تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 929 از 1049 اولاول ... 4298298799199259269279289299309319329339399791029 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,281 به 9,290 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

محصولاتی که به اسم شارپ در ایران فروخته میشه در اصل همون محصولات شارپ هستن که توی ژاپن و اروپا و آمریکا فروخته میشه!! و خیلی هم به شارپ ربط داره! الان دیگه همه ی کالاهای صوتی و تصویری رو چین میسازه و یه کسی که حتی یک درصد از دنیای کالاهای دیجیتال سر درمیاره دیگه میدونه که محصولات شارپ و اپل و سونی و توشیبا و دل و اچ پی و غیره و غیره که چین میسازه همون محصولات اصلی هستن تحت همون لیسانس، همون تیم مدیریت، همون کیفیت و همون قطعات. در چین ساخته و تولید و عرضه میشه چون تولید این محصولات در چین قیمت تمام شده ی کمتری خواهد داشت (کارگر و هزینه های جانبی به صرفه تر و شرایط سرمایه گذاری عالی در کشور چین دلیل این تصمیمه) ... نوشتی توی سایت های رسمی شارپ هم پیدا نمیشن؛ بله چون مادیران هم مثل سام سرویس و گلدیران و بانیان و غیره اسم مدلها رو برای تمایز از اجناس بدون گارانتی تغییر میده.
    من می بینم کسی اطلاعات غلط به دیگران میده سعی میکنم اصلاح کنم
    این سایت شارپ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم اجناس تقلبی به اسم شارپ

یعنی واقعا شارپ این طراحی های شبیه به مارشال دیگر جنس های چینی داره

2. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

مبنای قرار دادن یک اسپیکر به عنوان سراند یک سیستم خانگی چیه ؟ ایا باید حتما از یه سیستم 5.1 یا 7.1 باشه یا میشه از بلندگوهای متفرقه هم استفاده کرد ؟

مثلا میشه از اینا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا این ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به عنوان سراند یا سراند بک استفاده کرد؟

با تشکر
    سلام.مبنای خاصی نداره.منها شما بهتره از بلندگوهایی استفاده کنید که صدایی نزدیک به مجموعه بلندگوهاتون داشته باشه نه صدایی متفاوت.در ضمن این مدل هایی که لینک دادی بلندگوی مانبتوزینگ هست و اصلا مناسب افکت نیست.از بلندگویی استفاده کنید که برای افکت طراحی شده باشه.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این سایت شارپ

اینم اجناس تقلبی به اسم شارپ

یعنی واقعا شارپ این طراحی های شبیه به مارشال دیگر جنس های چینی داره

اینکه طراحیش به زعم شما شبیه مارشاله که دلیل بر غیر اصلی بودن یک کالا نیست. اونم سایت اصلی شارپ نیست و سایت شارپ شاخه اندونزی هست که طبیعتا فقط تعداد محدودی از محصولات شارپ اونجا معرفی شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام و وقت بخیر.راستش من تی وی سامسونگ دارم می خوام یه سینمای خانگی بخرم هم صدا واسم مهمه که کیفیت خوبی داشته یاشه هم 4تا ایستاده داشته باشه.برند اصلا واسم مهم نیست.خودم دنبال ال جی بودم اما با اینجا آشنا شدم اطمینان کردم که اینجا ب÷رسم بهتره.راستی میخوام ÷خش کننده 3بعدی هم باشه.قیمت هرچه ارزونتر باشه بهتر.ممنون میشم جوابمو بدین.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام و وقت بخیر.راستش من تی وی سامسونگ دارم می خوام یه سینمای خانگی بخرم هم صدا واسم مهمه که کیفیت خوبی داشته یاشه هم 4تا ایستاده داشته باشه.برند اصلا واسم مهم نیست.خودم دنبال ال جی بودم اما با اینجا آشنا شدم اطمینان کردم که اینجا ب÷رسم بهتره.راستی میخوام ÷خش کننده 3بعدی هم باشه.قیمت هرچه ارزونتر باشه بهتر.ممنون میشم جوابمو بدین.
    سلام
    اگر یه سیستم در حد معمولی بخواید میتونید از خود برند سامسونگ بگیرید که هم طراحیش به تلویزیونتون میخوره و هم امکاناتی که میخواید داره+تنوع محصول و قیمت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    قصد خرید یک سینما خانگی دارم که بتونه از رو فلش mkv رو پخش کنه و srt رو هم پشتی بانی کنه ،اگر سه بعدیم بتونه که چه بهتر ولی تو اولویت نیست
    یه صدایه فلت هم داشته باشه ،تویتراش رو مخ نباشه،صدابشم دقیق بزنه بلندی صداش برام مهم نیست
    صداش هم بدرد موزیک بخوره هم فیلم
    حدود 1.5 هم بوجه دارم یکم بالا یا پایین
    تلویزیونم st30
    خیلی خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض Denon یا pioneer

