فکر کنم نسخه ای که شما داشته باشید , انتی ویروس باشه هااااااااااااااا !!!!؟؟
هروقت نسخه ی اینترنت سکیوریتی را نصب کردید , مشاهده خواهید کرد که تنظیمات را داره !!!
فکر کنم نسخه ای که شما داشته باشید , انتی ویروس باشه هااااااااااااااا !!!!؟؟
هروقت نسخه ی اینترنت سکیوریتی را نصب کردید , مشاهده خواهید کرد که تنظیمات را داره !!!
نه دوست عزیز شما باید نسخه قبلی را ریمو کنید و بعد از ریستارت شدن / نسخه جدید را نصب کنید.
اون گجت مشکلی نداره / برای من هم گاهی اوقات خاکستری میشه..
که با یک بار exit کردن کسپر مشکل برطرف میشه.
این ویندوز دفندر در 7 چه کاری انجام میده ؟ با وجود kis 2011 نیازی بهش هست ؟ فعال باشه یا نه ؟
سلام
این یک انتی اسپای ور هست از ابزار هاي پيشرفته و قابل توجهی براي شناسايي بد افزار ها استفاده مي كند كه مي تواند اطلاعات زيادي درباره برنامه هاي Startup ، برنامه هاي در حال اجرا، نرم افزار هاي متصل به شبكه و اینترنت هستند را به نمایش میگذارد.و هربرنامه ای که بخواد به اینترنت متصل بشود یا درخواست اتصال میخواهد را , به نمایش میگذاره...
البته انتی اسپای ور هایی هم هستند که بهتر از / انتی اسپای ور مایکروسافت باشن ...
من که این دیفندر را خاموش کردم و بجاش از انتی مالواربیتس و سوپر انتی اسپای ور استفاده میکنم نسخه رایگانش و تا بحال هم به مشکلی برنخوردم.
Last edited by Karkas20; 18-04-2011 at 12:37.
خب یعنی الان من پاک کنم کاسپرو؟ بد شد که![]()
این دیگه تصمیم خود شماست که کسپر را ریمو کنید یا استفاده ؟
من که 2 ساله یا بیشتر وی ..پ.ان رو استفاده میکنم و همیشه هم کازپرس کای نصب بوده و مشکلی نبوده
.
.
.
راستی من ویندوزم اکس پی هست هنوز( البته به خاطر سی سی کم مجبورم چون با سون بعضی اوقات هنگ میکرد لعنتی
)
حالا به نظرتون Version 2011 (11.0.2.556 رو نصب کنم یا نه؟ مدت هاست که Version 2011 (11.0.1.400 رو دارم و مشکلی هم نداشتم باهاش
ولی به هر حال بهتره اپدیت باشه دیگه.الان میخوام ویندوز نصب کنم دوباره و همون اکس پی هم هست
ورژن جدید باگی چیزی نداره که؟
کسپرسکی با همه وی پی ان ها مشکل نداره !!
بلکه با بعضی از پورت های , وی پی ان ها مشکل داره که یا اجازه کانکت شدن نمیده یا اگر اجازه کانکت شدن میده, سند یا رسیو نمی توان انجام داد.
مشکل هنگ کردنش هم اسکن استارت اپ هست که بعضی اوقات باعث هنگ یا اهسته تکان خوردن موس میشه.
بهتر هست که نسخه ی 11.0.2.556 را نصب کنید چون نصب به نسخه قبلی باگ هاش رفع شده و بعضی از گزینه هاش بهینه تر شدن.
فعلا که ورژن جدید باگ بخصوصی نداره ..بهتر هست اخرین نسخه را از خود سایت کسپر دانلود کنید.
11.0.2.556
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)