سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
سلام
دوستان نظرتون در مورد این دوربین چیه ( Sony HX 100 ) ؟ توی این رنج قیمت چه مدل هایی دیگه ای هست که بهتر از این باشن ؟ در نور کم هم عکس های خوبی میگیره ؟ عکس ها زنده و طبیعی هستن ؟
یه توضیح کامل میخواستم + قیمت
خیلی خیلی ممنون
هنوز وارد بازار ایران نشده
از ریووهایی که من ازش دیدم نویز بالایی داشت![]()
بچه ها بین دوربین های Fujifilm AX300 و Canon Powershot A800 فکر میکنید کدوم بهتره ؟
به طور کلی از نظر کیفیت فیلمبرداری و عکاسی و همین طور عکاسی در شب و کلا فانکشن های اضافی فکر میکنید کدوم بهتره ؟
اول ميخوام بدونم كه كدوم برند بهتر هست مبلغ نهايت تا 400.
کسی نیست اینجا جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی در مورد TX100V سونی اطلاعاتی داره؟
حدود 450 تومن این دوربین رو بگیرم یا نظر دیگه ای است؟
نیکون d3100 دوربین خیلی خوبیه و نسبت به قیمتش ارزش زیادی داره. ولی حرفه ایه. می تونید در حالت اتوماتیک باهاش کار کنید و عکس های خوبی هم بگیرید. ولی اگه می خواین راحت عکاسی کنین بهتره slr-like بگیرین. مثلا hs20. البته کیفیتش قطعا با d3100 نمی رسه ولی یه همه کارست. برای اینکه از d3100 به خوبی استفاده کنید بهتره یه لنز دیگه هم خریده بشه و ...
بابا من دارم با توجه به بودجه م میگم تا 150.000 تومن
سلام
به نظر شما دروبین
با این شرایط چی خوبه بگیرم
1. عکاسی بشه کرد
2. فیلم برداری هم بشه کرد
3. کیفیت خوبی داشته باشد
4. جمع و جور باشد
5. قیمت بین 400-600 هزار تومان البته قصد دارم در انگلیس بخرم که تبدیل میشه به پوند.
6. ظاهر دروبین مهم نیست
با تشکر
من فکر کردم منظور شما nikon d3100 بود. canon a3100 رو اطلاعی ندارم ...
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
می تونید سوپر زوم هایی مثل sony hx100v یا canon sx30isِ یا fuji hs20 بگیرید که کمی بزرگن. اگه کیفیت می خواین می تونید Canon g12 یا nikon p700 و یا همرده اونا رو بگیرید.
یا اگه علاقه مند به عکاسی هستید و می خواین کیفیت خوبی داشته باشین می تونید به dslr های ارزون هم فکر کنین. یا mirrorless های مثل nex های سونی یا الیمپوس و پاناسونیک ...
خلاصه کمی بیشتر میشه ولی ارزشش رو داه. کیفیتشون خیلی بهتره ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)