تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 929 از 2365 اولاول ... 429829879919925926927928929930931932933939979102914291929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,281 به 9,290 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

محمد جان به خاطر همین صحبت های شما و آقا حمید دارم یه شانس دیگه بهش میدم و فردا میبرمش تعمیرگاه. وگرنه باور کن مرخصی گرفتن و افتادن دنبال این کارا اونم این موقع سال اصلا برام مقدور نیست.

معلومه که نمیشه با یه مثال بگی کل یه چیز درسته یا غلط. منم اینو میدونم. ولی تجربه خودم + کلی مورد مشابه در سایتهای داخلی و خارجی منو به این فکر انداخت که آیا اصولا کسی از یو اس بی این پخش استفاده کرده یا همه فقط صداشو با سی دی شنیدن..

بازم میگم قصد بی ادبی به کسی رو نداشتم و معذرت میخوام.
    خواهش میکنم عزیز
    من ناراحت نیستم و از شما بی ادبی ندیدم
    میدونم الان چی میکشی چون بار ها و بار ها تجربش کردم تو مبحث سیستم صوتی
    گاهی وقت ها مشکل یه جایی هست که آدم فکرش هم نمیکنه
    اولین پخشی که برا ماشینم گرفتم 2350 پایونیر بود که برای نصبش 1 هفته الاف شدم
    پیش هر کی رفتم وقتی پخش رو وصل میکرد ، آمپیلی و اسپیکر رو وصل میکرد از اسپیکر ها فقط صدای ساب مانند میومد که همه گفتند پخشت خرابه و فقط خروجیه ساب داره
    بعد 1 هفته گشتن تو شهر قم که ماشالله همه هم استااااااااد!!!!!! یه نفرو پیدا کردم که 4 تا مجله خونده بود و یه چیزی حالیش بود
    رفتم پیشش و یه نیش خند زد و گفت این پخش وقتی خاموشه یه تنظیمات مخفی داره که میتونی تک خروجی این پخش رو جداگونه مختص ساب کنی یا اسپیکر که این گزینه روی ساب تنظیم بود .
    سرتم درد آوردم خلاصه با یه گزینه از تنظیمات پخش مشکل ما حل شد رفت پی کارش

امیدوارم مشکلتون حل بشه
    موفق باشید

راستی انقدر گیج شده بودم سوالم یادم رفت این سابه که گذاشتم جا فابریکی پراید وقتی جلو میشینیم چیز زیادی نه ولی وقتی عقب میشینیم بیسش این تاقچه عقبو انقدر صدا میده که سر آدم میترکه نمیشه کاری کرد تاقچه انقدر صدا نخوره؟ تاقچمون مشکلی نداره ها
    سلام
    نمیدونم ماشینت مدل چنده ولی مدل پایین ها صدا میدن
    اکثر صدا ها از پشت صندلی هست اون قسمتی که ستون ها هستند ، یک ورقی پشت اون هست که معمولا اون صدا میده
    مال منم همین جوره ولی انقد بیسم قویه که حس نمیشه
    Last edited by Mohammadkiller; 04-02-2013 at 00:34.

2. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

یکی هم به داد ما برسه بالا پرسیدما سوالم گم شد انگار
    صدای تاقچه رو چیکار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1 پخش و آمپ برای 718؟

سلام به سروران محترم خصوصا خدمت آقا حمید .منکه ایشونو نمیشناسم ولی یکم که تو نت واسه مشاوره سیستم صوتی گشت زدیم اسم ایشون همه جا بوده.آقا حمید بنده دوتا باند 718 دارم پشت آبی با هولوگرام لیزری اندونزی که فک کنم اصل باشه.میخوام یه پخش مناسب بهم معرفی کنین فقط حتما Usb بخوره. در صورت لزوم یه آمپ که باهاش مچ بشه هم معرفی کنین چون زیاد نمیخوام هزینه کنم البته چند وقت دیگه احتمالا بخوام یه ساب ووفرم بندازم واسه این کار باید 4 کانال باشه دیگه؟.کیفیت صدا نسبت به کمیتش واسم مهمتره.ماشین هم نمیدونم لازمه بگم یا نه ولی 405 ه.ممنون میشم ج بدین
    Last edited by enchante; 04-02-2013 at 01:38.