با سلام خدمت دوستان
    دنبال یک سیستم بودم که هم بتونم براموزیک استفاده کنم وهم تماشای فیلم با اولویت موزیک
    بعد ازکلی تحقیق میخواستم Denon1312 بگیرم متوجه شدمusb نداره وباید پلیرجدا براش بگیری بعدمدلهای تودوروکی پایونیر نظرموجلب کرد اما یک فروشنده گفت دنون خیلی بهتره ومدل x1000دنون ویک ست بلندگوی یاماها رو پیشنهاد کرد.
    ضمنا دستگاهی میخوام که با دوام باشه وخدمات پس از فروش خوبی داشته باشه لطفا منو راهنمایی کنین که با بودجه حدود 2تومن تا2.200چی بگیرم که تاچند سال باخیال راحت ازش استفاده کنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان سلام
    قصد خرید یک سینما خانگی دارم که بتونه از رو فلش mkv رو پخش کنه و srt رو هم پشتی بانی کنه ،اگر سه بعدیم بتونه که چه بهتر ولی تو اولویت نیست
    یه صدایه فلت هم داشته باشه ،تویتراش رو مخ نباشه،صدابشم دقیق بزنه بلندی صداش برام مهم نیست
    صداش هم بدرد موزیک بخوره هم فیلم
    حدود 1.5 هم بوجه دارم یکم بالا یا پایین
    تلویزیونم st30
    خیلی خیلی ممنون
    سلام
    سینمایی که برای شما mkv و srt بدون دردسر پخش کنه گیر نمیاد یعنی کلا تولید نشده.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دنبال یک سیستم بودم که هم بتونم براموزیک استفاده کنم وهم تماشای فیلم با اولویت موزیک
    بعد ازکلی تحقیق میخواستم Denon1312 بگیرم متوجه شدمusb نداره وباید پلیرجدا براش بگیری بعدمدلهای تودوروکی پایونیر نظرموجلب کرد اما یک فروشنده گفت دنون خیلی بهتره ومدل x1000دنون ویک ست بلندگوی یاماها رو پیشنهاد کرد.
    ضمنا دستگاهی میخوام که با دوام باشه وخدمات پس از فروش خوبی داشته باشه لطفا منو راهنمایی کنین که با بودجه حدود 2تومن تا2.200چی بگیرم که تاچند سال باخیال راحت ازش استفاده کنم.
    شما همون پیکج دنون 1312 خوبه بگیرید.یه پلیر هم جداگونه براش تهیه کنید برای استفاده از USB و دیسک.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شما همون پیکج دنون 1312 خوبه بگیرید.یه پلیر هم جداگونه براش تهیه کنید برای استفاده از USB و دیسک.
    رایان عزیز ممنون از راهنمایت
    میتونید راهنمایی کنیدچه پلیری بگیرم که هماهنگی خوبی با1312 داشته باشه واز کدوم فروشگاه بگیرم ،چون من شهرستانم ویکی ازدوستام میخوادبگیره وبرام بفرسته
    Last edited by Rassouil; 16-07-2014 at 22:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •