؟
محتویات پوشه پس از اکتسترکت هم ایناست:
![]()
فایل exe رو اجرا کن تا آپدیت رو بریزه بعد آپدیت به کرک اختصاصی 1.04 نیاز داری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل های فوق به طور کامل بازی شما رو به روز رسانی می کنه
چهارتا سوال
1-من بازی رو اجرا کردم ولی نمیدونم بعضی اوقات بازی کند اجرا میشه یعنی تیکه تیکه یا افت فریم و بعضی اوقات خیلی عالی اجرا میشه مشکل از چیست؟
2-در ضمن بازی چه جوری سیو میشه
3-از دوستان اگه کسی سیو 57%رو داره برام بذاره
4-چه جوری میشه سیو رو داخل بازی گذاشت داخل ویندوز 7
قطعات اینه
ram=4g
vga=1g ati
cpu= core i3 2.4ghz
لپ تاپ =dell 5010
Last edited by hamed1282; 24-01-2011 at 14:52.
از سیستمت در بازی بنچمارک گرفتین تا ببنین چند فریم میگیرین؟
برای سیو بازی هم فکر میکنم باید توی یکی از خونه هاتون برین و نزدیک تختخواب بشین و . . .
اتقاقا تا تخت خواب میرم از اونجا به بعد داخل اون پنجره که باز میشه نمیدونم چیکار کنم
واسه اون بنچمارک هم که گفتین نمیدونم چی هست
سلام وقتی که تو تخت خواب می خوابینیه صفحه جدید باز میشه که تو این صفحه 12 تا slot است کافیه رو یکی از اونا کلیک کنید تا بازی در اون slot سیو بشه.اما یه نکته اگه بخواین سیو کنید باید یک اکانت افلاین بسازید ولی اگه بخواین از شر این کار خلاص شین جدیدترین پچ رو نصب کنید.
در مورد بنچمارک هم عرض کنم که یک نوع تست از بازی است تا توانایی قطعات کامپیوتر شما در اجرای بازی در تنظیماتی که انجام داده اید را بسنجد.و فکر کنم تو بخش option و display باشه.شما باید benchmark رو اجرا کنید و نتایج اونو ببینید fps شما باید یالاتر از 30 باشه در غیر اینصورت تنظیماتو پاین بیارید و دوباره تست بگیرید.
سلام
دوستان من بازی رو تازه نصب کردم داخل بازی هم تست گرفتم با بالاترین کیفیت بدون هیچ مشکلی و خیلی روون اجرا شد ولی خودم مرحله اول که سوار ماشین هست مستقیم که برم گیر نمیکنه ولی همین که فرمون میچرخونم افتضاح گیر می کنه مشکل از کجاست؟
لطفا راهنمای کنید.
laptop: dell 5010
cpu: intel core i5 2.53 460m
Vga: ATI radeon 5650 hd 1gb ddr3
Memory: 4gb ddr3
Last edited by ali_z051; 25-01-2011 at 01:55.
ممنون دوست عزیز توضیحاتت خیلی کامل بود من بنچمارک رو از بازی گرفتم fps زده بود 14 که شما گفتید باید بالای 30 باشه حالا این fps رو چه جوری افزایش بدم
در ضمن اگه این دوتا سوالم جواب بدین عالی تر میشه
سیو 57%رو داره برام بذاره اگه دارین برام بذارین حوصله مراحل رو ندارم
4-چه جوری میشه سیو رو داخل بازی گذاشت داخل ویندوز 7
Last edited by hamed1282; 25-01-2011 at 12:13.
بچه ها لطفا بحث ها مربوط به خود گیم رو توی این تاپیک و بحث های مشکلات در اجرای بازی رو توی تاپیک زیر انجام بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)