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام و خواهش میکنم.
    نه قطع نکن.از آمپ قطع کن مستقیم بزن به پخش.لول اسپیکرهای عقب رو کم کن تا با جلو مچ بشه.
    یا علی.
    سلام
    آقا مشکل اینجاست که زوزه می کشه !!! اگه هم تنظیمات پخش رو تغییر بدم و بیس رو کم کنم خوب باندها و سابم نمی کوبن !!
    یه راهی گفتی که خازن بزارم سر راهش . حقیقتش متوجه نشدم . این نصاب ها بلدن ؟ کار معمولو رایجیه ؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز
    من ناراحت نیستم و از شما بی ادبی ندیدم
    میدونم الان چی میکشی چون بار ها و بار ها تجربش کردم تو مبحث سیستم صوتی
    گاهی وقت ها مشکل یه جایی هست که آدم فکرش هم نمیکنه
    اولین پخشی که برا ماشینم گرفتم 2350 پایونیر بود که برای نصبش 1 هفته الاف شدم
    پیش هر کی رفتم وقتی پخش رو وصل میکرد ، آمپیلی و اسپیکر رو وصل میکرد از اسپیکر ها فقط صدای ساب مانند میومد که همه گفتند پخشت خرابه و فقط خروجیه ساب داره
    بعد 1 هفته گشتن تو شهر قم که ماشالله همه هم استااااااااد!!!!!! یه نفرو پیدا کردم که 4 تا مجله خونده بود و یه چیزی حالیش بود
    رفتم پیشش و یه نیش خند زد و گفت این پخش وقتی خاموشه یه تنظیمات مخفی داره که میتونی تک خروجی این پخش رو جداگونه مختص ساب کنی یا اسپیکر که این گزینه روی ساب تنظیم بود .
    سرتم درد آوردم خلاصه با یه گزینه از تنظیمات پخش مشکل ما حل شد رفت پی کارش

امیدوارم مشکلتون حل بشه
    موفق باشید

سلام
    نمیدونم ماشینت مدل چنده ولی مدل پایین ها صدا میدن
    اکثر صدا ها از پشت صندلی هست اون قسمتی که ستون ها هستند ، یک ورقی پشت اون هست که معمولا اون صدا میده
    مال منم همین جوره ولی انقد بیسم قویه که حس نمیشه
    132 مدل 87 از اون داشبورد طرح اصلی
    دقیقا همون جایی که گفتین صدا میده من قبلا ساب تلوزیونو گذاشته بودم صنوق عقب فقط صدا بیرون میرفت تاقچه هم صدا نمیخورد
    ولی این دفعه ساب کامپیوترمو جا باند عقبی جا زدم دقیقا همون جایی که اشاره کردی چنان میلرزه صدا آهن ورقو این چیزا میده که انگار تاقچه داره همش میریزه
    بعد چرا باند 6.9 قوی وصل میکنیم تاقچه انقدر صدا نمیخوره که
    پس حتما تاقچم مشکل داره!!!!!!1

8. این کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من میخواستم برای استیج عقب یک کامپوننت بگیرم بنظرتون از بین این دو کامپوننت کار کرده کدوم بهتره و با این آمپی که دارم sound stream pca 2.360 میتونه ست بشه و راه بی افته
    AUDISON AV-K5
    HERTZ HSK-163
    هردو 500 قیمت دارم بنظرتون کدوم بهتر هست و بکار من میاد.
    DLS MS5A این چطور کامپوننتی هستش؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید عزیز
    ممنون که مثل همیشه با محبت جواب ما رو دادی

قبل از هر چیز مطلبی رو بگم که باید توی همون پست دیروز می نوشتم:
    بنده قصد جسارت و زیر سؤال بردن تجربیات و دانش هیچ یک از اساتید و دوستان رو ندارم و فقط تجربه شخصیمو نوشتم.

