این سایت شارپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم اجناس تقلبی به اسم شارپ
یعنی واقعا شارپ این طراحی های شبیه به مارشال دیگر جنس های چینی داره
این سایت شارپ
اینم اجناس تقلبی به اسم شارپ
یعنی واقعا شارپ این طراحی های شبیه به مارشال دیگر جنس های چینی داره
سلام.مبنای خاصی نداره.منها شما بهتره از بلندگوهایی استفاده کنید که صدایی نزدیک به مجموعه بلندگوهاتون داشته باشه نه صدایی متفاوت.در ضمن این مدل هایی که لینک دادی بلندگوی مانبتوزینگ هست و اصلا مناسب افکت نیست.از بلندگویی استفاده کنید که برای افکت طراحی شده باشه.
اینکه طراحیش به زعم شما شبیه مارشاله که دلیل بر غیر اصلی بودن یک کالا نیست. اونم سایت اصلی شارپ نیست و سایت شارپ شاخه اندونزی هست که طبیعتا فقط تعداد محدودی از محصولات شارپ اونجا معرفی شده
سلام و وقت بخیر.راستش من تی وی سامسونگ دارم می خوام یه سینمای خانگی بخرم هم صدا واسم مهمه که کیفیت خوبی داشته یاشه هم 4تا ایستاده داشته باشه.برند اصلا واسم مهم نیست.خودم دنبال ال جی بودم اما با اینجا آشنا شدم اطمینان کردم که اینجا ب÷رسم بهتره.راستی میخوام ÷خش کننده 3بعدی هم باشه.قیمت هرچه ارزونتر باشه بهتر.ممنون میشم جوابمو بدین.
سلام
اگر یه سیستم در حد معمولی بخواید میتونید از خود برند سامسونگ بگیرید که هم طراحیش به تلویزیونتون میخوره و هم امکاناتی که میخواید داره+تنوع محصول و قیمت.
دوستان سلام
قصد خرید یک سینما خانگی دارم که بتونه از رو فلش mkv رو پخش کنه و srt رو هم پشتی بانی کنه ،اگر سه بعدیم بتونه که چه بهتر ولی تو اولویت نیست
یه صدایه فلت هم داشته باشه ،تویتراش رو مخ نباشه،صدابشم دقیق بزنه بلندی صداش برام مهم نیست
صداش هم بدرد موزیک بخوره هم فیلم
حدود 1.5 هم بوجه دارم یکم بالا یا پایین
تلویزیونم st30
خیلی خیلی ممنون
با سلام خدمت دوستان
دنبال یک سیستم بودم که هم بتونم براموزیک استفاده کنم وهم تماشای فیلم با اولویت موزیک
بعد ازکلی تحقیق میخواستم Denon1312 بگیرم متوجه شدمusb نداره وباید پلیرجدا براش بگیری بعدمدلهای تودوروکی پایونیر نظرموجلب کرد اما یک فروشنده گفت دنون خیلی بهتره ومدل x1000دنون ویک ست بلندگوی یاماها رو پیشنهاد کرد.
ضمنا دستگاهی میخوام که با دوام باشه وخدمات پس از فروش خوبی داشته باشه لطفا منو راهنمایی کنین که با بودجه حدود 2تومن تا2.200چی بگیرم که تاچند سال باخیال راحت ازش استفاده کنم.
سلام
سینمایی که برای شما mkv و srt بدون دردسر پخش کنه گیر نمیاد یعنی کلا تولید نشده.
شما همون پیکج دنون 1312 خوبه بگیرید.یه پلیر هم جداگونه براش تهیه کنید برای استفاده از USB و دیسک.
رایان عزیز ممنون از راهنمایت
میتونید راهنمایی کنیدچه پلیری بگیرم که هماهنگی خوبی با1312 داشته باشه واز کدوم فروشگاه بگیرم ،چون من شهرستانم ویکی ازدوستام میخوادبگیره وبرام بفرسته
Last edited by Rassouil; 16-07-2014 at 22:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)