سلام
شما از کجا اینترنت دارید؟![]()
سلام دوستان
وضعیت پارس انلاین چه جوریه؟
سرعت روزانه و شبانه اش فرقی میکنه؟
اکانت 128 روز 140 شب 15
اکانت 256 روز 190 شب 30
خیلی ممنون.امار روزانه اشو دارین؟
در کل ازش راضی هستین؟
سلام اینترنت نامحدود واقعا! میخوام از کجا بگیرم
الان آرت 2 شاتل دارم
سرعت خیلی اومده پائین بعد 40 گیگ دانلود
سلام دوستان
من مدت دو سال از شرکت فن آوا نمایندگیش در بابل ( پارسیان سیستم طبرستان ) استفاده میکنم قعطی زیاد داره اما در کل کیفیتش خوبه اما هزینش زیاده چون باید هر چند روز یک گیگ شارز کنم
چون سرویس حجمی استفاده میکنم و مصرفم زیاده برای هر گیگ 5140 تومان میدم جالب اینجاست که اگه بخوای چند گیگ بخری تخفیف نداره یعنی اگه 10 گیگ هم بگیرم باز هر گیگ 5140حساب میکنه !!!!!!!!!
چند وقت دیگه قراردادم تموم میشه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم چون احساس میکنم دارن ازم پول زور میگیرن چون اگه نا محدود هم بگیرم بازم برام قیمتش ماهی بیشتر از 50 تومن میوفته !!!!
حالا از شما دوستان خوب میخوام راهنماییم کنین از کدوم شرکت بگیرم که هم کیفیتش خوب باشه هم قیمت مناسب !!
راستی رفتم سایت نوین نت قیمتش مناسبه متوجه شدم با همین هزینه که دارم الان میدم میتونم سرعت 2 تا 4 M داشته باشم داخل بابل هم پوشش میده !!!
دوستان لطفا راهنمایی کنین منتظر جواباتون هستم
دوستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتا ن کمک روانی شدم
یکجا بگین پینگش خوب باشه بریم من سپنتا ولی افتضاح شده میخواستم اول وایرلس بگیرم که نشد الان میخواستم برم نوین نت که پر .... کجا برم .... دیگه من معمولا لول بازی میکنم ؟!!1
دوستان من زنگ زدم 1899 ( سرویس پشتیبانی مخابرات استان گلستان ) گفتم چرا نمیتونم هیچ صفحه ای رو باز کنم ؟ گفت این همه مشکلات به خاطر اینه که دسترسی ما به اینترنت خارج از کشور کم کم داره قطع میشه !
خوبه . با این وضع داریم برمیگردیم به دوران جاهلیت و انسان های اولیه !
واقعا اگه اینکارو کنن هنوز معنی و مفهوم اینترنت رو نمیدونن چیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)