حمید جان خودت میدونی تو این وضع خراب درآمد ها میری کلی هزینه میکنی تا یه کم از بار استرس و مشکلات فکریت لا اقل تو ترافیک شهر کم بشه، بعد میبینی بر عکس شده مایه عذابت. اونوقت چه حالی بهت دست میده. اونم قطعه ای که دقیقا توصیه شده بوده و خودسرانه نخریدمش.
    الان باید آخر سالی بیفتم دنبال مرخصی و تعمیرگاه و ایاب و ذهاب و بدبختی های خاص خودش.. آخرم دل چرکینم ازش حتی اگه درست بشه. هر روز باید استرس داشته باشم که الان قطع میشه یا 5 دقیقه دیگه.

به هیچ وجه نخواستم بگم شما یا بقیه بچه ها که 7016 رو پیشنها دادن مقصرن یا ندونسته پیشنهاد دادن یا مثلا کنوود مال فامیلشونه و ...
    حقیقتا از سر ما که گذشت، ولی دوست نداشتم شخص دیگه ای به این مشکل بر بخوره. برای همین درشت نوشتم.
    قضیه اون چماق هم دیدم یه حالت بازدارنده در خواننده بوجود میاره

بازم اگر به نحوی نوشتم که شما یا برخی دوستان دیگه احساس کردن روی صحبتم با اونا بوده، همینجا عذرخواهی میکنم.

فردا دارم میبرمش عباسی (از الان عذا گرفتم برای مسیر شلوغ و طولانیش) بدم به مغازه دار. اول تست کنه تو مغازش بعد اگه نشد بفرستمش تعمیرگاه (فکر کن 10 روزه ضبطو خریدی بره برای تعمیرات).

