تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 929 از 2403 اولاول ... 429829879919925926927928929930931932933939979102914291929 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,281 به 9,290 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این کار عملیه کره شمالی همین کار رو انجام داده و کلاً اینترنتشون داخلیه اینا هم از کره شمالی یاد گرفتن میخوان اینکار رو انجام بدن
    اندیشه 128 نامحدود سرعت دانلود 30

یعنی بدبخت شدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من یه روز بدون youtube باشم میمیرم

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

11

این کار عملیه کره شمالی همین کار رو انجام داده و کلاً اینترنتشون داخلیه اینا هم از کره شمالی یاد گرفتن میخوان اینکار رو انجام بدن

دقیقا!!!

3. 2 کاربر از M0hammadH0ssein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M0hammadH0ssein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    0131

13

به نقل از سایت شاتل

• هزینه مودم زایکسل ۴۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی­ سیم زایکسل ۹۵٫۰۰۰ تومان است.
    • هزینه‌ی راه‌اندازی و نصب هر یک از سرویس‌ها ۱۵۰۰۰تومان است.
    • در صورت پرداخت به صورت ۳ ماهه ۲%، ۶ ماهه ۵% و یک‌ساله ۱۱% تخفیف به مشترک تعلق می‌گیرد.
    • هزینه راه‌اندازی بر روی بیش از یک دستگاه جداگانه محاسبه می‌شود.
    • به قیمت­های بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد.

---------------------------------
    حالا تفاوت هاش با شرکت اندیشه

مودم زایکسل رو 85 هزار تومان میده ، در ضمن مودم های با قیمت پایین تر هم داره
    هزینه نصب در صورتی خود مشتری بخواد براش انجام میشه و ده هزار تومانه
    درصورت پرداخت سه ماهه 5% ، 6 ماهه 10% و یک ساله 15% تخفیف داره
    هیچ هزینه ای برای استفاده چند دستگاه دریافت نمیشود
    درضمن طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده 3% است !!!

به تمام اینها تفاوت هزینه شارژ ماهیانه را هم اضافه کنید.

یعنی شما هیچ کدومتون نمیخواین بفرستین؟
    بابا اگه سختتونه بگین من خودم مینویسم شما فقط کپی پیست کنید!

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

به نقل از سایت شاتل

• هزینه مودم زایکسل ۴۵٫۰۰۰ تومان و هزینه مودم بی­ سیم زایکسل ۹۵٫۰۰۰ تومان است.
    • هزینه‌ی راه‌اندازی و نصب هر یک از سرویس‌ها ۱۵۰۰۰تومان است.
    • در صورت پرداخت به صورت ۳ ماهه ۲%، ۶ ماهه ۵% و یک‌ساله ۱۱% تخفیف به مشترک تعلق می‌گیرد.
    • هزینه راه‌اندازی بر روی بیش از یک دستگاه جداگانه محاسبه می‌شود.
    • به قیمت­های بالا، ۴% مالیات ارزش افزوده (۱/۸درصد عوارض و ۲/۲ درصد مالیات) افزوده خواهد شد.

---------------------------------
    حالا تفاوت هاش با شرکت اندیشه

مودم زایکسل رو 85 هزار تومان میده ، در ضمن مودم های با قیمت پایین تر هم داره
    هزینه نصب در صورتی خود مشتری بخواد براش انجام میشه و ده هزار تومانه
    درصورت پرداخت سه ماهه 5% ، 6 ماهه 10% و یک ساله 15% تخفیف داره
    هیچ هزینه ای برای استفاده چند دستگاه دریافت نمیشود
    درضمن طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده 3% است !!!

به تمام اینها تفاوت هزینه شارژ ماهیانه را هم اضافه کنید.
    اولا قیمت وایر لس تورشت 89000 تومنه نه 95000 تومن و قیمت 95000 تومن فقط برای تهرانه . دوما هر سرویسی داشته باشی اون سرویس و یک ماه رایگانم بت میدن یعنی خیلی ارزون تر از جاهای دیگه میشه. البته بایدم باشه چون تنها نمایندگی رسمی Zyxel تو استان گیلان.
    این پرداخت های چند ماهه رو که گفتی فقط برای سرویس های ویژه یعنی Art است و تخفیف پرداخت های چند ماه ی سرویس های معمولی ECO از اندیشه خیلی بیشتره.

برای مثال :
    سرویس 256 یک ماهه 16900
    و قیمت همین سرویس در حالت قرار داد 3 ماهه :
    ماهی 11900

یعنی 30% تخفیف نه 2% !

در ضمن سرعت های همه ی سرویس های اندیشه با سرعت تشویقی مثل هم میشن! در صورتی که سرعت بالا بخوایم باید هزینه ی نجومی پرداخت کنیم در صورتی که تو شاتل سرعت های خیلی بالاتر هم در دسترسه!!!

ساعت رایگان 1 ساعت بیشتره! من با سرویس 2 مگم اگه 1 تا 7 کاملا دانلود کنم بیشتر از 4 گیگ دانلود دارم!

