همراه اول عرضه داشته باشه بدون استفاده از فرکانس رایتل پهنای باند ۳ شو ۱۵ کنه سه تا cc پیشکش
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
همراه اول عرضه داشته باشه بدون استفاده از فرکانس رایتل پهنای باند ۳ شو ۱۵ کنه سه تا cc پیشکش
VoLTE جدید همراه اول
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVAD
کسی بهت زنگ میزنه می مونه روLTE?چون برای من فقط وقتی زنگ بزنم رو LTE می مونه کسی زنگ بزنه میره رو تیریجی
بعد از سیم کارت اولم که اعتباری هستش و هر وقت به اون سرشماره تعویض پستی رایگان به یوسیم پیامک می زدم، پیغام می داد که شامل حالم نمیشه اما بالاخره دو سه هفته پیش به صورت غیرمنتظره دستم رسید امروز هم یوسیم جایگزین سیم کارت دومم را که دائمی است و مثل اولی پاسخ پیامک های تعویض پستی رایگان به یوسیم این بود که شامل حالم نمیشه، از طریق پست دریافت کردم
![]()
طرح هدیه 15گیگ بابت تعویض کارت 6 روز پیش تموم شد!
اگر این طرح رایگان صبح و هدیه تعویض نبود اصلا از اینترنت همراه اول استفاده نمیکردم
خیلی timeout و قطع و وصلی داره، یک مکالمه ساده voip بدون قطع و وصلی نمیشه. با voip ساده مشکل داره volte که هیچ
فقط به درد دانلود با IDM و وبگردی میخوره
اینترنت ایرانسل خیلی خیلی بهتره
Last edited by dadash42; 29-10-2017 at 12:24.
صبح یکم اختلال داشت الان درست شد
Sent from my SM-G955F using Tapatalk by JAVAD
هیچ جا جواب نداد همراه اول Volte
اصلا کارکناش خبر ندارن این چی هست اصن
کامنت هاشم بسته
با خط دیگه تست کردم کاملا بالا میاد
Last edited by MMDFullHD; 29-10-2017 at 14:48.
سلام دوستان ابتدا عذر میخوام اگر سوال من تکراری هست و دیگران قبلا این سوال رو پرسیدن اما سوال امروز هدیه دو گیگ اینترنت الفا پلاس برای من اومد که من کد مربوطه رو فرستادم و تایید کردم میخوام بدونم ایا با این هدیه من میتونم شبها بین 3-9 دانلود رایگان داشته باشم یا خیر ممنون میشم از جواب شما عزیزان
کلا پاسخ گویی و پشتیبانی همراه اول در حد صفره چه قدر سر محدودیت سیم کارت اذیت شدیم الانم خط روی 40 مگ محدوده
کد پستی رو به شماره پیامک کردم.گفت این خدمات برای شما فعاال نیست! ولی امروز سیمکارت فورجی رو اورد پست! 15 گیگم نت رایگان داد![]()
Last edited by matr!x_2008; 29-10-2017 at 23:55.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)