یا علی
    سلام مهدی عزیزم.من کوچیک شما و همه دوستان عزیز هستم.طی تماسی که داشتم مشخص شد که بله این پخش شکل هنگ داره ولی اغلب پس از ارسال به شرکت رفع مشکل میشه.انشاءالله دستگاه شما هم رفع عیب خواهد شد.نگران نباش.
    مـــــــــــرسی حمید جان
    لطـــف کردی جواب دادی
    راه دیگه ای نداره که هزینه پایین تر بیاد؟
    مجتبی جان من هر کاری از دستم بر بیاد براتون انجام میدم.ولی توصیه میکنم کم کم قطعات رو تهیه کن ولی خوب. اگه الان مثلا فقط میتونی یه آمپ بگیری با کل پولت آمپ رو بگیر.بعدا قطعه دیگه.این تجربه من هست. مطمئن باش بعدا پشیمون میشی.با 400 تومن هیچ چیزی نمیشه خرید گلم.باز هم من شرمنده هستم و دستم تا حدی بازه وگرنه دریغع نمیکردم. دوستان قدیمی منو میشناسن.
    یکی هم به داد ما برسه بالا پرسیدما سوالم گم شد انگار
    صدای تاقچه رو چیکار کنم؟
    دقیق بگو ببینم چیکار داری میکنی؟ساب کامپیوتررو بستی تو صندوق پراید؟بابا چه کارهائی میکنید شماجوونها.
    سلام به سروران محترم خصوصا خدمت آقا حمید .منکه ایشونو نمیشناسم ولی یکم که تو نت واسه مشاوره سیستم صوتی گشت زدیم اسم ایشون همه جا بوده.آقا حمید بنده دوتا باند 718 دارم پشت آبی با هولوگرام لیزری اندونزی که فک کنم اصل باشه.میخوام یه پخش مناسب بهم معرفی کنین فقط حتما Usb بخوره. در صورت لزوم یه آمپ که باهاش مچ بشه هم معرفی کنین چون زیاد نمیخوام هزینه کنم البته چند وقت دیگه احتمالا بخوام یه ساب ووفرم بندازم واسه این کار باید 4 کانال باشه دیگه؟.کیفیت صدا نسبت به کمیتش واسم مهمتره.ماشین هم نمیدونم لازمه بگم یا نه ولی 405 ه.ممنون میشم ج بدین
    شما لطف داری،بنده انجام وظیفه میکنم.
    اگه سقف بودجه رو هم میفرمودید خیلی خوب میشد.
    اگر برای استیج جلو نمیخواهید اسپیکر اضافه کنید بهتره یه دوکانل بگیرید و بعدا یه مونو برای سابتون.
    اکسسوری هم که میخواهید.
    سلام
    آقا مشکل اینجاست که زوزه می کشه !!! اگه هم تنظیمات پخش رو تغییر بدم و بیس رو کم کنم خوب باندها و سابم نمی کوبن !!
    یه راهی گفتی که خازن بزارم سر راهش . حقیقتش متوجه نشدم . این نصاب ها بلدن ؟ کار معمولو رایجیه ؟
    انتخاب خازن کار هر کسی نیست. اصلا بعید میدونم بدونند چی هست و چیکار میکنه.اگه داره اذیت میکنه قطع کن.
    محمد 944 سالار آمپهای پایونیره.داغ دلمو تازه کردی
    کجا پیدا کردی؟تمیزه؟اگه تعمیر نشده باشه و تمیز باشه و جعبه هم داشته باشه بالای 600 می ارزه.
    دوستان عزیز من میخواستم برای استیج عقب یک کامپوننت بگیرم بنظرتون از بین این دو کامپوننت کار کرده کدوم بهتره و با این آمپی که دارم sound stream pca 2.360 میتونه ست بشه و راه بی افته
    AUDISON AV-K5
    HERTZ HSK-163
    هردو 500 قیمت دارم بنظرتون کدوم بهتر هست و بکار من میاد.
    DLS MS5A این چطور کامپوننتی هستش؟
    دوست عزیز شما میخواهید 500 تومن هزینه کنید برای هرتز سری HSK?!! اونم دست دوم؟
    من گلیدن RS165 که فروشش 550 هست رو براتون 500 میگیرم. آکبند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این هم قیمتش 165 یورو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آدیسان هم سایزش 13 هست.کامپوننت زیر 16 بدرد نمیخوره.
    DLS هم مدل MS6A مناسب هست. این مدل که فرمودی 13 سانتی هست.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا حمید من می خوام یه جفت از این اسپیکر mxc 609 plus بگیرم . منتها آمپم پایونییر 6500 . گونم نمی کنم حالا حالا پول آمپ رو داشته باشم .
    به نظرت فایده داره الان 4 تا باندمو بفروشم با پولش یه جفت از این اسپیکر بگیرم ؟ دوتاش جوابگو هست ؟
    الان دوتا 6974 دارم و دوتا 6984

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید..اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنونتون میشم

پخش ماشین پایونیر 9450 هست ماشین هم 206..الان باندم پایونیر آمپلی نمیخوره

میخوام یه جفت باند جدید- آمپلی 4 کاناله-( کامپوننت در صورت نیاز)- ساب و باکس بگیرم

بلندی صدا اصلا برام مهم نیست میخوام کیفیت خوبی داده باشه رو صداهایی که فقط خودم تو ماشین بشنوم..میخوام یه بیس تمیز داشته باشه از صدای ریز و تیز هم بدم میاد کلا ترجیح میدم صدای سیستم از نرمال

بیشتر به سمت بم باشه و بیس تمیز و قوی داشته باشه البته همه اینا نیازمند بودجه خوبی هست که متاسفانه در مورد من محدود حدود 700 حالا یه مقدار بیشتر میتونم هزینه کنم...با توجه به شرایط که صدای

بیس دار و بیشتر می پسندم و

هد یونیت: پایونیر 9450
    ماشین: 206

چه پیشنهادی برای خرید ساب و آمپ و اسپیکر و کامپوننت دارید ..کامپوننتم میخوام برای اینکه صدای استریو بعضی از این سیستم ها خیلی تمیز هست و تقریبا از همه جا خودرو یه صدای خوشگلی شنیده میشه

پیشاپیش مرسی از کمکتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •