این باتل فیلد 2 چرا باید رویه سیستم با مشخصات پایین اجرا بشه ولی رو سیستم عالی اجرا نشه؟؟؟؟
این باتل فیلد 2 چرا باید رویه سیستم با مشخصات پایین اجرا بشه ولی رو سیستم عالی اجرا نشه؟؟؟؟
به نظر من شما اول مشخصات کامل هر دو سیستم رو بدی بهتر میشه نظر داد(کامل با چیپستها)...
منظور از restart کردن دوباره بازی چیه؟
قبلا بین سیوهام فضای خالی گذاشتم ولی بازم خراب شد
سلام دوستان من بازی call of duty 5 رو خریدم وقتی بازی رو نصب می کنم دو ایکن روی دکستاپ میاد که یکی نوشته Call of Duty(R) - World at War(TM) Multiplayer ویکی دیگه نوشته Call of Duty(R) - World at War(TM) Solo - Co-op وقتی روی ایکون دوم کلیک می کنم بازی خیلی طول می کشه لود بشه و وقتی ام لود میشه اولش اینه مینویسه online service error can not to online service بعد میره قسمت افلاین وقتی نیو گیم میزنم بازم خیلی طول می کشه وارد خود بازی بشه من نمی دونم مشکل از کجاست در ضمن سیستم کامپیوتم بالاست و همچنین unimode half –duplex غیر فعال کردم اگر کمکم کنید خیلی ممنون میشم
اقا من اين كال لو ديوتي رو نصب كردم ولي وقتي ميخوام برم تو بازي رزولوشن صفحه رو كه پايين مياره و ميخواد بره تو بازي پنجره گزارش مياد و اين ارور رو ميده call of duty(r): world at wap has encountered a problem and needs to close . بعدشم كه معذرت خواهي ميكنه و پايينش دو تا دكمه ميده كه ميگه اگه بخواي ميتوني اين ارور رو به مايكروسافت گزارش كني
بعدشم كه dont send رو ميزنم ايناره تو يه پنجره نشونم ميده:
Loading fastfile 'code_post_gfx'
used 1.13 MB memory in DB alloc
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc
Setting initial state...
DirectX reports 512 MB of video memory and 445 MB of available texture memory.
Texture detail is set automatically.
Using picmip 0 on most textures, 0 on normal maps, and 3 on specular maps
Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish. There may be assets missing from
code_post_gfx.
Error during initialization:
Unhandled exception caught
Com_TouchMemory: 0 msec. Using sum: 0
دوست من مهمترین نکته اینه که auto save رو خاموش کنی(البته اگه منظورت pes) هست و منظور از ریستارت کردن اینه که بازی رو کمپلت از نو شروع کنی ولی به نظر من اگه بارت مقدوره کلا از نو نصبش کنی بهتره....
online رو خوب باید به سرور وصل باشی ودنگ وفنگ خودش رو داره ولی در مورد solo-co اگه وقتی روی اون کلیک می کنی کند بالا میاد مشخصات کامل سیستمت رو بگو...
راه حل شما اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم پچ که برای آنلاینه ولی کرک نداره کرک برای سروره
سی پی یو خوبه گرافیکم خوبه
برای این بازی منظورمه اگر چه ضعیفه ولی من میگم از این مونیتوره طبق دفترچش که نوشته :
Troubleshooting
Problem:
When Playing Games The Monitor Turns Off But The game is still running
Answer :
Ensure that the graphics card is running at refresh rate which the monitor Supports. Refer to your monitor's user manual
Set the refresh rate to the adapter default value and try playing the game agai
سلام
من قبلا کرایسیسو تو اکس پی بدون مشکل اجرا کردمحالا تو ویستا 64 بیت که میخوام اجرا کنم به مشکل میخورماین ارورو میده. میتونید راهنماییم کنید؟
مشخصات سیستم من رم دوگیگ کارت گرافیک geforce9400 512 هارد دیسک 250 گیگیبایت cpu 1.3 در ضمن بگم تا حالا همه بازیهای دارای گرافیک بالا راحت اجرا کردم
در مورد نصب باتل فیلد 2
تو سیستمی که اجرا می شه.
cpu:intel celeron 2 ghz
ram:512 ddr
vga: geforce fx 5200-128 mb
windows xp sp2
و تو این سیستم اجرا نمی شه.حتی swat 4 هم اجرا نمی شه.
cpu: inter core2Duo 2.5 ghz
ram:4 gb ddr2
vga:geforce 8400m gs- 512 mb
windows xp sp3
این در حالیه که من بازی های سنگینی مثل gta iv و یا [protottpe] رو اجرا می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)