من 20 مگ سرعت دانلود رو با نسل 3 تو خونه میگیرم![]()
من 20 مگ سرعت دانلود رو با نسل 3 تو خونه میگیرم![]()
مارک و مدل گوشیتون چیه و در کدام منطقه شیراز این تست را گرفتید
بعضیها میگن با ۱۰ تومن بسته نامحدود بگیر
ولی من تو بستهاش که نگاه میکنم نیست که چجریست؟
بد این که زده ۲ تاار ۸ یعنی قبل اون کار نمیکنه ؟
گوشی من Sony Xperia Z3 Dual هست که فقط سیمکارت ایرانسل روش هست
این بالاترین سرعت هایی بوده که توی شیراز داشتم و جاهای دیگه اصلا سرعت در این حد نبوده
تست های 1 و 2 آخرای باهنر جنوبی هست و تست 3 سمت چهار راه ادبیات - بلوار گلستان
ولی جاهای دیگه مثل عفیف آباد ملاصدرا و چهار راه زرگری فقط 1-2 تا آنتن داشتم سرعت هم خیلی پایین بود
نمیدونم دقیقا دکل کجا هست که آنتن فول بگیرم اما خیلی جالبه که بیشتر نقاط شهر 4G میگیره اما فقط در حد 1 آنتن !
فکر کنم سیگنال 4G خیلی قوی تر هست تا 3G
چون همون جایی که من تست سوم 4G رو گرفتم و آنتن فول بود سیگنال 3G ضعیف بود و در حد 2 آنتن بود
دوستان چطوری میشه از نت گوشی به لپ تاپ استفاده کرد و دانلود کرد ؟ گوشی من هواوی هست
بسته نامحدود همون بسته شبانه هست
از ساعت 2 تا 8 صبح هم فقط میشه استفاده کرد و واسه ساعت های عادی باید بسته های معمولی بگیرید در کنارش
بسته نامحدود هم فقط 1 روزه هست و 1 هفته ای
البته اون بسته 24 گیگ شبانه به مدت 1 ماه هم خوبه اونم 10ت هست
باید اینترنت گوشی رو HotSpot کنید. با این کار گوشی شما تبدیل میشه به یک مودم وایرلس
نمیدونم که این گزینه دقیقا در کدام قسمت گوشی شما هست اما در تنظیمات گوشی گزینه Thethering & portable hotspot یا چیزی شبیه این رو پیدا کنید
اون رو فعال کنید و اینترنت گوشی رو هم فعال کنید
در ضمن میتونید روی اون پسورد هم بزارید تا کس دیگه وصل نشه به اینترنت گوشی شما
100 رحمت به همین ایرانسل بابا
دیشب یه همراه اول و انداختم تست کنم 3 جی دو تا آنتن میداد قطع میشد دوباره دو تا آنتن میداد آنتن میرفت 2 جی ام یه آنتنش هی کم و زیاد میشد اونم کجا وسط کرج خیابون مطهری ایرانسل 2 جی و 3 جیش اینجا فوله 4جی ام آنتنش اکثرا پره
تو سایت مضخرف ام سی آیم که میری بعضی لینکاش کلا خرابه از طریق کد که میخوای طرح بزنی بعضی عددا رو که انتخاب میکنی میگه کد وارد شده غلطهیکی نیست بگه غلطه اینجا چیکار میکنه برش دارید خوب
خلاصه به نظر من 912 برای کسایی که حال و حوصله شارژ ندارن و میخوان کلاس کاری داشته باشن به درد میخوره کلا همراه اول یه اپراتور سنتیه و به درد کسایی که دنبال طرح و مرح و سرعت و این چیزان نمیخوره ایرانسل به نظره من بهتره
سرانجام ایرانسل کوتاه آمد
بسته های اینترنت همراه حتی ارزانتر از قبل
8#*5*555*
6 گیگابایت اینترنت 3 ماهه: 25.000 تومان
خدا کنه بعد از دهه فجرم همین قیمتا بمونه خداییش اینترنت ایرانسل 100 شرف داره به رایتل و همراه اخر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)