توی منطقه مخابراتی ما برای اولین بار هست. جالبم هست با هر چند بار ریبوت هم دیگه نمیشه به رنج 2 برگشت. شما هم همین مشکل رو دارید ؟
توی منطقه مخابراتی ما برای اولین بار هست. جالبم هست با هر چند بار ریبوت هم دیگه نمیشه به رنج 2 برگشت. شما هم همین مشکل رو دارید ؟
لطفا یکی هم جواب من رو بده
به اینجا مراجعه کنید : Tct.ir
طرف مخابرات نیا
هیچ مدرکی نمیخواد الان تا 2 مگ هم میدن اگه ظرفیت باشه(نباشه هم میدن نهایتا سرعت همه میشه 10 کیلوبایت!) سرعت دانلود با IDM خوبه سرعت واقعی مثلا 512 حدود 60 (حداکثر 64)
اینجا همچنان 2.178 هستاین آی پی جدید چطوره وضعیت پینگ و تایم اوتش!؟چند تا تست سرعت و پینگ بذارید ...
سلام دوستان
یه سوال، الان بخوام خط adsl رو پنج شش ماه یا بیشتر قطع کنم می تونم غیر حضوری این کارو انجام بدم یا باید به مراکز مخابراتی مراجعه کنم . بعد من تقریبا 4 یا 5 شهریور ثبت نام کردم ،از همون موقع تا یک ماه بعد تعرفه adsl رو قبض میاد یا جور دیگه ای حساب میشه؟ چون الان که قبض برامون اومده هزینه اشتراک adsl هم اومده در حالی که هنوز یک ماه نشده و اگه بخوام برم قطعش کنم کی باید اقدام کنم که هزینه ماهه دیگه هم روش نیاد؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید![]()
Last edited by murchehh; 11-09-2013 at 19:57.
سلام تورو خدا کمکم کنید یک مشکل اساسی دارم هیچ کس کمکم نمیکنه چی کار کنممن مشترک مخابراتم مرورگرم گوگل کرومه میخام سایت فیس رو با کامپیوتر باز کنم ناقص باز میکنه یعنی سایت کامل یاز نمیشه نوشته ها یک جورین عکسا باز نمیشن اصلاً نمیشه چیزی خوند ولی با لب تابم میرم کامل باز میشه با فایرفاکسم امتحان کردم نشد ویندوز عوض کردم نشد . سرعتمم 512 هست با ساکس هم میرم خواهش میکنم کمکم کنید .
Last edited by mamal-123; 11-09-2013 at 11:35. دليل: اشباه
512 مخابرات کرج-فردیس مرکز شهید صدوقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه اول فیس اونجایی که میخوای ایمیل و پس رو هم وارد کنی ناقص باز میکنه یا وقتی وارد اکانتت میشی ناقص باز میکنه؟؟؟
بله تو همه حالت ناقص باز میکنه چی کار کنم
Last edited by mamal-123; 11-09-2013 at 14:07.
اینجا که همچنان 2.191 هست هیچ وقت هم تغییر نکرده!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)