سرعتت خیلی پایینه, منم سرویس 128 دارم من سرعت دانلودم تو روز بین 70 تا 130 kb/s هستش.شبا هم حدودای 40, 50 هستش.
سرعتت خیلی پایینه, منم سرویس 128 دارم من سرعت دانلودم تو روز بین 70 تا 130 kb/s هستش.شبا هم حدودای 40, 50 هستش.
شما چه شهری هستین؟
اگر این شرایط باشه که واقعا عالی هست و میصرفه 512 رو نامحدود ماهی 20 تومن بدی
پارس گند زده با این سرعتش تو 10 روز اخیر
مصرف من هم خیلی بالا رفته.من اینقدر مصرف نداشتم بیشتر اوقات فقط پیج باز می کنم.با فایروال هم کنترل می کنم که نرم افزاری بیخود آپدیت نشه
![]()
پارس یه مدته که اینطوری شده ، ولی قبلا من با 128 توی روز حدود 220 تا دانلود میکردم...
برای شما یک مدته ولی برای من 10 ماهی میشه....![]()
رسما پارس شد شاتل همینجا به همه تسلیت میگم.
خدایا ما چه گناهی کردیم که تو این ... افتضاح به دنیا اومدیم.
من قبلا با یه خط دیگه از پارس اشتراک گرفته بودم و سرعتم 256 بود که میتونست (Up to 1530) هم باشه هر روز میتونستم 2 گیگ دانلود کنم یعنی از دی تا اسفند 89
من با همین خیال که اگه سرعتم رو از 256 به 512 ارتقاع بدم میتونم دانلود بیشتری بکنم رفتم و دو هفته پیش یه سرویس جدید از پارس گرفتم ولی تو این چن روزه اعصابم رو ریخته به هم سرعت دانلودم 50 هستش که خیلی راضی کننده نیس چون یک هشتم 512 میشه 64 نامردا لااقل سرعت 60 رو روزانه نمیدن سرعت شبانه هم باید 60 باشه چون سرویس من همینه ولی سرعت رو 30 و 40 میچرخه و یا بعضی اوقات اصلا کانکت نمیشه من با چن تا از دوستام که سرویس های دیگه دارن هم تماس گرفتم اونا هم گفتن هم شاتل و هم گیگابایت هم همین مشکل رو داره من فکر کنم مشکل از مخابرات باشه چون قرار بود IPها رو که عدد هستن تغیر بدن تا مشکل -- رو کاهش بدن ولی دقیقا نمی دونم
بازم من که تو اردبیل هستم مشکل کمی دارم ولی به حال رشت و خوزستان و... چون اگه تو تست سرت میانگین این شهر ها رو ببینید واقعا افتضاحه
اگه خبر جدیدی به دستتون رسید ما رو بی اطلاع نگذارید
تهران, مرکز قدوسی
سلام
من الان حدود دو هفته هست که نمیتونم از میهن، دانلود کنم
فکر میکردم ایراد از سایت هست ولی الان فکر میکنم که زیر سر پارس هست
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)