بلییعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بلییعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟![]()
سلام این Banned ینی چی؟تو تلگراما جلوی اسم chaghal که یه پیغام بهش داده بودم نوشته Banned
يعني بنش كردن (محروم شده)
چون با چند تا يوزر بازي مي كرده
اون عکسی که گذاشتی اینو میگم
این چیو نشون میده؟مگه نه تا بیشتر ورلد داریم؟مال یه بازی دیگس؟
ها خودم فهمیدم این ماله جنگا قبیله ایه من اونه بازی نکردم
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 18-05-2009 at 23:15.
خوب خسته نباشین!
الان یوزرش رو بن میکنن یا اینکه IP ؟
فقط کاراکتر توی اون ورد رو بن میکنن ! نه اکانت و نه کاراکتر ورد های دیگه رو !الان یوزرش رو بن میکنن یا اینکه IP ؟
این قضیه بن شدن ما هم داستانی شده ها
---
چه تلگرام هایی برام میاد !
I don´´t spike very well inglis but i can play in your city?
بهع مگه چی گفتم بت بر خورد دلت جا دیگه پره حرفی نیست...
در باره ویرایش پستهامم چندین بار گفتم بازم میگم چرا با پستای اضافی مث بعضیا بیخود تاپیکو شلوغ کنم؟یه پستو چن بار ویرایش میکنم میشه عیب این کارو بگین چیه؟تازه باید ازم تشکر هم میکردین معلوم هست مشکل شما با ویرایش پستها چیه؟؟؟
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 19-05-2009 at 17:26.
انگیزم واسه پیدا کردنhammer شده 80 ینی حالا احتمال پیدا کردنش کمتر شده و پول هم کمتر میده؟
~~~>>> اینا احتمالا دیکشنری ندارن خدا پدر مادر این دیکشنری انلاین سازا رو بیامرزه !!!
شما دوزاریت کجه ! وگرنه هر پستت رو 10 بار ویرایش نمیکردی ! تقصیر منه که به پست های شما جواب میدمچه تلگرام هایی برام میاد ! ~~~>> این بیچاره احتمالا دیکشنری نداره خدا پدر مادر این دیکشنری انلاین سازا رو بیامرزه به داد من میرسن این جور غلط غلوط ننویسم ولی باز سعی میکنم اصا ننویسم گندش در نیاد دوزاریت افتاد؟
صلوات بفرستین!!!
جناب ضد حال وقتی شما پستتون رو چند بار ویرایش می کنین باعث میشه که پاسخ دهنده به پست شما هم مجبور شه چند بار پستاش رو ویرایش کنه که این وقت گیر خواهد بود....لطف کنین قبل از اینکه پست بدین کمی بیشتر دقت کنین تا مجبور نشین دوباره پستتون رو ویرایش کنین...اینطوری هم کار شما راحت تر راه میافته و هم بچه ها می تونن سریع تر جوابتون رو بدن
(اگه دیدین الان پستم رو ویرایش کردم واسه این بود که پاسخ را ص نوشته بودم!!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)