و در ضمن من تو همین 4 ماه اخیر 9 گیگ ترافیک رایگان گرفتم از شاتل یعنی اگه به قیمت اندیشه حساب کنیم 22500 تومان ترافیک رایگان تازه بدون محاسبه ی 300 مگ رایگان هر ماه چون 4 بارم از اون 300 مگ استفاده کردم یعنی 1200مگ دیگه!!!! که البته 3 گیگ از اون 9 گیگ رو در قبال خرید 3 گیگ هدیه گرفتم. یعنی پکیج 3 گیگه خریدم و 6 گیگ دادن. این شرایط رو معمولا تو هر دوره به مدت چند روز میذارن.

نمیشه این دو تا شرکت و اینجوری مقایسه کرد چون این دو شرکت دو روییه ی تبلیغاتی کاملا متفاوت رو در پیش گرفتن. یه خوبیایی اندیشه داره که شاتل نداره و همین طور بر عکس! به نظر من بیشتر بستگی به نوع نیاز های کاربر داره. مثلا به نظر خودم اندیشه تو سرویس 128 نا محدود قوی تر از شاتل عمل کرده.اما چون خودم به سرعت بالا نیاز داشتم به شاتل رو آوردم چون اندیشه اصلا سرعت بالا با این قیمت کم نداشت.
    Last edited by soosmar_asl; 04-04-2011 at 13:00.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

میگم همه کسانی که از اندیشه سرویس میگیریم پیام بزنیم بهشون که چرا هیچ وقت حجم هدیه و از این چیزا به ما نمیدن!
    اسپم کنیم شاید جواب داد!
    کاش زودتر میگفتین...الان دیگه تابلو میشه...اوایل سال میگفتیم شاید یه کاری میکردن ولی فکر کاهش سرعتشم کردین؟؟؟شاید سرعتو کم کنن هیچ اعتراضی هم وارد نیست چون سرعت تشویقیه

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

مثلا به نظر خودم اندیشه تو سرویس 128 نا محدود قوی تر از شاتل عمل کرده.اما چون خودم به سرعت بالا نیاز داشتم به شاتل رو آوردم چون اندیشه اصلا سرعت بالا با این قیمت کم نداشت.[/QUOTE]
    خوب به قول دوستان که اندیشه رو سرعت های پایین تمرکز کرده و شاتل رو سرعت های بالا

7. 2 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا ماکه گرفتیم
    من که هیچ پولی به اندیشه ندادم فقط پول هزینه ماهیانه رو دادم که شد 23200 تومن که 200 تومنو تخفیف داد از شعبه جدیدشم گرفتم رفتم تو دیدم یه لشکر دارن نگام میکنن همشونم خانم. جز یکی.
    خلاصه یه سلام کردیمو ثبت نام کردیم اومدیم پایین دیدیم ماشینمونو بستن به جرثقیل دارن میبرن!!! ادامشو تو یه تاپیک دیگه نوشتم حتما ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال:
    من که هیچ پولی به اندیشه ندادم اگه بخوام ماه دیگه از یه شرکت دیگه بگیرم میتونم؟؟؟
    شما تاحالا این سرعتو تجربه کردین؟؟؟
    Last edited by arashlolos; 04-04-2011 at 13:13.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راستی من یجا تو رشت با سرعت 900 کیلو بایت دانلود کردم یه جا هم که همیشه تو دسترسمه سرعتش اکثرا 128 و گاهی هم 450 کیلوبایت هستش!ولی بیشتر رو 128 هستش گاهی هم 70 میشه. هردو هم رایگان
    ولی خیالتون جمع به شماها اجازه دانلود نمیدن
    اینترانت ملی هم جوک نیست حالا میبینید اونایی که دارن این کارو میکنن فکر همه چیو کردن ایمیل و تجارت الکترونیک و ...
    چجوریشو دیگه من نمیدونم...

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی من یجا تو رشت با سرعت 900 کیلو بایت دانلود کردم یه جا هم که همیشه تو دسترسمه سرعتش اکثرا 128 و گاهی هم 450 کیلوبایت هستش!ولی بیشتر رو 128 هستش گاهی هم 70 میشه. هردو هم رایگان
    ولی خیالتون جمع به شماها اجازه دانلود نمیدن
    اینترانت ملی هم جوک نیست حالا میبینید اونایی که دارن این کارو میکنن فکر همه چیو کردن ایمیل و تجارت الکترونیک و ...
    چجوریشو دیگه من نمیدونم...
    آره . به نظر منم عملیش میکنن. اینا اصلا نگران نیاز ها و رفاه مردم نیستن فقط به فکر منافع خودشونن! برا همین فکر میکنم این کار و انجام میدن!

11. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آره . به نظر منم عملیش میکنن. اینا اصلا نگران نیاز ها و رفاه مردم نیستن فقط به فکر منافع خودشونن! برا همین فکر میکنم این کار و انجام میدن!
    اینا دیگه کیه منافع دیگه چیه اینا هرچی که مصلحت باشه انجام میدن
    اصلا فکر کنم این بحث ها بیفایدست
    ما که همه چیزو نمیدونیم

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که هیچ پولی به اندیشه ندادم اگه بخوام ماه دیگه از یه شرکت دیگه بگیرم میتونم؟؟؟
    شما تاحالا این سرعتو تجربه کردین؟؟؟
    نه نیازی نیست پولی بدی . اندیشه هزینه ی نصب نمیگیره اما شاتل 5 تا 15 هزار تومن میگیره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •